Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τσάμπα χάρηκα. Το κινητό δεν εξαντλήθηκε σίγουρα. Πήρα 4-5 Γερμανούς το πρωί και όλοι το ειχαν. Απλά κάνανε λάθος.
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, thanasisxask είπε Δεν είπε κανείς ότι εξαντλήθηκε, το ξαναπηγαν στα 299 Συνήθως τα προϊόντα black friday μένουν σε προσφορά μέχρι να εξαντληθούν. Περι λάθους πρόκειται.
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, papafigos84 είπε εεε πες 2 λογια τωρα που σ εχω διαθεσιμο. Το 9 ή το 10; Σε ποιο καταστημα; Δεν ξέρω έτσι μου είπε φίλος οτι θα βάζανε και το honor 9. Δεν τον βρισκω ομως σημερα χαχαχαχ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από greekbusters
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, greekbusters είπε Δεν ξέρω έτσι μου είπε φίλος οτι θα βάζανε και το honor 9. Δεν τον βρισκω ομως σημερα χαχαχαχ Θα το παρει αυτός πρώτα κα θα στο πει μετά! Ξέχνα τις φιλίες τέτοιες μέρες. 😋 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε Θα το παει αυτός πρώτα κα θα στο πει μετά! Ξέχνα τις φιλίες τέτοιες μέρες. 😋 Δυστυχώς είναι λόγω υγείας και όχι λόγω καλής φιλίας. Μακάρι να μαστε καλά και να έχουμε να ψωνίζουμε
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είχα δει πριν μερικές ώρες όταν με πήρε τηλέφωνο η θεία μου να της προτείνω κινητό από Γερμανό. Τσεκαρα στο site και ειδα οτι με διαφορα η καλύτερη επιλογή ήταν το Noikia 8 λόγω της επιστροφής. Ο υπάλληλος της είπε όμωςότι δεν ισχύει η προσφορά σε αυτούς (σήμερα) οπότε της τα παρήγγειλα ιντερνετικα. Αλλά θα ισχύει στα καταστήματα από αύριο. Έτσι τουλάχιστον είπε ο υπάλληλος Εγώ καλού κακού της το παρήγγειλα ιντερνετικα με πληρωμή τη κάρτα για επιστροφή. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Antretng
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Antretng είπε Το είχα δει πριν μερικές ώρες όταν με πήρε τηλέφωνο η θεία μου να της προτείνω κινητό από Γερμανό. Ο υπάλληλος της είπε ότι δεν ισχύει η προσφορά σε αυτούς (σήμερα) οπότε της τα παρήγγειλα ιντερνετικα. Αλλά θα ισχύει στα καταστήματα από αύριο. Έτσι τουλάχιστον είπε ο υπάλληλος Εγώ καλού κακού της το παρήγγειλα ιντερνετικα με πληρωμή τη κάρτα για επιστροφή. Το είδα και εγώ αλλά δεν το πήρα περισσοτερο γιατί δε διάβασα καλά πράγματα για την κάμερα. Ποια είναι η άποψη σου σε σχέση μετά κινητά των 250 ευρώ?
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε Το είδα και εγώ αλλά δεν το πήρα περισσοτερο γιατί δε διάβασα καλά πράγματα για την κάμερα. Ποια είναι η άποψη σου σε σχέση μετά κινητά των 250 ευρώ? Σε σχεση με κινητα των 250 ευρώ (πχ lg g6) σιγουρα χανει η καμερα. Αλλα με την επιστροφή βγαινει 160. Οπότε δικαιη συγκριση θα ηταν με κινητό τύπου redmi note 5 και όχι g6. Λογικά η κάμερα του πρεπει να ειναι παρόμοια με το rn5 σε απόδοση (απο δείγματα που χω δει... δεν το χω πιασει). Το καλό ομως ειναι οτι εχει ενεργο api2 οπότε παίρνει gcam χωρις ξεκλειδώματα. Από δειγματα που χω δει, στα 160 ευρω δεν μπορεις να χεις παράπονο. Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για ενα πολύ ποιοτικό κινητό, με καλη οθόνη, δυνατό soc, συχνά updates κλπ. Νομιζω αυτό, το xz1 και το honor play ήταν φέτος οι καλύτερες προσφορές του black friday στα κινητά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Antretng 1
MegalosVeziris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Pseudonumo είπε Το είδα και εγώ αλλά δεν το πήρα περισσοτερο γιατί δε διάβασα καλά πράγματα για την κάμερα. Ποια είναι η άποψη σου σε σχέση μετά κινητά των 250 ευρώ? το σημαντικοτερο πραγμα σε ενα κινητο ειναι ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ, βρες εσυ αλλο με 835 σε τετοια τιμη 1
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Σε σχεση με κινητα των 250 ευρώ (πχ lg g6) σιγουρα χανει η καμερα. Αλλα με την επιστροφή βγαινει 160. Οπότε δικαιη συγκριση θα ηταν με κινητό τύπου redmi note 5 και όχι g6. Λογικά πρεπει να ειναι παρόμοιο με το rn5 σε απόδοση. Το καλό ομως ειναι οτι εχει ενεργο api2 οπότε παίρνει gcam χωρις ξεκλειδώματα. Από δειγματα που χω δει, στα 160 ευρω δεν μπορεις να χεις παράπονο. Σίγουρα για 160 είναι πολύ καλή τιμή, απλώς λέω σε περίπτωση που ψάχνεσαι για καλή κάμερα, αν είναι ίδια με του RN5, να δώσεις παραπάνω για κάτι καλύτερο. 2 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε το σημαντικοτερο πραγμα σε ενα κινητο ειναι ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ, βρες εσυ αλλο με 835 σε τετοια τιμη Διαφωνώ 100%, το σημαντικότερο είναι αυτό που καλύπτει τις απαιτήσεις του καθενός. 2
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Pseudonumo είπε Σίγουρα για 160 είναι πολύ καλή τιμή, απλώς λέω σε περίπτωση που ψάχνεσαι για καλή κάμερα, αν είναι ίδια με του RN5, να δώσεις παραπάνω για κάτι καλύτερο. Σχετικά ειναι όλα. Αυτο που σχολιάζουμε ειναι αν αξιζει για τα χρήματα του. Αν ειναι να δωσεις πχ τα διπλάσια λεφτα τότε πάμε σε άλλο προϊόν. Για τα χρηματα του παντως θεωρω πως η κάμερα ειναι κάτι παραπάνω απο μια χαρά. 2
greengr21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει καμια απολυτως συγκριση παιδια σε αυτη τη τιμη (160) με κανενα αλλο κινητο επειδη το εχω πιασει στα χερια μου premium συσκευη μονο εμφανισιακα αν χαλαει καποιον ειναι τα bezels,μεγαλο συν και το pure android σε σχεση με τα αλλα κινεζικα με τα emui κτλπ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από greengr21 1
zygorito Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 επίσης στα €160 και NFC για πληρωμές που οι συσκευές σε αυτά τα λεφτά ΔΕΝ εχουν 1
kalampakas. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Τσάμπα χάρηκα. Το κινητό δεν εξαντλήθηκε σίγουρα. Πήρα 4-5 Γερμανούς το πρωί και όλοι το ειχαν. Απλά κάνανε λάθος. σιγουρα δεν ηταν λαθος αφου η προσφορα υπηρχε σε banner στο facebook με τις αναγραφομενες τιμες απο 299 στα 199
AntiCambeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Η επιστροφή απο Eurobank 20% ισχύει και για Πλαίσιο και Public; Αν η κάρτα είναι παλιά κάνει η θέλει συγκεκριμένη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις