Dr.MikeD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών να δεις που υπάρχει διαθέσιμο. 8001140000. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση . Μόλις επικοινώνησα μαζί τους. Μου ανάφεραν πως έχει εξαντληθεί και γίνεται μόνο από κατάστημα.. Γκουχου Γκουχου.. Αύριο είναι Κυριακή.. 😝
kalampakas. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dr.MikeD είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση . Μόλις επικοινώνησα μαζί τους. Μου ανάφεραν πως έχει εξαντληθεί και γίνεται μόνο από κατάστημα.. Γκουχου Γκουχου.. Αύριο είναι Κυριακή.. 😝 πως και απαντησαν τετοια ωρα; αμα παρω τηλ να ρωτησω για τη μη ολοκληρωμενη παραγγελια θα ξερουν;
Dr.MikeD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kalampakas. είπε πως και απαντησαν τετοια ωρα; αμα παρω τηλ να ρωτησω για τη μη ολοκληρωμενη παραγγελια θα ξερουν; Φυσικά.. Φαντάσου πως με είχαν σε αναμονή για μερικά δευτερα.. Πρέπει να γίνεται ένα πανικός με τα τηλέφωνα.
thanasisxask Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Εγώ το παρήγγειλα Πέμπτη μεσημέρι και σήμερα το παρέλαβα, η κατάσταση παραγγελίας έλεγε "αποστολή από αποθήκη".
mwv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πολυ καλο για να ειναι αληθινο!πεμπτη εγινε η παραγγελια κ ακομη λεει καταχωρημενη! Ειναι κανεις αλλος σε τετοια κατασταση? Θα φαμε φολα;
ipal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, me.chris είπε Δεν ξέρω πολλά κινητά με οπτικά μέρη Carl Zeiss ακόμη κ με αρκετά ακριβότερη τιμή.. μάλλον η κορυφαία αγορά BF Έχει απ' τις χειρότερες κάμερες της κατηγορίας του. Τόσο χάλια που η εταιρεία το κατήργησε τσακ μπαμ και έβγαλε το 8 sirocco (το όποιο κατήργησε επίσης λολ). Βέβαια στα 160€ δεν έχει αντίπαλο.
greengr21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, mwv είπε Πολυ καλο για να ειναι αληθινο!πεμπτη εγινε η παραγγελια κ ακομη λεει καταχωρημενη! Ειναι κανεις αλλος σε τετοια κατασταση? Θα φαμε φολα; Ατομα ηδη εχουνε φαει,υπομονη μεχρι τη δευτερα.
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, ipal said: Έχει απ' τις χειρότερες κάμερες της κατηγορίας του. Τόσο χάλια που η εταιρεία το κατήργησε τσακ μπαμ και έβγαλε το 8 sirocco (το όποιο κατήργησε επίσης λολ). Βέβαια στα 160€ δεν έχει αντίπαλο. η εφαρμογη της καμερας ειναι μαπα, οχι η καμερα σαν hardware. Εχω βγαλει μερικες φωτο με την Stock camera αν θελετε να δειτε σαν δειγμα. 2
mwv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, greengr21 είπε Ατομα ηδη εχουνε φαει,υπομονη μεχρι τη δευτερα. Με email τους ενημέρωσαν η πήραν οι ιδιοι τηλέφωνο; Δεν ξέρω τα βήματα τους.οταν πάει σε επεξεργασία ενημερώνεσαι για φόλα η ακόμη κ στο "καταχωρημένη"? (Όταν πάντως γράφει order.blabla.. σημαίνει ότι τιμολογηθηκε κ την επόμενη παραλαμβανεις).το έζησα κ αυτό ήταν όμορφη στιγμή..
ipal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Σε χαμηλό φωτισμό γίνεται τίποτα με gcam; Αν και από ότι είδα xda δε βοηθάει
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, ipal said: Σε χαμηλό φωτισμό γίνεται τίποτα με gcam; Αν και από ότι είδα xda δε βοηθάει αυτα με την Stock app για της νοκια. εχω δει στο youtube που την συγκρινουν με gcam πως βγαζει αρκετα καλυτερες με gcam αλλα δεν εξρω αν θα μπω στον κοπο να βαλω gcam μιας και δεν με ενδιαφερουν τοσο οι φωτο. σπανια βγαζω. Ασε που μεχρι τελος του μηνα λενε θα παρει Android P οποτε μπορει να εχει βελτιωθει Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Aggeluska
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, greengr21 είπε Δεν συγκρινεται το κινητο με note 4-5 κτλπ ειναι περσινη ναυαρχιδα καμια σχεση σε ολους τους τομεις με mid range κινεζικα αλλα δε νομιζω πλεον να εχει καμια σημασια οσοι προλαβαν,προλαβαν αμα εχει ξεμεινει σε κανενα καταστημα και αν... εχει σημασια διοτι το 90% θα αρχισει να το πουλαει ...κινεζικο ειναι και το ΝΟΚΙΑ φιλε... κινεζικη εταιρια ειναι οχι η παλια ΝΟΚΙΑ ! και δεν μιλαμε για τρελη διαφορα ...το cpu ok ειναι μεγαλυτερο... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8522&idPhone2=9120 το note 5 εχει μπαταρια θηριο και καλη καμερα για κινεζικο οπως το λες ! Απλα ελεγα να παω σε μικροτερο σκαφος.... 2
Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Aggeluska είπε αυτα με την Stock app για της νοκια. εχω δει στο youtube που την συγκρινουν με gcam πως βγαζει αρκετα καλυτερες με gcam αλλα δεν εξρω αν θα μπω στον κοπο να βαλω gcam μιας και δεν με ενδιαφερουν τοσο οι φωτο. σπανια βγαζω. Ασε που μεχρι τελος του μηνα λενε θα παρει Android P οποτε μπορει να εχει βελτιωθει Η τρίτη είναι κουνημενη. Πάντως να ξέρεις ότι στο nokia 8 επειδή έχει ήδη ενεργό api2, είναι μια απλή εγκατάσταση apk. Μπορείς να βάλεις λοιπόν μια gcam και ας μην πειραματιστείς πολύ (αν ψαχτει μπορείς να έχεις πολύ καλύτερη βελτίωση) Αν τυχόν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά στον οδηγό μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 36 minutes ago, Aggeluska said: 1 minute ago, Antretng said: Η τρίτη είναι κουνημενη. Πάντως να ξέρεις ότι στο nokia 8 επειδή έχει ήδη ενεργό api2, είναι μια απλή εγκατάσταση apk. Μπορείς να βάλεις λοιπόν μια gcam και ας μην πειραματιστείς πολύ (αν ψαχτει μπορείς να έχεις πολύ καλύτερη βελτίωση) Αν τυχόν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά στον οδηγό μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 ναι ειναι κουνημενη. Τις εβγαλα στη νψυχρα δεν καθισα να το σκεφτω 😂 1
Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλά έκανες. Πιο πολύ το έγραψα για να μην παρεξηγήσουν την ποιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις