vagmouk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Φιάσκο και λίγα λες.Παραγγελία tv Παρασκευή ξημερώματα για παραλαβή από κατάστημα.Ενημέρωση για την εξέλιξη καμία.Χθες μεσημέρι μου απαντάνε σε δικό μου mail ότι η παραγγελία βρίσκεται στο κατάστημα.Περνάω από εκεί αλλά δεν βρίσκουν τίποτα.Τηλέφωνο καπάκι στην εξυπηρέτησή τους όπου ο υπάλληλος μου λέει το ίδιο πράγμα. Η παραγγελία σας έχει φτάσει στο κατάστημα.Τηλέφωνο ξανά στο κατάστημα το απόγευμα αλλά τίποτα.Τίποτα και σήμερα το μεσημέρι.Τους έστειλα χεστήριο mail Με απειλές για ακύρωση ,καταγγελίες και λοιπά.Δεν ξέρω μάλλον έχουμε μπλέξει με ανίκανους.Ψήνομαι τρελά για μαζικό κράξιμο στα social media ,καταγγελίες κλπ.Για την επιστροφή που δεν μπήκε δε σχολιάζω καν.Ας βρεθεί πρώτα το προϊόν και μετά ανοίγουμε αυτή την ιστορία.Το αποκορύφωμα σήμερα πέφτω σένα video των Unboxholics στο youtube με τίτλο εισβολή στο Γερμανό.Εγώ να δουν πως θα εισβάλλω αύριο στο Γερμανό που μου θέλουν και events στο youtube.Φυσικά τους έκραξα και εκεί στα σχόλια όπου ίσως τους τσούξει περισσότερο. Ουστ γίδια. 1
d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, vagmouk είπε Τους έστειλα χεστήριο mail Με απειλές για ακύρωση ,καταγγελίες και λοιπά.Δεν ξέρω μάλλον έχουμε μπλέξει με ανίκανους.Ψήνομαι τρελά για μαζικό κράξιμο στα social media ,καταγγελίες κλπ.Το αποκορύφωμα σήμερα πέφτω σένα video των Unboxholics στο youtube με τίτλο εισβολή στο Γερμανό.Εγώ να δουν πως θα εισβάλλω αύριο στο Γερμανό που μου θέλουν και events στο youtube.Φυσικά τους έκραξα και εκεί στα σχόλια όπου ίσως τους τσούξει περισσότερο. Ουστ γίδια. Και μια που νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι " Ο Έξαλλος " τελικά υπάρχουν κι άλλοι! χαχαχαχα κόψε ρε, με έχει πιάσει σπαστικό, αλήθεια! 😄
MegalosVeziris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου πιστώθηκαν 597 ευρω πισω. Οποτε παπαλα οι ιντερνετικες παραγγελιες. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
anivas11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς που είναι τα γραφεία τους ? Μάλλον πρέπει να τους κάνω μία επίσκεψη.
DimosMcLaren Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εγω πήρα : 1 xiaomi mi mix 2s 20/11 1 SAMSUNG Smart TV UE43NU7022 UHD 43'' 21/11 1 F&U Smart TV FLS32213H Full HD 32'' 23/11 Ολα Με κάρτα eurobank από το www.germanos.gr Επιστροφή δεν πηρα και εχθές έκανα αίτημα στην τράπεζα να μου πιστωθεί το ποσό της επιστροφής. Μου είπαν να περιμένω 3 μέρες και αν δεν μπει να ξαναπάρω. Τι να πω ...
giogeo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Έγινε παραγγελία την Παρασκευή 23 και δέσμευση χρημάτων. Καμία ενημέρωση σε εμαιλ ούτε μήνυμα στο κινητό. Τρίτη με ενημερώνει το κούριερ ότι ήρθε το προϊόν. Η απόδειξη αγοράς γράφει 26/11 και τα χρήματα εξακολουθούν να παραμένουν δεσμευμένα. Σήμερα κοιτάω την τράπεζα και λέει η χρέωση έγινε στις 27/11. Καμία επιστροφή του ποσού που δικαιούμαι ως και τώρα. Υποψιάζομαι θα πουν ότι η αγορά έγινε 26 και η χρέωση 27 άρα εκτός προσφοράς που ήταν ως 25 άρα άκυρη η επιστροφή. Δεν έχω ανοίξει ακόμα το δέμα με το τηλέφωνο και μάλλον θα το επιστρέψω αν δεν πάρω την επιστροφή. Όσο για τηλέφωνα και εμαιλ δεν απαντάει κάνεις τους. 1
Bakos100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε Μου πιστώθηκαν 597 ευρω πισω. Οποτε παπαλα οι ιντερνετικες παραγγελιες. .....μαζι σου !...finito ειδικα σε οτι εχει μεσα την λεξη 'Γερμανος'...ουτε απ'εξω... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Bakos100
MegalosVeziris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Bakos100 είπε .....μαζι σου !...finito ειδικα σε οτι εχει μεσα την λεξη 'Γερμανος'...ουτε απ'εξω... καλα οχι οτι επερνα απτον γερμανο ποτε! μονο black friday για τιποτα αλλο δεν κανει
tempes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Φίλος πήρε από κατάστημα Γερμανού στην περιοχή δυο p10 lite με τιμολογίο και καρτα eurobank ετσι γλίτωσε φπα και πήρε και απο 20% επιστροφή από την τράπεζα (οχι σε χρήματα) η αγορά έγινε την Πέμπτη πριν την μαύρη Παρασκευή
patras7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, d4mage είπε Προβλήματα και με το Media. Το πρωί έπειτα από δική μου επικοινωνία ο υπάλληλος μου είπε πως η παραγγελία μου έχει φύγει στην acs και όταν αναφέρθηκα στον αριθμό αποστολής μου είπε θα τον γνωρίζουν το απόγευμα, εννοείται πως ήταν ψέμα και πράγματι ενημερώθηκα από acs πως δεν υπάρχει κάτι, άφησα το τηλέφωνο μου για οποιαδήποτε εξέλιξη. Καρφί τους παίρνω πίσω και η υπάλληλος μου είπε πως δεν έχει φύγει η παραγγελία διότι υπήρξε μια καθυστέρηση. Ούτε λόγος για ενημέρωση, ούτε το παραμικρό mail, ούτε επίσης απάντηση και στο χθεσινό mail πως εάν σήμερα δεν έφευγε να την ακύρωναν απευθείας. Φουλ θράσος και ειρωνεία, και το χειρότερο το δούλεμα μέσα στα μούτρα σου. Μου λέει αύριο θα φύγει, της λέω μπορείς να εγγυηθείς την αποστολή; Μου λέει όχι, με βάση τα όσα βλέπω στο σύστημα της διαθεσιμότητας και της αποθήκης φεύγει αύριο. Α, διαθεσιμότητα της λέω, είναι κατόπιν παραγγελίας πλέον στο site, όταν έκανα παραγγελία ήταν διαθέσιμο 1-3 ημέρες. Παίζει αυτό; Απάντηση καμία... Της είπα εφόσον δεν απαντάτε στα mail μια που μιλάω με άνθρωπο και ακούει, ενημέρωσε κάπου, κάποιον, κάτι πως εάν δεν φύγει αύριο η παραγγελία δεν επιθυμώ να συνεχιστεί αυτή η γελοιότητα και θέλω τα χρήματα μου πίσω να αγοράσω από άλλο κατάστημα. Ένα σας λέω. Αυτό γίνεται παντού και μου το είπε η ίδια η υπάλληλος. Αυτό που κάνουν γίνεται επίτηδες για διαχειριστικούς οικονομικούς λόγους των εταιρειών για να καλύψουν τα σπασμένα της Black Friday, γι`αυτό και κόπηκε η αντικαταβολή σε πολλά γνωστά καταστήματα και υπήρχε μόνο δυνατότητα κατάθεσης. Ευτυχώς που περιμένω τηλεόραση από Κωτσόβολο με αντικαταβολή. Δεν περιμένω να φύγει αύριο, μεσολαβεί σαββατοκύριακο οπότε από Δευτέρα και άμα... Και για να μην ξεχάσω μην πιστέψετε πως η οποιαδήποτε καθυστέρηση επιστροφής είναι ευθύνη της τράπεζας. Μου το είπε η υπάλληλος και φυσικά διαφώνησα. Είναι ψέμα και αφορά καθαρά την πολιτική του κάθε καταστήματος. Τα σπασμενα της black friday γιατι;μπηκανε μεσα;
kalampakas. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, patras7 είπε Τα σπασμενα της black friday γιατι;μπηκανε μεσα; οι εκπτωσεις αντισταθμιζονται με την επενδυση των δεσμευμενων χρηματων, τοκοι κλπ
greengr21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τηλεφωνο καθε μερα στην eurobank μεχρι να βαλουν την επιστροφη δεν τους αφηνω σε χλωρο κλαρι εγω δε χαριζω τιποτα,παντως ειναι πολυς κοσμος που εχει μπλεξει με παραγγελιες,επιστροφες κτλπ καλα ξεμπερδεματα σε ολους. @matrixxx αν το επιτρεπεις να ανοιχτει ενα thread για γερμανο- eurobank επιστροφες κτλπ τα μισα thread στις προσφορες ασχολουνται ουτως η αλλως με αυτο το θεμα να ενημερωνεται και ο κοσμος μηπως βγαλει ακρη Υ.Γ. μου ακυρωσαν και την παραγγελια του Skyrim στα 8ευρω απο την Τριτη το πρωι χωρις καμια ειδοποιηση και με την παραγγελια καταχωρημενη κανονικα... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από greengr21 1 1
MabeAlzaq Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει καμια γνώμη για τα παρακάτω τζαμάκια; https://www.amazon.com/Shield-Tempered-Hardness-Protector-Replacement/dp/B07C8RB33R Στο θέμα των τελευταίων σελιδών και απο δω τα ίδια. Με πήραν τηλεφωνο για ακύρωση παραγγελλίας για ενα παιχνίδι (τουλάχιστον μου εστειλαν δωροεπιταγή 10€) και για το κινητό ούτε φωνή όυτε ακρόαση
greengr21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επισης την παραγγελια του κινητου απο "μη ολοκληρωμενη" μου τη βαλανε "ολοκληρωμενη" στις παραγγελιες κανονικα με 3ευρω κοστος παρακαλω(!!!!!!!). Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από greengr21
history Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια και ρώτησα και γω αν παραλάβετε...να πω ότι παρήγγειλα Πέμπτη βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα....παρέλαβα σήμερα από κούριερ (είχε περάσει και χθες, αλλά δεν με βρήκε)...πήρα τηλ. στην Τράπεζα και ρώτησα και γω για την επιστροφή...ήταν ενήμερη και ευγενέστατη...μου έκανε λόγο για τεράστιο αριθμό παραγγελιών...επιβεβαίωσε ότι η αγορά έγινε στις 22/11 και ότι τα χρήματα φαίνονται στο λογαριασμό μου ότι δεσμεύτηκαν 26/11...μου είπε ότι λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα...παρόλα αυτά, έκανε αίτημα στην Τράπεζα... Πάντως, δεν έχω ανοίξει το δέμα...δεν ξέρω αν θα το κρατήσω, αν δεν γίνει η επιστροφή... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από history
Προτεινόμενες αναρτήσεις