Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, akishellas1979 said:

Στα 160ε ποσο βγαινει με επιστροφη αντε κ στα 200ε δεν αντιλεγω ειναι σουπερ αλλα στα 300ε δεν θα το κοιταζα ουτε για δευτερο .

ok

Δημοσ.

Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος αυτης της κοινότητας!! Αναγκάστηκα να βγώ στην γύρα αυτές τις μέρες κ επειδη το μπάτζετ ήταν περιορισμένο χωρίς 2η κουβέντα αγόρασα σήμερα αυτο το κινητο..Κατοχος λοιπον κάμποσων  ωρών, μπορώ να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ!! Α ασχετο , χρειάστηκα να του κανω επανεκκινηση καpου εκει στα UPDATE ,αλλα δεν νομίζω να έχω θέματα τώρα..Ωραία υφη,φανταστικη οδόνη κ χρώματα,καλές φωτο,..160ε τι να λεμε τώρα!!για μένα το ιδανικότερο μέγεθος(πρώην κατοχος MiA1)Αυτα! THNX :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, NotebookFreak said:

Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος αυτης της κοινότητας!! Αναγκάστηκα να βγώ στην γύρα αυτές τις μέρες κ επειδη το μπάτζετ ήταν περιορισμένο χωρίς 2η κουβέντα αγόρασα σήμερα αυτο το κινητο..Κατοχος λοιπον κάμποσων  ωρών, μπορώ να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ!! Α ασχετο , χρειάστηκα να του κανω επανεκκινηση καpου εκει στα UPDATE ,αλλα δεν νομίζω να έχω θέματα τώρα..Ωραία υφη,φανταστικη οδόνη κ χρώματα,καλές φωτο,..160ε τι να λεμε τώρα!!για μένα το ιδανικότερο μέγεθος(πρώην κατοχος MiA1)Αυτα! THNX :) 

θα κανει 6-7 Updates.

Δημοσ.
Just now, me.chris said:

Δεν ξέρω πολλά κινητά με οπτικά μέρη Carl Zeiss ακόμη κ με αρκετά ακριβότερη τιμή.. μάλλον η κορυφαία αγορά BF

Και για μένα το ιδιο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, epsilon753 είπε

Μου εμφανίζει την παραγγελία μου ως Ολοκληρωμένη χωρίς να έχει περάσει ποτέ από τα ενδιάμεσα στάδια και βεβαίως χωρίς να την έχω πάρει στα χέρια μου. Το έχουν χάσει εκεί στο Γερμανό.

Τα χρηματα είναι δεσμευμένα στην κάρτα αλλά η επιστροφή δεν έχει φανεί.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.  Πήρα στο κατάστημα που δήλωσα για παραλαβή,  αλλά δεν υπήρχε τίποτε ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, anivas11 είπε

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.  Πήρα στο κατάστημα που δήλωσα για παραλαβή,  αλλά δεν υπήρχε τίποτε ...

+2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ, έμπλεξα με κάτι δουλειές και το άφησα αρκέτα.. Πάρα πολύ καλή περίπτωση αγοράς. Δεν το συζητώ. Βασικά επειδή γράφει "ΜΗ προσωρινα διαθεσιμο", παίζει το ενδεχομένο να βγεί ξανά η ίδια προσφορά; 🤔

Επεξ/σία από Dr.MikeD
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

Εγώ που έκανα παραγγελία Παρασκευή πρωί και παραλαβή από κατάστημα μου βγάζει ολοκληρωμένη. Τι εννοεί; 

και σε μενα το ιδιο..λογικα δευτερα παραλαμβανουμε..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dr.MikeD είπε

Εμ, έμπλεξα με κάτι δουλειές και το άφησα αρκέτα.. Πάρα πολύ καλή περίπτωση αγοράς. Δεν το συζητώ. Βασικά επειδή γράφει "ΜΗ προσωρινα διαθεσιμο", παίζει το ενδεχομένο να βγεί ξανά η ίδια προσφορά; 🤔

Καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών να δεις που υπάρχει διαθέσιμο. 8001140000.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Είχε κάποιος note 5 πριν αγοράσει το Nokia να μας πει τυχόν διαφορές; 

Δεν συγκρινεται το κινητο με note 4-5 κτλπ ειναι περσινη ναυαρχιδα καμια σχεση σε ολους τους τομεις με mid range κινεζικα αλλα δε νομιζω πλεον να εχει καμια σημασια οσοι προλαβαν,προλαβαν αμα εχει ξεμεινει σε κανενα καταστημα και αν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...