Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω ρε παιδια δηλαδη οσοι καναμε την παραγγελια με αντικαταβολη ειμασταν οι τυχεροι; και η ωραια ειναι οτι εντελως τυχαια δεν εκανα την αγορα με καρτα...απο Γερμανο δεν ειχα κανει καμια αγορα στη ζωη μου γιατι τον θεωρουσα ακριβο. Αλλα πραγματικα αυτη η προσφορα αξιζε.να μου πεις καλη  η προσφορα αλλα να εξυπηρετεισαι κιολας. Εγω να κανω μια χαζη ερωτηση.υπαρχει η δυνατοτητα να το παρετε στα 199 ευρω φυσικα οταν γινει παλι διαθεσιμο; να το ζητησετε αφου φαινεται ηλεκτρονικα κινηση που κανατε. Για οσους πηρανε το κινητο ειχε μεμβρανη στην οθονη;

Επεξ/σία από patras7
  • Like 1
  • Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, patras7 είπε

Τα σπασμενα της black friday γιατι;μπηκανε μεσα;

Πώς ακριβώς θα βγάλουν τα καταστήματα τα σπασμένα από την καθυστέρηση της eurobank στην επιστροφή; Της eurobank δεν ήταν η προσφορά; Στα δικά της ταμεία δεν είναι που παραμένουν τα χρήματα;

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω υπερβολές θεωρώ οτι κρατάνε τα λεφτά για τόκους κτλπ απλώς το σύστημα τους τα έπαιξε με αποτέλεσμα αυτην την κατασταση δε νομίζω να τους συμφέρει και αυτούς να δίνουν δώροεπιταγές αβέρτα, να τους πριζουν στα τηλέφωνα, στα email κτλπ

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, patras7 είπε

Τα σπασμενα της black friday γιατι;μπηκανε μεσα;

Γράφω κάπου πως μπήκαν μπήκανε μέσα; Ο μεγάλος αριθμός ετοιμοπαράδοτων προϊόντων κάπως πρέπει να καλυφθεί, εσύ τι νομίζεις, οι εταιρείες κάνουν χάρη στο κάθε Media του τύπου "πάρε μωρέ ότι θες και τα λεφτά όποτε μπορείς"; Προφανώς και έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ για να αγοράσουν και με το παραπάνω για την Black Friday, ο λόγος που γίνεται αυτό είναι καθαρά για να διαχειρίζονται μεγάλα ποσά, εκεί παίζονται τόκοι και άλλα διάφορα. Μέσα σε αυτά τα ποσά είναι και οι καταθέσεις των πελατών, δεν είναι απαραίτητα δικά τους χρήματα (στα 10 άτομα ας πούμε εάν ακυρώσουν τις παραγγελίες οι 5 θα πρέπει να γίνει επιστροφή, μέχρι να γίνει η επιστροφή τα χρήματα βρίσκονται εκεί που τα έκανες κατάθεση, δηλαδή στο κατάστημα, ούτε στην τράπεζα ούτε πουθενά αλλού, γι`αυτό και είπα πως είναι ψέμα εάν σου πει κάποιος πως η επιστροφή εξαρτάται από την τράπεζα και όχι από το κατάστημα, η τράπεζα δεν έχει λόγο να καθυστερήσει, το κατάστημα όμως πολλούς).

45 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Και εγω υπερβολές θεωρώ οτι κρατάνε τα λεφτά για τόκους κτλπ απλώς το σύστημα τους τα έπαιξε με αποτέλεσμα αυτην την κατασταση δε νομίζω να τους συμφέρει και αυτούς να δίνουν δώροεπιταγές αβέρτα, να τους πριζουν στα τηλέφωνα, στα email κτλπ

Για ποιες δωροεπιταγές μιλάς; Γι`αυτές των 10,00€ 20,00€ που με μια ανατίμηση των τιμών νομίζεις ότι παίρνεις κάτι τζάμπα; Αναφέρεσαι και σε τηλέφωνα, ποια τηλέφωνα τις "και καλά" αναμονές ή μήπως στα mail που στους μισούς δεν απαντάνε; Θα φτάσουμε δηλαδή στο σημείο να δικαιολογήσουμε και την κατάσταση; 

Το είπαμε ξανά, εάν δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλο αυτό της Black Friday ας βάλουν ένα STOP κάπου, κάποια στιγμή. Με το να κοιτάζουν μόνο πως θα βγάλουν λεφτά δεν γίνεται, σημασία έχει να το κάνεις και σωστά, και προς θεού θα υπάρξουν και καθυστερήσεις και λάθη, και εκνευρισμός και χίλια δυο... όχι όμως τέτοιο ξεφτιλίκι.

Δημοσ.

καλήμερα στην παρέα μια γρήγορη ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω θέμα στην κατηγορία κινητών.

Ο φορτιστής μπαίνει αρκετά δύσκολα και ακόμα ποιο δύσκολα βγαίνει είναι έτσι γενικά αυτό το type-C??

πρώτη φορά έχω εμπειρία με τέτοιο βύσμα μέχρι τώρα ήμουν στο μίνι usb και το φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sofiathereal είπε

καλήμερα στην παρέα μια γρήγορη ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω θέμα στην κατηγορία κινητών.

Ο φορτιστής μπαίνει αρκετά δύσκολα και ακόμα ποιο δύσκολα βγαίνει είναι έτσι γενικά αυτό το type-C??

πρώτη φορά έχω εμπειρία με τέτοιο βύσμα μέχρι τώρα ήμουν στο μίνι usb και το φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά.

και εγώ στο p20 pro Που παρέλαβα και έχει type C την ίδια εντύπωση έχω, οπότε φαντάζομαι είναι φυσιολογικό

Δημοσ.
1 hour ago, sofiathereal said:

Όχι στο δικό μου μπαίνει αέρα. Πολύ εύκολα και βγαίνει. Πρόσεχε..

Δημοσ.

Είναι λίγο υποκειμενικό τι θεωρείται ότι μπαίνει δύσκολα. Άλλος το κουμπώνει και δροσίζεται και άλλος ζοριζεται 😛

Περαν της πλάκας δεν νομίζω να βγαλετε άκρη από ιντερνετική συζήτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπιζω να μη κουραζω που ποσταρω και εδω,ομως μιας κ εχουν γραφτει πολλες αποψεις στο νημα αυτο

(κ απο εμενα),η περιπετεια της δικης μου παραγγελιας 2 λαπτοπ+πολυμηχανημα δωρο δεν ειχε αισιο τελος.....

πριν λιγο.πρωτο τηλεφωνο μετα απο  9 μερες !!!...

'Δεν κατεστη δυνατο να βρεθει αποθεμα,η παραγγελια σας ακυρωνεται,κ σας στελνουμε δωροεπιταγη 50ε στο μειλ σας.

Σε 3 εργασιμες θα επιστραφει το ποσο χωρις αλλη δικη σας ενεργεια...ζητουμε συγνωμη'.

Εγω χθες παντως εκανα μετα απο επικοινωνια με εξυπ. πελατων Eurobank 

ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ,οπως μου ειπαν.

Σημερα ακολουθησε κ καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη με μειλ.

Σε οσους δεν εχουν ερθει πραγματα απο παραγγελιες 3-4 κ πανω ημερων,

-ουτε ενημερωση,λογικα θα εχουν την ιδια τυχη,με το 'γνωστο' τηλεφωνο

της συγνωμης σαν βρεγμενες γατες....

Ξεχασα να πω σ'αυτον που με καλεσε που να βαλει την δωροεπιταγη...

Πελατης του Γερμανου δεν ημουν ιδιαιτερα..περα απο καμια καρτα-χρονο ομιλιας,

2-3 φορες στα 10χρονια χρειαστηκα μια επισκευη τηλεφωνου κ ενα φορτιστη.

Τωρα με εχασαν εντελως...ουτε απ εξω απο ηλεκτρον. κ φυσικα τους μαγαζακια....

κ Ευχομαι το 2019 τουλαχιστον το eshop τους να παψει να υπαρχει...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ....τελος !.

Επεξ/σία από Bakos100
  • Sad 1
Δημοσ.

Εμένα μου βάλαν τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό, χωρίς φυσικά καμιά ενημέρωση ή δωροεπιταγή ή ότιδήποτε άλλο "ευεργέτημα". Σκέφτομαι πως να κινηθώ απο εδώ και πέρα διότι έχω χάσει προσωπικό μου χρόνο, χρήμα και επίσης με την δεσμευση του ποσού δεν κατάφερα να πάρω κάποιο άλλο προιόν εκείνες τις ημέρες. Ας μαζευτούμε πολλοί να δούμε πως θα δράσουμε. Πρέπει να οργανωθούμε, δεν μπορώ την κοροιδία.

Δημοσ.

Εμενα τα λεφτα τα πηραν στις 26 και δεν εχω καμια ενημερωση απο κανεναν......απλά περιμενω τι θα γινει!!!!! Και η γθναίκα μου περιμενει το κινητο😁 και απο οτι βλ[επω θα παρει τα.......γνωστα😂

• Sad 1
Δημοσ.

Μια εβδομάδα μετά και μόλις επικοινώνησαν λέγοντας πως δεν μπορώ να παραλάβω με "επιστροφή" .

Κατά την παραγγελία μου η "κυρία" στο κατάστημα Χαϊδαρίου είπε ότι μπορώ να πληρώσω κανονικότατα με την κάρτα μου.

Σήμερα επι λέξει σε τηλεφωνική επικοινωνία η ίδια κυρία στο εν λόγω κατάστημα ανέφερε :

"Δεν σας είπα με καμία Παναγία ότι θα παραλάβετε με επιστροφή eurobank" .

Τα συμπεράσματα δικά σας και για την συμπεριφορά αλλά και για το λεξιλόγιο .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jarett είπε

Μια εβδομάδα μετά και μόλις επικοινώνησαν λέγοντας πως δεν μπορώ να παραλάβω με "επιστροφή" .

Κατά την παραγγελία μου η "κυρία" στο κατάστημα Χαϊδαρίου είπε ότι μπορώ να πληρώσω κανονικότατα με την κάρτα μου.

Σήμερα επι λέξει σε τηλεφωνική επικοινωνία η ίδια κυρία στο εν λόγω κατάστημα ανέφερε :

Πληρωσες εντος προθεσμιας και δε σου δινουν επιστροφη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Jarett είπε

Παραγγελια online και πληρωμη στο καταστημα με καρτα ΔΕΝ μπαινει επιστροφη,ηταν ξεκαθαρο στους ορους τους,αλλο αν ηταν ετοιμοπαραδοτο στο καταστημα και το πληρωσες με καρτα eurobank.Παντα σε τετοιες προσφορες να διαβαζετε τους ορους απο το site και μην ακουτε τι σας λεει ο καθε υπαλληλος στο franchise καταστημα,εδω δε μπορουμε να βγαλουμε ακρη με τα κεντρικα....

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...