patras7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, kmarios είπε κάντε και like στον topic starter, κινητό σε φοβερή τιμή πήραμε Πως ακριβως το κανουμε αυτο; πραγματικα το αξιζει. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε η εφαρμογη της καμερας ειναι μαπα, οχι η καμερα σαν hardware. Εχω βγαλει μερικες φωτο με την Stock camera αν θελετε να δειτε σαν δειγμα. Έβαλα open camera, εσύ ποια έχεις?
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Έβαλα open camera, εσύ ποια έχεις? την στοκ
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Aggeluska είπε την στοκ Α οκ, η Google Camera λένε είναι πολύ καλή αλλά νομίζω θέλει root
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Just now, Exodia The Forbidden One said: Α οκ, η Google Camera λένε είναι πολύ καλή αλλά νομίζω θέλει root νομιζω καπου διαβασα δεν θελει αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν ψαξεις και μαθεις γραψε.
patras7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδια επειδη χτες η εξελιξη της παραγγελιας δεν μου εμφανιζε τιποτα τους εστειλα mail και μου απαντησαν σημερα το εξης. Καλησπέρα σας.Η παραγγελία σας από Δευτέρα θα είναι προς παράδοση. Τωρα που μπαινω στην εξελιξη της παραγγελιας μου εμφανιζει ολοκληρωμενη...θεωρω οτι ταχει παιξει το συστημα τους και ας ελπισουμε οτι απο Δευτερα θα παραλαβουμε το κινητο. 2
Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2018 στις 11:36 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Α οκ, η Google Camera λένε είναι πολύ καλή αλλά νομίζω θέλει root Όπως έγραψα και παραπάνω, έχει ήδη ενεργό api2 οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απλή εγκατάσταση apk είναι . Έβαλα και οδηγό λίγα post πίσω Edit: Το κινητο το παρηγγειλα για την θεία μου οπότε δεν θα ασχοληθω πολύ με gcam. Οταν ερθει επισκεψη θα ασχοληθω καμιά ωριτσα να της την στησω (με δειγματα απο μπαλκονι, βιλβιοθηκη, σαλονι και μπανιο) αλλα προφανώς δεν θα ειναι και η καλύτερη δουλειά. Στο u11 που εχω τωρα μου πηρε μερικές μέρες για να βρω τις άριστες ρυθμισεις (κατά τα γουστα μου παντα). Αν θελετε βεβαια μοιράζομαι τις ρυθμισεις μου. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Antretng 2
mberg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, patras7 είπε Παιδια επειδη χτες η εξελιξη της παραγγελιας δεν μου εμφανιζε τιποτα τους εστειλα mail και μου απαντησαν σημερα το εξης. Καλησπέρα σας.Η παραγγελία σας από Δευτέρα θα είναι προς παράδοση. Τωρα που μπαινω στην εξελιξη της παραγγελιας μου εμφανιζει ολοκληρωμενη...θεωρω οτι ταχει παιξει το συστημα τους και ας ελπισουμε οτι απο Δευτερα θα παραλαβουμε το κινητο. Το ίδιο εμφάνιζε και σε παραγγελία φίλου χθες και σήμερα παρέλαβε. Δευτέρα θα το εχεις 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Antretng είπε Όπως έγραψα και παραπάνω, έχει ήδη ενεργό api2 οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απλή εγκατάσταση apk είναι . Έβαλα και οδηγό λίγα post πίσω εχεις λινκ ?
patras7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mberg είπε Το ίδιο εμφάνιζε και σε παραγγελία φίλου χθες και σήμερα παρέλαβε. Δευτέρα θα το εχεις Μακαρι φιλε για ολους!
kmarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, patras7 είπε Πως ακριβως το κανουμε αυτο; πραγματικα το αξιζει. πάτα την καρδούλα στο πρώτο ποστ. 1
deadp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, vairass είπε εχει σημασια διοτι το 90% θα αρχισει να το πουλαει ...κινεζικο ειναι και το ΝΟΚΙΑ φιλε... κινεζικη εταιρια ειναι οχι η παλια ΝΟΚΙΑ ! και δεν μιλαμε για τρελη διαφορα ...το cpu ok ειναι μεγαλυτερο... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8522&idPhone2=9120 το note 5 εχει μπαταρια θηριο και καλη καμερα για κινεζικο οπως το λες ! Απλα ελεγα να παω σε μικροτερο σκαφος.... Η έδρα της εταιρίας εξακολουθεί να είναι στη Φινλανδία, τα μέλη του Δ.Σ. είναι ευρωπαίοι κατά πλειοψηφία, διατηρεί ακόμη τις πατέντες της, όπως και συνεργασίες με Zeiss κλπ. Τα εργοστάσια είναι στην Κίνα, όπως πχ της apple. https://en.m.wikipedia.org/wiki/HMD_Global Μη γράφουμε ανακρίβειες για να το πω πιο κομψά, λοιπόν. Σε σχέση λοιπόν με μια εταιρία που τα κινητά της στο μενού έχουν διαφημίσεις, δεν υπάρχει σύγκριση κι ας έχουν μεγάλη μπαταρία. Για να μην μιλήσω για την έλλειψη nfc που Ο χρήστης δε θα έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών... Μοναδικό μειονέκτημα του Nokia 8 είναι τα bezels της συσκευής. Βλέπεις όταν το σχεδίασαν, δεν είχε ξεσπάσει ο πόλεμος εναντίον τους. Και η κάμερα είναι ικανοποιητική, σαφώς καλύτερη από τα μικρομεσαία Xiaomi. Καλοριζικο σε όσους το προμηθεύτηκαν. 5 2
kalampakas. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 τσεκαρετε που και που μεσα στη μερα.μολις προλαβα ενα κομματι και καταχωρήθηκε η παραγγελια επιτυχως
Nickpolys Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ξέρεις κανείς αν το συγκεκριμένο κινητό μπορεί να πάρει δύο κάρτες sim?
deadp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Έχει αναφερθεί προηγουμένως ότι το συγκεκριμένο κινητό που φέρνει η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία έχει μπλε χρωμα και μια sim. Για την ώρα, ότι άλλο βρείτε είναι παραεισαγωγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις