Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kmarios είπε

κάντε και like στον topic starter,  κινητό σε φοβερή τιμή πήραμε

Πως ακριβως το κανουμε αυτο; πραγματικα το αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Exodia The Forbidden One said:

Α οκ, η Google Camera λένε είναι πολύ καλή αλλά νομίζω θέλει root 

νομιζω καπου διαβασα δεν θελει αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν ψαξεις και μαθεις γραψε.

Δημοσ.

Παιδια επειδη χτες η εξελιξη της παραγγελιας δεν μου εμφανιζε τιποτα τους εστειλα mail και μου απαντησαν σημερα το εξης.                 

Καλησπέρα σας.Η παραγγελία σας από Δευτέρα θα είναι προς παράδοση.             Τωρα που μπαινω στην εξελιξη της παραγγελιας μου εμφανιζει ολοκληρωμενη...θεωρω οτι ταχει παιξει το συστημα τους και ας ελπισουμε οτι απο Δευτερα θα παραλαβουμε το κινητο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2018 στις 11:36 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Α οκ, η Google Camera λένε είναι πολύ καλή αλλά νομίζω θέλει root 

Όπως έγραψα και παραπάνω, έχει ήδη ενεργό api2 οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απλή εγκατάσταση apk είναι ;) . Έβαλα και οδηγό λίγα post πίσω 

Edit: Το κινητο το παρηγγειλα για την θεία μου οπότε δεν θα ασχοληθω πολύ με gcam. Οταν ερθει επισκεψη θα ασχοληθω καμιά ωριτσα να της την στησω (με δειγματα απο μπαλκονι, βιλβιοθηκη, σαλονι και μπανιο) αλλα προφανώς δεν θα ειναι και η καλύτερη δουλειά. Στο u11 που εχω τωρα μου πηρε μερικές μέρες για να βρω τις άριστες ρυθμισεις (κατά τα γουστα μου παντα). Αν θελετε βεβαια μοιράζομαι τις ρυθμισεις μου. :)

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, patras7 είπε

Παιδια επειδη χτες η εξελιξη της παραγγελιας δεν μου εμφανιζε τιποτα τους εστειλα mail και μου απαντησαν σημερα το εξης.                 

Καλησπέρα σας.Η παραγγελία σας από Δευτέρα θα είναι προς παράδοση.             Τωρα που μπαινω στην εξελιξη της παραγγελιας μου εμφανιζει ολοκληρωμενη...θεωρω οτι ταχει παιξει το συστημα τους και ας ελπισουμε οτι απο Δευτερα θα παραλαβουμε το κινητο.

Το ίδιο εμφάνιζε και σε παραγγελία φίλου χθες και σήμερα παρέλαβε. Δευτέρα θα το εχεις ;)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mberg είπε

Το ίδιο εμφάνιζε και σε παραγγελία φίλου χθες και σήμερα παρέλαβε. Δευτέρα θα το εχεις ;)

Μακαρι φιλε για ολους!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, patras7 είπε

Πως ακριβως το κανουμε αυτο; πραγματικα το αξιζει.

πάτα την καρδούλα στο πρώτο ποστ.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vairass είπε

εχει σημασια διοτι το 90% θα αρχισει να το πουλαει ...κινεζικο ειναι και το ΝΟΚΙΑ φιλε...

κινεζικη εταιρια ειναι οχι η παλια ΝΟΚΙΑ !

και δεν μιλαμε για τρελη διαφορα ...το cpu ok ειναι μεγαλυτερο...

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8522&idPhone2=9120

το note 5 εχει μπαταρια θηριο και καλη καμερα για κινεζικο οπως το λες !

Απλα ελεγα να παω σε μικροτερο σκαφος....

Η έδρα της εταιρίας εξακολουθεί να είναι στη Φινλανδία, τα μέλη του Δ.Σ. είναι ευρωπαίοι κατά πλειοψηφία, διατηρεί ακόμη τις πατέντες της, όπως και συνεργασίες με Zeiss κλπ. Τα εργοστάσια είναι στην Κίνα, όπως πχ της apple.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/HMD_Global

Μη γράφουμε ανακρίβειες για να το πω πιο κομψά, λοιπόν.

Σε σχέση λοιπόν με μια εταιρία που τα κινητά της στο μενού έχουν διαφημίσεις, δεν υπάρχει σύγκριση κι ας έχουν μεγάλη μπαταρία. Για να μην μιλήσω για την έλλειψη nfc που Ο χρήστης δε θα έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών...

Μοναδικό μειονέκτημα του Nokia 8 είναι τα bezels της συσκευής. Βλέπεις όταν το σχεδίασαν, δεν είχε ξεσπάσει ο πόλεμος εναντίον τους. Και η κάμερα είναι ικανοποιητική, σαφώς καλύτερη από τα μικρομεσαία Xiaomi.

Καλοριζικο σε όσους το προμηθεύτηκαν.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έχει αναφερθεί προηγουμένως ότι το συγκεκριμένο κινητό που φέρνει η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία έχει μπλε χρωμα και μια sim.

Για την ώρα, ότι άλλο βρείτε είναι παραεισαγωγή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...