Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα μου ηρθε email με κατάσταση παραγγελίας: Αποστολή από αποθήκη (οπότε καλά πάμε λογικά) Να πω οτι η παραγγελία ειχε γίνει απο τη Πέμπτη το μεσημέρι (περίπου 1 η ώρα) που είχε παίξει και εκείνη την ημέρα η προσφορά για λίγες ώρες. Φανταζομαι οτι δεν θα παιξει πρόβλημα. Αν παιξει θα φανε τρελό κράξιμο καθότι η παραγγελία έγινε πολύ πριν ξεστοκάρουν. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Antretng 1
vgolden Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Guys είναι μονοκαρτο. Εγώ δε το πηρα και άρα υπάρχει ενα τελευταίο στο κατάστημα στο Κερατσίνι... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από vgolden
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, billomnia said: Έχει πάρει κάποιος θήκη; Ναι εγω. Πηρα θηκη και τζαμακι πριν καν παραγγειλω το κινητο χαχαχα. Συνολο 3,50 ευρω και ειναι τέλεια. Παντως παιδια οποιος φοβαται το πιστολι της ηλεκτρονικης παραγγελιας εγω θα του προτεινα να παει σε ενα καταστημα σημερα να το παρει και να στειλει ενα mail για να ακυρωθει η παραγγελια του. Εγω αυτο εκανα και μου ηρθε Mail επιβεβαιωσης ακυρωσης τωρα μολις. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Aggeluska
greekbusters Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ναι αλλά δεν έχουν κλείσει γερμανός και κόσμοτε τέτοια ώρα? Είναι και Σάββατο 😁
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 κανονικα ναι αλλα φαινεται καποιοι εξυπηρετουν τα mails
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Εγώ θα έλεγα να σταματήσει όλο το σπαμάρισμα με την κατάσταση της εκάστοτε παραγγελίας. Ας μην εκμεταλλευόμαστε την ανοχή του Μάτριξ. 28 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Ναι εγω. Πηρα θηκη και τσαμακι πριν καν παραγγειλω το κινητο χαχαχα. Συνολο 3,50 ευρω και ειναι τέλεια. Παντως παιδια οποιος φοβαται το πιστολι της ηλεκτρονικης παραγγελιας εγω θα του προτεινα να παει σε ενα καταστημα σημερα να το παρει και να στειλει ενα mail για να ακυρωθει η παραγγελια του. Εγω αυτο εκανα και μου ηρθε Mail επιβεβαιωσης ακυρωσης τωρα μολις. Ευχαριστώ.
greengr21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξει παιδια συζητηση για το προιον της προσφορας κανουμε δεν ειναι κακο να πει καποιος οτι η παραγγελια του ακυρωθηκε γιατι αρκετοι που εχουν παραγγειλει το κινητο ειναι στο φλου,με δεσμευμενα χρηματα,χωρις καταχωρημενη παραγγελια κτλπ.Υπομονη μεχρι τη Δευτερα και βλεπουμε,παντως απο Πεμπτη βραδυ απο οτι καταλαβα το συστημα τους τα επαιξε γενικα,λες και δεν ξερανε τι θα γινει. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από greengr21 2
evakousk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Λίγο υπομονή παιδιά...🙂 Λογικό είναι τέτοιες ημέρες να υπάρχουν καθυστερήσεις στην επεξεργασία των παραγγελιών. Δεν είναι και amazon! Πέμπτη μεσημέρι έκανα την παραγγελία. Παρασκευή βραδάκι ήρθε sms ότι παραδόθηκε στον courier (online υπάρχει και tr.number των ELTA courier). 1
Pseudonumo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kalampakas. είπε Καλημέρα σας, Η παραγγελία σας δεν έχει καταχωρηθεί σωστά και το ποσό από την κάρτα σας αποδεσμεύτηκε. Με εκτίμηση, GERMANOS ESHOP καλα κρασια δηλαδη.... Το ίδιο μου απάντησαν και εμένα, ενώ τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους έστειλα email, δυστυχώς το ηλεκτρονικό σύστημα αγορών της εταιρείας είναι κάκιστο, το έχω παρατηρήσει και από άλλες αγορές.
epsilon753 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πότε σας ήρθαν τα email για το πιστολιασμα; Μου φαίνεται θα την φάμε. Και όχι τίποτα, δεν κυνηγήσαμε κάποια εναλλακτική... Anyway, first world problems... 1
empire21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Επειδή και εγώ φοβήθηκα μήπως στραβώσει η online παραγγελία πήγα σήμερα και πήρα το τελευταίο όπως μου είπαν από το golden hall. Πριν ακυρώσω το online μήπως θέλει να το πάρει κάποιος από εσάς που σας έριξαν ήδη άκυρο; Με την προϋπόθεση βέβαια να προχωρήσει και η δικιά μου παραγγελία χωρίς να δεσμέυομαι για κανέναν.
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 παλι καλα που πηγα και το πηρα χθες... Παντως παιδες δεν νομιζω να εχει τελειωσει σαν αποθεμα... λογικα απο δευτερα θα ειναι παλι διαθεσιμο.Το θεμα ειναι να μην παει παλι στα 300
akishellas1979 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μα δεν αξιζει για 300ε να το παρεις . Απψη μου .
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, akishellas1979 said: Μα δεν αξιζει για 300ε να το παρεις . Απψη μου . αποψη σου ναι. Εγω θα το επαιρνα. σαν δευτερο κοιτουσα το honor play. Αλλα δεν ξερω το νοκια μου φανηκε πιο κομψο και ειναι και πιο γρηγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις