akishellas1979 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στα 160ε ποσο βγαινει με επιστροφη αντε κ στα 200ε δεν αντιλεγω ειναι σουπερ αλλα στα 300ε δεν θα το κοιταζα ουτε για δευτερο .
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, akishellas1979 said: Στα 160ε ποσο βγαινει με επιστροφη αντε κ στα 200ε δεν αντιλεγω ειναι σουπερ αλλα στα 300ε δεν θα το κοιταζα ουτε για δευτερο . ok
NotebookFreak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος αυτης της κοινότητας!! Αναγκάστηκα να βγώ στην γύρα αυτές τις μέρες κ επειδη το μπάτζετ ήταν περιορισμένο χωρίς 2η κουβέντα αγόρασα σήμερα αυτο το κινητο..Κατοχος λοιπον κάμποσων ωρών, μπορώ να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ!! Α ασχετο , χρειάστηκα να του κανω επανεκκινηση καpου εκει στα UPDATE ,αλλα δεν νομίζω να έχω θέματα τώρα..Ωραία υφη,φανταστικη οδόνη κ χρώματα,καλές φωτο,..160ε τι να λεμε τώρα!!για μένα το ιδανικότερο μέγεθος(πρώην κατοχος MiA1)Αυτα! THNX 1
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, NotebookFreak said: Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος αυτης της κοινότητας!! Αναγκάστηκα να βγώ στην γύρα αυτές τις μέρες κ επειδη το μπάτζετ ήταν περιορισμένο χωρίς 2η κουβέντα αγόρασα σήμερα αυτο το κινητο..Κατοχος λοιπον κάμποσων ωρών, μπορώ να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ!! Α ασχετο , χρειάστηκα να του κανω επανεκκινηση καpου εκει στα UPDATE ,αλλα δεν νομίζω να έχω θέματα τώρα..Ωραία υφη,φανταστικη οδόνη κ χρώματα,καλές φωτο,..160ε τι να λεμε τώρα!!για μένα το ιδανικότερο μέγεθος(πρώην κατοχος MiA1)Αυτα! THNX θα κανει 6-7 Updates.
me.chris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω πολλά κινητά με οπτικά μέρη Carl Zeiss ακόμη κ με αρκετά ακριβότερη τιμή.. μάλλον η κορυφαία αγορά BF 2
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Just now, me.chris said: Δεν ξέρω πολλά κινητά με οπτικά μέρη Carl Zeiss ακόμη κ με αρκετά ακριβότερη τιμή.. μάλλον η κορυφαία αγορά BF Και για μένα το ιδιο
anivas11 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, epsilon753 είπε Μου εμφανίζει την παραγγελία μου ως Ολοκληρωμένη χωρίς να έχει περάσει ποτέ από τα ενδιάμεσα στάδια και βεβαίως χωρίς να την έχω πάρει στα χέρια μου. Το έχουν χάσει εκεί στο Γερμανό. Τα χρηματα είναι δεσμευμένα στην κάρτα αλλά η επιστροφή δεν έχει φανεί. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Πήρα στο κατάστημα που δήλωσα για παραλαβή, αλλά δεν υπήρχε τίποτε ...
doumatso Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, anivas11 είπε Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Πήρα στο κατάστημα που δήλωσα για παραλαβή, αλλά δεν υπήρχε τίποτε ... +2
petroschelsea Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Εγώ που έκανα παραγγελία Παρασκευή πρωί και παραλαβή από κατάστημα μου βγάζει ολοκληρωμένη. Τι εννοεί;
Dr.MikeD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμ, έμπλεξα με κάτι δουλειές και το άφησα αρκέτα.. Πάρα πολύ καλή περίπτωση αγοράς. Δεν το συζητώ. Βασικά επειδή γράφει "ΜΗ προσωρινα διαθεσιμο", παίζει το ενδεχομένο να βγεί ξανά η ίδια προσφορά; 🤔 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Dr.MikeD
panatha1369 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, petroschelsea είπε Εγώ που έκανα παραγγελία Παρασκευή πρωί και παραλαβή από κατάστημα μου βγάζει ολοκληρωμένη. Τι εννοεί; και σε μενα το ιδιο..λογικα δευτερα παραλαμβανουμε..
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Είχε κάποιος note 5 πριν αγοράσει το Nokia να μας πει τυχόν διαφορές;
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Dr.MikeD είπε Εμ, έμπλεξα με κάτι δουλειές και το άφησα αρκέτα.. Πάρα πολύ καλή περίπτωση αγοράς. Δεν το συζητώ. Βασικά επειδή γράφει "ΜΗ προσωρινα διαθεσιμο", παίζει το ενδεχομένο να βγεί ξανά η ίδια προσφορά; 🤔 Καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών να δεις που υπάρχει διαθέσιμο. 8001140000.
greengr21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vairass είπε Είχε κάποιος note 5 πριν αγοράσει το Nokia να μας πει τυχόν διαφορές; Δεν συγκρινεται το κινητο με note 4-5 κτλπ ειναι περσινη ναυαρχιδα καμια σχεση σε ολους τους τομεις με mid range κινεζικα αλλα δε νομιζω πλεον να εχει καμια σημασια οσοι προλαβαν,προλαβαν αμα εχει ξεμεινει σε κανενα καταστημα και αν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις