Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβε κανείς σήμερα που παρήγγειλε την Πέμπτη για παραλαβή στο σπίτι;

Περιμένω και γω το νέο Nokia, μια και το καλοκαίρι με εγκατέλειψε το ΝΟΚΙΑ 820 αγορασμένο τότε με τις προσφορές της vodafone το Νοέμβριο του 2013.

Επεξ/σία από history
  • Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Το χειρότερο είναι τα δεσμευμένα χρήματα από την Πέμπτη , γιατί μπορούσες να έχεις προχωρήσει σε άλλη αγορά και σε κάθε περίπτωση είναι ζημία για εμάς. 

Ούτε κινεζομαγαζο...

Αυτό ακριβώς...

Πάντως σε περίπτωση ακυρου θα πρέπει να υπάρξει αντιπρόταση. Καθώς όπως λες θα είχα προχωρήσει και εγώ σε καποια άλλη αγορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Αυτό ακριβώς...

Πάντως σε περίπτωση ακυρου θα πρέπει να υπάρξει αντιπρόταση. Καθώς όπως λες θα είχα προχωρήσει και εγώ σε καποια άλλη αγορά.

Στην περίπτωσή μου βέβαια μου είχαν πει αρχικά ότι φαίνεται να μην έχω καν πληρώσει. Πάντως , υπάρχει και η αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω της τράπεζας αν χρειαστεί, έτσι;

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Στην περίπτωσή μου βέβαια μου είχαν πει αρχικά ότι φαίνεται να μην έχω καν πληρώσει. Πάντως , υπάρχει και η αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω της τράπεζας αν χρειαστεί, έτσι;

Τα λεφτα σου εστω εκ των υστερων δεν τα χανεις. Το θεμα ειναι οτι καποιοι το παραγγειλαμε απο Πεμπτη μεσημερι που σιγουρα ειχε αποθεμα. Θα ειναι χοντρό να σου πει ξεστοκαραμε. Αν το ξερα θα πηγαινα να το αγορασω απο το κατάστημα. Αλλά ας μη προδικαζουμε

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Προσπάθειες τηλεφώνου από το πρωί. 

Τελικα έπιασα γραμμή και μετά από 20 λεπτή αναμονή μου είπαν ότι η παραγγελία μου έχει φύγει και πως σήμερα θα παραλάβω.

Λίγο η πολύ η υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπε ότι έχουν χάσει τη μπάλα με τις παραγγελίες από black friday.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τελικά παρέλαβε κανονικά η θεία μου. Η παραγγελία έγινε Πέμπτη μεσημέρι και η παραλαβή ήταν από το κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια και εγω απο Πεμπτη βραδυ παραγγελια για αποστολη με κουριερ και περιμενω. Εστειλα 2 μεηλ και απαντησαν αμεσα και στα 2. Στο πρωτο Σαββατο πρωι μου ειπαν Δευτερα θα αποσταλει. Στο πρωινο μεηλ σημερα μου ειπαν αυριο αποστελεται.ειδωμεν. παντως στην εξελιξη παραγγελιας λεει ολοκληρωμενη.

Επεξ/σία από patras7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aggeluska είπε

2 ώρες πριν, marklar είπε

19ευρω για tempered glass ? nonono

κανενα tempered glass να αγορασω αμεσα απο ελλαδα χωρις να μπω φυλακη παιζει ?

Μόλις πήρα 2 ;)  (το 2ο για καβατζα) ... Ούτε μεταφορικά ούτε τίποτα... Απλή Paypal πληρωμή χωρίς δημιουργια λογαριασμών κλπ.. 11,60€ και τα 2 μαζι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aliexpress μονοδρομος για θηκη! Ζελατινα παιδια για την οθονη βαζουμε;

Επεξ/σία από patras7
Δημοσ.

Παραγγελία Πέμπτη μεσημέρι και ακομα τιποτα, πηγα απο το καταστημα Χαιδαριου και μου ειπε οτι αλλος πελατης απο τεταρτη και ακομα δεν του ηρθε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα άκυρο πάντως, λέει δεν έλαβαν τα χρήματα παρόλο που σε μένα φαίνονται δεσμευμενα και φταίει η τράπεζα (λένε).

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Σε μένα άκυρο πάντως, λέει δεν έλαβαν τα χρήματα παρόλο που σε μένα φαίνονται δεσμευμενα και φταίει η τράπεζα (λένε).

Αδικαιολογητοι...και να σκεφτεις οτι μετα απο παρα πολυ καιρο εκανα παραγγελια με αντικαταβολη εντελως τυχαια...

Η τιμη πηγε 299 ευρω. Διαθεσιμοτητα συνεχιζει να μην υπαρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, patras7 είπε

Αδικαιολογητοι...και να σκεφτεις οτι μετα απο παρα πολυ καιρο εκανα παραγγελια με αντικαταβολη εντελως τυχαια...

Η τιμη πηγε 299 ευρω. Διαθεσιμοτητα συνεχιζει να μην υπαρχει.

Τηλεφώνησα στην τράπεζα και βλέπω και στο e banking ότι ο γερμανός πήρε σήμερα τα χρήματα. Μου είπαν να τηλεφωνήσω ξανά στο Γερμανό, όπου πάλι είναι κατηλειμμένο. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑΙ!!

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
42 minutes ago, jimaros69 said:

Μόλις πήρα 2 ;)  (το 2ο για καβατζα) ... Ούτε μεταφορικά ούτε τίποτα... Απλή Paypal πληρωμή χωρίς δημιουργια λογαριασμών κλπ.. 11,60€ και τα 2 μαζι...

Ναι δεν έχουν έξοδα αποστολής.και το στέλνουν άμεσα  .  Αν το παραλάβεις στείλε μου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...