Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι δωροεπιταγες παιδια σας στείλανε για το κινητο;

10 ευρω;;;

καμια αντιπροταση;

να ξερω τι να περιμενω..

Δημοσ.

Η κοροϊδία είναι οργανωμένη.

Η απάντηση της Eurobank ήταν μέχρι τώρα πρέπει να περιμένετε 3 εργάσιμες ημέρες από την εκκαθάριση της συναλλαγής και σήμερα άλλαξε το τροπάριο και πρέπει να γίνει μία αίτηση για να γίνει έλεγχος από το "αρμόδιο" τμήμα και να επιστραφούν τα χρήματα.

Μυρίζει πιστόλι και άντε να βγάλεις άκρη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, epsilon753 είπε

Η κοροϊδία είναι οργανωμένη.

Η απάντηση της Eurobank ήταν μέχρι τώρα πρέπει να περιμένετε 3 εργάσιμες ημέρες από την εκκαθάριση της συναλλαγής και σήμερα άλλαξε το τροπάριο και πρέπει να γίνει μία αίτηση για να γίνει έλεγχος από το "αρμόδιο" τμήμα και να επιστραφούν τα χρήματα.

Μυρίζει πιστόλι και άντε να βγάλεις άκρη...

Και σε εμένα τα ίδια είπαν. 

"Βρίσκεται σε επεξεργασία το αίτημα σας. Θα σας ειδοποιήσουμε εμείς όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία."

Υπομονή.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, 

Ακόμα να εμφανιστούν τα ευρω της επιατροφης και σε εμένα. Πληρωμή στις 23.11 μέσω www.germanos.gr, εκκαθάριση δεν ξέρω πότε έγινε και δεν αφορά νομίζω τον καταναλωτή. Οι προσφορές Black Friday με δώρο επιπλέον 20% ίσχυαν έως 25.11.

Υπαρχει κάποιος που πήρε την επιστροφή; έχει κάποιος κρατησει τους όρους και τα ψιλά γράμματα της προσφοράς σε screenshot? 

Δημοσ.

Δεν είχαν ανεβεί πουθενά ψιλά γράμματα πάρα μόνο ότι δεν μπορούσες να κανείς ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή/πληρωμή στο κατάστημα. Αν έκανες ηλεκτρονική παραγγελία και πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα ήταν οκ. 

Και εγώ στο περίμενε είμαι για άλλη αγορά από τον Γερμανό. Ακόμα το ελέγχουν. Έβαλαν το 1% και το υπόλοιπο 19% αγνοείται 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 10:15 ΜΜ, greengr21 είπε

Τηλεφωνο καθε μερα στην eurobank μεχρι να βαλουν την επιστροφη δεν τους αφηνω σε χλωρο κλαρι εγω δε χαριζω τιποτα,παντως ειναι πολυς κοσμος που εχει μπλεξει με παραγγελιες,επιστροφες κτλπ καλα ξεμπερδεματα σε ολους.

@matrixxx αν το επιτρεπεις να ανοιχτει ενα thread για γερμανο- eurobank επιστροφες κτλπ τα μισα thread στις προσφορες ασχολουνται ουτως η αλλως με αυτο το θεμα να ενημερωνεται και ο κοσμος μηπως βγαλει ακρη

Φυσικα και επιτρεπεται, τωρα ειδα το σχολιο. Ανοιξτε ενα νεο θεμα εδω στις προσφορες σχετικο με το προβλημα. Να κλειδωσουμε ολα τα αλλα να μην μενουν πανω και ειναι και σκορπιες οι απαντησεις αφου αφορουν ολες το ιδιο θεμα-εξελιξη των προσφορων τους που υποτιθεται ( ; ) οτι ετρεχαν, το οτι δηλαδη η τραπεζα δεν εχει δωσει ακομα την επιστροφη μετα απο τοσες μερες παρα τους ορους που ειχε περι του οτι θα εμπαιναν σχεδον αμεσα.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...