Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, daPro είπε

Το p20 lite με eurobank πάει στα 200 ευρώ.αξιζει?τιμή Σκρουτζ 230

Αγόρασε το Sony που έχει ο κοτσοβολος στα 229

Επεξ/σία από MegalosVeziris
  • Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, patras7 said:

Παιδια τα μεγαλα bezels λετε να κοβουν πολυ την οθονη;

οχι. και εγω αρχικα οταν το ειδα στο ιντερνετ με χαλασανε. αλλα δεν κοβει τοσο τελικα οταν το ειδα απο κοντα. ειναι πολυ ομορφο κινητο και σου δινει ωραια αισθηση. θα δεις. τα κουμπια πλοηγησης ειναι εκτος οθονης πραγμα που την κανει να φαινεται πολυ μεγαλυτερη απο οτι ειναι. Φαντασου να ειχες π.χ 6" οθονη και τα κουμπια πλοηγησης να ητανε μεσα στην οθονη. Θα ητανε σαν να ειχες 5.5"

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα. Σευχαριστω γιατι το περιμενω και η αληθεια ειναι οτι φαινεται καπως στο θεμα αυτο απο τις φωτογραφιες και το φοβομουν λιγο.

Δημοσ.

Επειδή δεν το έχω βρει, υπάρχει τρόπος τα κουμπιά να μην ανάβουν? Η έχει ελάχιστο όριο τα 2 σεκ? Πάντως η οθόνη για 5,3 είναι αρκετά μεγάλη,  σε σχέση με το σ7 που έχει 5,2 πχ. Και η οθόνη που ωραία χρώματα,  αν και μου φαίνεται πολύ άβολο στο κράτημα 

Δημοσ.
25 minutes ago, greekbusters said:

Επειδή δεν το έχω βρει, υπάρχει τρόπος τα κουμπιά να μην ανάβουν? Η έχει ελάχιστο όριο τα 2 σεκ? Πάντως η οθόνη για 5,3 είναι αρκετά μεγάλη,  σε σχέση με το σ7 που έχει 5,2 πχ. Και η οθόνη που ωραία χρώματα,  αν και μου φαίνεται πολύ άβολο στο κράτημα 

απο οσο βλεπω οχι δεν υπαρχει η επιλογη αυτη

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Σε βρήκα... Εφόσον είχες Σ7... 

Η οθόνη του πλησιάσει του σαμσουνγκ; 

Το μαύρο των amoled και τα χρώματα εννοώ. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Ρυθμίσεις, προβολή, συνθέτες ρυθμίσεις, φώς πλήκτρου πλοήγησης

Δημοσ.
34 minutes ago, thanasisxask said:

Ρυθμίσεις, προβολή, συνθέτες ρυθμίσεις, φώς πλήκτρου πλοήγησης

Ναι αλλά έχει ελάχιστο 2 σεκ και ακόμα και αν βάλεις να απενεργοποιείται το πλήκτρο , πάλι ανάβει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το πρωί πάντως το τηλέφωνο που έχουν για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες 2102508100 λέει πως είναι κατειλημμένο. 

Καλά τηλεφωνικό κέντρο δεν εχουν στο Γερμανό; Καμια ενημέρωση για την παραγγελία μου μέσω μέιλ ούτε μέσω τηλεφώνου. Τα χρήματα δεσμευμένα από την Πέμπτη.

Αυτοί θα χρειαστούν μέρες για να συνέλθουν από το Black Friday...

Epic Fail😤

EDIT: στο άλλο τηλέφωνο τους, το 8001140000 (το οποίο και εργάζεται 07:00-22:00 !!!, 7 ημέρες την εβδομάδα !!!) μετά από 10 λεπτά αναμονή, δήλωσαν αναρμόδιοι και πως δεν ξέρουν να μου απαντήσουν, παραπέμποντας με στο αρμόδιο 2102508100. Τους είπα πως δεν απαντάει από το πρωί και συγκινήθηκαν. 

Επεξ/σία από epsilon753
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
46 minutes ago, epsilon753 said:

Από το πρωί πάντως το τηλέφωνο που έχουν για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες 2102508100 λέει πως είναι κατειλημμένο. 

Καλά τηλεφωνικό κέντρο δεν εχουν στο Γερμανό; Καμια ενημέρωση για την παραγγελία μου μέσω μέιλ ούτε μέσω τηλεφώνου. Τα χρήματα δεσμευμένα από την Πέμπτη.

Αυτοί θα χρειαστούν μέρες για να συνέλθουν από το Black Friday...

Epic Fail😤

εχουν αλλα λογικα θα εχει μεγαλο φορτο λογο Black Friday

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια χτυπησα 3 τετοια φοβερα κινητα (2 δωρο 1 για εμενα). Θελω να παρω θηκες και tempered glass εχει κανεις να προτεινει καταστημα και τιμουλες που τα πηρε? Ο γερμανος εχει 30 ευρω μια θηκη...

Δημοσ.
31 minutes ago, marklar said:

Παιδια χτυπησα 3 τετοια φοβερα κινητα (2 δωρο 1 για εμενα). Θελω να παρω θηκες και tempered glass εχει κανεις να προτεινει καταστημα και τιμουλες που τα πηρε? Ο γερμανος εχει 30 ευρω μια θηκη...

θηκη

tempered glass

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...