Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μπουμπούνισα και εγώ ηλεκτρονική καταγγελία στη γραμματεία καταναλωτή.Δεν ξέρω όμως αν θα ιδρώσει το αυτί τους  γιατί μιλάμε για ανευθυνότητα και γαϊδουριά άνευ προηγουμένου.....

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα 2 κινητα στις 26.

Τιμολογημενα στις 24.

Παραγγελία στις 22 με καρτα Eurobank.

Ακόμα καμια χρέωση. Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dilli είπε

Τιμολογημενα στις 24.

Δεν μεταφέρεις τα λεφτά σε άλλον λογαριασμό να μην μπορούν να τα τραβήξουν. Νομίζω ότι τους αξίζει. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dilli είπε

Τιμολογημενα στις 24.

Επιστροφη πηρες? 😋

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sxbruno είπε

Δεν μεταφέρεις τα λεφτά σε άλλον λογαριασμό να μην μπορούν να τα τραβήξουν. Νομίζω ότι τους αξίζει. 

Πιστωτική eurobank είναι...χαχα

Λέτε να με ξέχασαν;

Δημοσ.

Απάντηση απο E-sales,Germanos :

Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα σας,

Η επιστροφή εμφανίζεται με την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Με εκτίμηση,

GERMANOS ESHOP

Δημοσ.

Ας κοιτάξει το eshop του Γερμανού να βγάλει άκρη με τις δικές του παραγγελίες καταρχήν που τα έχει κάνει μαντάρα και ας αφήσει το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας για την επιστροφή....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Ας κοιτάξει το eshop του Γερμανού να βγάλει άκρη με τις δικές του παραγγελίες καταρχήν που τα έχει κάνει μαντάρα και ας αφήσει το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας για την επιστροφή....

Η απάντηση της Eurobank...

Αναφορά σε κείμενο

Αγαπητέ κύριε Πxxxxxx

Σε συνέχεια της παρακάτω αλληλογραφίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπόθεσή σας βρίσκεται υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Customer Service & Networks Support

Εurobank

Δημοσ.

Μα και στη eurobank ουσιαστικά δεν έχουνε ιδέα τι γίνεται, όλα υπό επεξεργασία και διερεύνηση ειναι...η καραμέλα με τις 3 εργάσιμες τους τελείωσε. 

• Like 1
Δημοσ.

Μα ποιος σας είπε για 3 ημέρες επιστροφή; Εμένα οι επιστροφές σκλαβενιτη κλπ εμφανίζονται περιπου 10 ημέρες μετά , μπορεί και στον επόμενο λογαριασμό κάποιες. Τέλος πάντων καλή τύχη σε όσους ταλαιπωρούνται

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ipal είπε

Μα ποιος σας είπε για 3 ημέρες επιστροφή; Εμένα οι επιστροφές σκλαβενιτη κλπ εμφανίζονται περιπου 10 ημέρες μετά , μπορεί και στον επόμενο λογαριασμό κάποιες. Τέλος πάντων καλή τύχη σε όσους ταλαιπωρούνται

Στο τηλέφωνο αυτό λένε, 3 εργάσιμες.

Αλλά Πέμπτη σήμερα και αισίως Παρασκευή και οι πόντοι δεν έχουν μπει ακόμα και έχουν περάσει 4 εργάσιμες.

Δν ξέρω για το Σκλαβενίτη αλλά στο jumbo οι πόντοι μπήκαν άμεσα την ίδια στιγμή. Ενώ σε βενζινάδικο ΕΚΟ 10 μέρες και ακόμα δν έχουν μπει. 

Δν βγαίνει άκρη...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Genatos είπε

Στο τηλέφωνο αυτό λένε, 3 εργάσιμες.

Αλλά Πέμπτη σήμερα και αισίως Παρασκευή και οι πόντοι δεν έχουν μπει ακόμα και έχουν περάσει 4 εργάσιμες.

Δν ξέρω για το Σκλαβενίτη αλλά στο jumbo οι πόντοι μπήκαν άμεσα την ίδια στιγμή. Ενώ σε βενζινάδικο ΕΚΟ 10 μέρες και ακόμα δν έχουν μπει. 

Δν βγαίνει άκρη...

Σε κάθε επιχείρηση η εκκαθάριση συναλλαγών μπορεί να διαφέρει. Ακόμη και στην ίδια επιχείρηση μπορεί να υπάρχουν δύο POS και το ένα να στέλνει τις συναλλαγές στην τράπεζα καθημερινά αυτόματα ενώ το άλλο να τις στέλνει λ.χ κάθε 15 και 30 του μήνα ή να στέλνει μόνο χειροκίνητα όποτε θέλει ο έμπορος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος του κινητού νέος και τα θετικά που έχει να μην τα επαναλαμβάνω. Κάποιες απορίες όμως. Το προηγούμενο κινητό που είχα πολύ κατώτερο από το συγκεκριμένο (lg bello). Παρόλα αυτά κάποια πραγματακια που δεν βρίσκω στο καινούργιο. 1) ραδιόφωνο δεν έχει;,2) όταν γίνεται αναπαραγωγή βίντεο επιλογή για περιστροφή της εικόνας; Δεν εννοώ  αυτοματη περιστροφή αλλά επιλογή για περιστροφή οθόνης σε ένα μεμονωμένο βίντεο,3) ζουμ σε αναπαραγωγή βίντεο;ούτε αυτό βρίσκω τρόπο να το κάνω. Όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, demosp είπε

Απάντηση απο E-sales,Germanos :

Η απαντηση στο δικο μου ερωτημα:

Καλησπέρα σας,

Η επιστροφή ολοκληρώνεται  3 ημέρες από την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Με εκτίμηση,

GERMANOS ESHOP

Αναλογα με τον ποιον θα ρωτησεις διαφορετικη απαντηση θα παρεις.

Επεξ/σία από default
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...