Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/11/2018 στις 2:58 ΜΜ, xgol είπε

Χίλια ευχαριστώ τον TS... Το πήρα, απο κατάστημα επαρχία, ετοιμοπαράδοτο,  στα 149,20€ με κάρτα eurobank μιας και ο εξυπηρετικότατος υπάλληλος μου εκανε reffer στην εφαρμογή με δωράκι 10€...

Επεξ/σία από jimaros69
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, patras7 είπε

Και με το ο και χωρις το δοκιμασα...λες να φαω κανενα ακυρο;

Το δοκιμαζα και εγω ολο το πρωι και μου εγραφε το ιδιο "ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ". Το δοκιμασα και πριν απο 5 λεπτα με το "ο" μπροστα απο τον αριθμο παραγγελιας και μου εβγαλε οτι βρισκεται σε επεξεργασια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tolis00 είπε

Το δοκιμαζα και εγω ολο το πρωι και μου εγραφε το ιδιο "ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ". Το δοκιμασα και πριν απο 5 λεπτα με το "ο" μπροστα απο τον αριθμο παραγγελιας και μου εβγαλε οτι βρισκεται σε επεξεργασια.

Σευχαριστω φιλε. Με ανακουφισες!

Δημοσ.

Καλορίζικο σε όσους το πήραν. 

Το έχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω να μου έρθει.

Το μόνο που με κωλωνει είναι που δεν έχει notification led και το glance screen δεν δουλεύει τόσο καλά (από όσο διαβάζω). 

• Like 1
Δημοσ.
59 minutes ago, patras7 said:

Και με το ο και χωρις το δοκιμασα...λες να φαω κανενα ακυρο;

Δεν ξέρω ρε συ. Και εγώ ψιλοφοβηθηκα σήμερα για άκυρο και πήγα και το πήρα από κατάστημα και αύριο απλά θα  ακυρώσω την online 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 minutes ago, giannis193 said:

Καλορίζικο σε όσους το πήραν. 

Το έχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω να μου έρθει.

Το μόνο που με κωλωνει είναι που δεν έχει notification led και το glance screen δεν δουλεύει τόσο καλά (από όσο διαβάζω). 

Φίλε το κινητό είναι υπέροχο. Αρχικά πριν το δω από κοντά δεν Μ άρεσαν τα bezels  αλλά όταν το έπιασα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πολύ γρήγορο , ποιοτικό. Τα ακουστικά που έχει μαζί επίσης πολύ ωραία και φαίνονται κυριλέ. Το μόνο λίγο κάπως είναι ότι τα κουμπιά volume και power είναι υπερβολικά clicky. Αλλά σιγά το πράγμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Το αναφέρει στις απάντησες σε ερωτήσεις αγοραστών νομίζω 

Ναι 

Δεν προλαβαίνεις να την ακυρώσεις;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Literalist είπε

Με τιμολόγιο βγήκε 160,53 ευρώ.Πραγματικα απαικτη τιμή για το τηλέφωνο αυτό.

Με τιμολόγιο μπορείς να το πάρεις αν είσαι επαγγελματίας;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aggeluska είπε

Φίλε το κινητό είναι υπέροχο. Αρχικά πριν το δω από κοντά δεν Μ άρεσαν τα bezels  αλλά όταν το έπιασα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πολύ γρήγορο , ποιοτικό. Τα ακουστικά που έχει μαζί επίσης πολύ ωραία και φαίνονται κυριλέ. Το μόνο λίγο κάπως είναι ότι τα κουμπιά volume και power είναι υπερβολικά clicky. Αλλά σιγά το πράγμα.

Συμφωνώ. Το έχω δει κι εγώ από κοντά και το γουστάρω. 

Το πρόβλημα μου είναι οι ειδοποιήσεις. 

Δημοσ.
Just now, giannis193 said:

Συμφωνώ. Το έχω δει κι εγώ από κοντά και το γουστάρω. 

Το πρόβλημα μου είναι οι ειδοποιήσεις. 

εχεις πολυ δικιο γενικα. Αν μαθεις να ζεις με ενα feature μετα το απαιτεις απ ολες τις συσκευες. Παλια ειχα το G3 Που ειχε τρην ανιχνευση προσωπου και ετσι η οθονη δεν εκλεινε ποτε οσο διαβαζα κατι στο κινητο. Σουπερ Πρακτικο. Μετα πηρα το Honor 7 Που δεν το ειχε και δυσκολευτικα πολυ στην αρχη μεχρι να συνηθισω. το honor ειχε LED notification και το ειχα συνηθισει και αυτο. ειχα βαλει ενα χρωμα για καθε εφαρμογη, ηταν τελειο. Νταξει θα το συνηθισω και αυτο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, patras7 είπε

Με τιμολόγιο μπορείς να το πάρεις αν είσαι επαγγελματίας;

Ναι επαγγελματίας η εταιρία υπαγομενος σε καθεστώς ΦΠΑ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, stark είπε

Δεν προλαβαίνεις να την ακυρώσεις;

Την ακύρωσα 

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από Alexandros7474
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Literalist είπε

Ναι επαγγελματίας η εταιρία υπαγομενος σε καθεστώς ΦΠΑ

Δηλαδή αν έχεις και γνωστό επαγγελματία μπορείς να το κάνεις; πόσα γλιτώνεις; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...