Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, patras7 said: Δηλαδή αν έχεις και γνωστό επαγγελματία μπορείς να το κάνεις; πόσα γλιτώνεις; το ΦΠΑ νμζ; 1
giannis193 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Aggeluska είπε εχεις πολυ δικιο γενικα. Αν μαθεις να ζεις με ενα feature μετα το απαιτεις απ ολες τις συσκευες. Παλια ειχα το G3 Που ειχε τρην ανιχνευση προσωπου και ετσι η οθονη δεν εκλεινε ποτε οσο διαβαζα κατι στο κινητο. Σουπερ Πρακτικο. Μετα πηρα το Honor 7 Που δεν το ειχε και δυσκολευτικα πολυ στην αρχη μεχρι να συνηθισω. το honor ειχε LED notification και το ειχα συνηθισει και αυτο. ειχα βαλει ενα χρωμα για καθε εφαρμογη, ηταν τελειο. Νταξει θα το συνηθισω και αυτο. Τώρα πως τα βγάζεις πέρα με τις ειδοποιήσεις;
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, giannis193 said: Τώρα πως τα βγάζεις πέρα με τις ειδοποιήσεις; Οταν κλειδωνω το κινητο κια το αφηνω μου δειχνει Onscreen Notif για περιπου 1 λεπτο και εμτα κλεινει. τωρα αν μ στειλει καποιος λογικα παλι αναβει για λιγο και ξανα σβηνει; δεν εχω παρατηρησει. κατσε θα το δω μια τωρα και θα σ πω. αν ειναι ετσι δεν ειναι και πολυ πρακτικο 1
Axelq Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, patras7 είπε Δηλαδή αν έχεις και γνωστό επαγγελματία μπορείς να το κάνεις; πόσα γλιτώνεις; Το ΦΠΑ, δηλαδή 24%. Εκτός από κινητά ισχύει και για κονσόλες, tablets και laptop. *Περισσότερο μπορείς να διαβάσεις εδώ ΠΟΛ.1150/2017 1
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 22 minutes ago, giannis193 said: Τώρα πως τα βγάζεις πέρα με τις ειδοποιήσεις; δυστυχως στο Glance(ετσι λεγεται αυτο με τις ειδοποιησεις) Μπορεις να δεις default εφαρμογες και δεν μπορεις να προσθεσεις εξτρα. Οι εφαρμογες αυτες ειναι αναπαντητες, email, SMS, υπενθυμισεις ημερολογιου. Ολες οι αλλες π.χ viber , whatsapp κλπ ερχονται με κανονικο τροπο, δηλαδη αναβει ολη η οθονη και σου δειχνει το μηνυμα απο τον χρηστη Χ. Καποιοι λενε στο ιντερνετ οτι ισως βαλουν την επιλογη να βαζεις ποποια εφαρμογη θελεις εσυ αν δειχνει στο glance,αλλα αυτο θα γινει στη νεπομενη εκδοση android.
giannis193 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Aggeluska είπε δυστυχως στο Glance(ετσι λεγεται αυτο με τις ειδοποιησεις) Μπορεις να δεις default εφαρμογες και δεν μπορεις να προσθεσεις εξτρα. Οι εφαρμογες αυτες ειναι αναπαντητες, email, SMS, υπενθυμισεις ημερολογιου. Ολες οι αλλες π.χ viber , whatsapp κλπ ερχονται με κανονικο τροπο, δηλαδη αναβει ολη η οθονη και σου δειχνει το μηνυμα απο τον χρηστη Χ. Καποιοι λενε στο ιντερνετ οτι ισως βαλουν την επιλογη να βαζεις ποποια εφαρμογη θελεις εσυ αν δειχνει στο glance,αλλα αυτο θα γινει στη νεπομενη εκδοση android. Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Καλορίζικο. 1
thanasisxask Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Άλλαξε η κατάσταση παραγγελίας εχτές το βράδυ και λέει "αποστολή από αποθήκη" λογικά θα έρθει κάποια στιγμή.
Literalist Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, patras7 είπε Δηλαδή αν έχεις και γνωστό επαγγελματία μπορείς να το κάνεις; πόσα γλιτώνεις; Γλιτώνεις την αξία του ΦΠΑ.Τωρα αν μπορεί να το κάνει γνωστός σου δεν έχεις παρά να τον ρωτήσεις αν γίνεται. 1
epsilon753 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου εμφανίζει την παραγγελία μου ως Ολοκληρωμένη χωρίς να έχει περάσει ποτέ από τα ενδιάμεσα στάδια και βεβαίως χωρίς να την έχω πάρει στα χέρια μου. Το έχουν χάσει εκεί στο Γερμανό. Τα χρηματα είναι δεσμευμένα στην κάρτα αλλά η επιστροφή δεν έχει φανεί. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από epsilon753
greekbusters Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Aggeluska είπε Δεν ξέρω ρε συ. Και εγώ ψιλοφοβηθηκα σήμερα για άκυρο και πήγα και το πήρα από κατάστημα και αύριο απλά θα ακυρώσω την online Καλορίζικο σε όλους όπως και εμένα αλλά κυρίως σε εσένα που το έψαχνες όπως είπες 😀😀😀 Ελπίζω να το χαρούμε όλοι γιατί η τιμή ήταν εκπληκτική. Ακόμα και χωρίς αφορολόγηση και την επιστροφή η τιμή έσκιζε Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από greekbusters 1 1
default Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Σε εμενα δεν δειχνει να εχει κανει δεσμευση τα χρηματα στην καρτα και φυσικα η παραγγελια ειναι ακομα σε επεξεργασια. Αρχισα να φοβαμαι οτι θα φαω φουρφουρι.....
greekbusters Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, default είπε Σε εμενα δεν δειχνει να εχει κανει δεσμευση τα χρηματα στην καρτα και φυσικα η παραγγελια ειναι ακομα σε επεξεργασια. Αρχισα να φοβαμαι οτι θα φαω φουρφουρι..... Αν το φοβάσαι πάρε στα κεντρικά να σ πουν που έχει απόθεμα, μετά κάλεσε όπου σ πουν ότι το έχει και πήγαινε παρτο
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 28 minutes ago, greekbusters said: Καλορίζικο σε όλους όπως και εμένα αλλά κυρίως σε εσένα που το έψαχνες όπως είπες 😀😀😀 Ελπίζω να το χαρούμε όλοι γιατί η τιμή ήταν εκπληκτική. Ακόμα και χωρίς αφορολόγηση και την επιστροφή η τιμή έσκιζε Ευχαριστώ!! Ήμουν τυχερός που το βάλανε σε έκπτωση 😅😅
kmarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 κάντε και like στον topic starter, κινητό σε φοβερή τιμή πήραμε 1
kalampakas. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, Η παραγγελία σας δεν έχει καταχωρηθεί σωστά και το ποσό από την κάρτα σας αποδεσμεύτηκε. Με εκτίμηση, GERMANOS ESHOP καλα κρασια δηλαδη.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις