Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου ηρθε email με κατάσταση παραγγελίας: Αποστολή από αποθήκη (οπότε καλά πάμε λογικά)

Να πω οτι η παραγγελία ειχε γίνει απο τη Πέμπτη το μεσημέρι (περίπου 1 η ώρα) που είχε παίξει και εκείνη την ημέρα η προσφορά για λίγες ώρες.

Φανταζομαι οτι δεν θα παιξει πρόβλημα. Αν παιξει θα φανε τρελό κράξιμο καθότι η παραγγελία έγινε πολύ πριν ξεστοκάρουν. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
  • Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys είναι μονοκαρτο. Εγώ δε το πηρα και άρα υπάρχει ενα τελευταίο στο κατάστημα στο Κερατσίνι... 

Επεξ/σία από vgolden
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, billomnia said:

Έχει πάρει κάποιος θήκη;

Ναι εγω. Πηρα θηκη και τζαμακι πριν καν παραγγειλω το κινητο χαχαχα. Συνολο 3,50 ευρω και ειναι τέλεια.

Παντως παιδια οποιος φοβαται το πιστολι της ηλεκτρονικης παραγγελιας εγω θα του προτεινα να παει σε ενα καταστημα σημερα να το παρει και να στειλει ενα mail για να ακυρωθει η παραγγελια του. Εγω αυτο εκανα και μου ηρθε Mail επιβεβαιωσης ακυρωσης τωρα μολις.

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να σταματήσει όλο το σπαμάρισμα με την κατάσταση της εκάστοτε παραγγελίας. Ας μην εκμεταλλευόμαστε την ανοχή του Μάτριξ.

28 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Ναι εγω. Πηρα θηκη και τσαμακι πριν καν παραγγειλω το κινητο χαχαχα. Συνολο 3,50 ευρω και ειναι τέλεια.

Παντως παιδια οποιος φοβαται το πιστολι της ηλεκτρονικης παραγγελιας εγω θα του προτεινα να παει σε ενα καταστημα σημερα να το παρει και να στειλει ενα mail για να ακυρωθει η παραγγελια του. Εγω αυτο εκανα και μου ηρθε Mail επιβεβαιωσης ακυρωσης τωρα μολις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει παιδια συζητηση για το προιον της προσφορας κανουμε δεν ειναι κακο να πει καποιος οτι η παραγγελια του ακυρωθηκε γιατι αρκετοι που εχουν παραγγειλει το κινητο ειναι στο φλου,με δεσμευμενα χρηματα,χωρις καταχωρημενη παραγγελια κτλπ.Υπομονη μεχρι τη Δευτερα και βλεπουμε,παντως απο Πεμπτη βραδυ απο οτι καταλαβα το συστημα τους τα επαιξε γενικα,λες και δεν ξερανε τι θα γινει.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
Δημοσ.

Λίγο υπομονή παιδιά...🙂

Λογικό είναι τέτοιες ημέρες να υπάρχουν καθυστερήσεις στην επεξεργασία των παραγγελιών. Δεν είναι και amazon!

Πέμπτη μεσημέρι έκανα την παραγγελία.

Παρασκευή βραδάκι ήρθε sms ότι παραδόθηκε στον courier (online υπάρχει και tr.number των ELTA courier).

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kalampakas. είπε

Καλημέρα σας,

Η παραγγελία σας δεν έχει καταχωρηθεί σωστά και το ποσό από την κάρτα σας αποδεσμεύτηκε.

Με εκτίμηση,

GERMANOS ESHOP

καλα κρασια δηλαδη....

Το ίδιο μου απάντησαν και εμένα, ενώ τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους έστειλα email, δυστυχώς το ηλεκτρονικό σύστημα αγορών της εταιρείας είναι κάκιστο, το έχω παρατηρήσει και από άλλες αγορές.

Δημοσ.

Πότε σας ήρθαν τα email για το πιστολιασμα;

Μου φαίνεται θα την φάμε. Και όχι τίποτα, δεν κυνηγήσαμε κάποια εναλλακτική...

Anyway, first world problems...

• Sad 1
Δημοσ.

Επειδή και εγώ φοβήθηκα μήπως στραβώσει η online παραγγελία πήγα σήμερα και πήρα το τελευταίο όπως μου είπαν από το golden hall.

Πριν ακυρώσω το online μήπως θέλει να το πάρει κάποιος από εσάς που σας έριξαν ήδη άκυρο; Με την προϋπόθεση βέβαια να προχωρήσει και η δικιά μου παραγγελία χωρίς να δεσμέυομαι για κανέναν.

Δημοσ.

παλι καλα που πηγα και το πηρα χθες... Παντως παιδες δεν νομιζω να εχει τελειωσει σαν αποθεμα... λογικα απο δευτερα θα ειναι παλι διαθεσιμο.Το θεμα ειναι να μην παει παλι στα 300

Δημοσ.
1 minute ago, akishellas1979 said:

Μα δεν αξιζει για 300ε να το παρεις . Απψη μου .

αποψη σου ναι. Εγω θα το επαιρνα. σαν δευτερο κοιτουσα το honor play. Αλλα δεν ξερω το νοκια μου φανηκε πιο κομψο και ειναι και πιο γρηγορο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...