babyonboard Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε Παιδιά πήρα τηλέφωνο την eurobank για να ρωτήσω τελικά τι είναι αυτό το 20% επιστροφή. Η υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών Eurobank μου είπε πως στον υπάρχοντα λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ( για την δική μου περίπτωση πάντα - μπορεί κάποιος άλλος να έχει πιστωτική ) γίνεται επιστροφή του ποσού πχ μπορεί να είναι 40€ , 50€ ανάλογα το ποσό του προιόντος αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις από κάποιο ΑΤΜ.. Μένουν μέσα για μια μελλοντική αγορά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την επιστροφή της eurobank και στα τραβάει από εκεί. Και πας supermarket και ψωνίζεις με την επιστροφή.... Τσάμπα δηλαδή μέχρι να τελειώσει το ποσό που έχει πιστωθεί.
Pseudonumo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβάστε τη σελίδα της τράπεζάς σας και τα ενημερωτικά που σας δίνουν/ στέλνουν σχετικά με το πρόγραμμα. Δε χρειάζεται να γεμίζουμε το θέμα με τα ίδια και τα ίδια off topic. Ειδικά η eurobank κάθε τόσο στέλνει ενημερωτικό σχετικά με τις αγορές σου με κάρτα, πώς γίνεται να μην έχετε ακούσει ξανά το πρόγραμμα αυτό.....της τράπεζάς σας!!😐 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αν πχ στην κάρτα υπάρχουν 100€ και έχεις επιστροφή +40€,όταν κάνεις αγορά σε συνεργαζόμενη επιχείρηση,τραβάει αυτόματα τα 40€ η μικρότερο ποσό της επιστροφής η πρέπει να το διευκρινίσεις πριν την πληρωμή; Οχι,δεν έχω ακούσει για το πρόγραμμα της τράπεζας "μου" γιατί δεν έχω κάρτα Eurobank,ενδιαφέρομαι όμως να βγάλω. 😊
Pseudonumo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://bfy.tw/L0VP Καλή συνέχεια στο σπαμ παίδες .. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo 3
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, Pseudonumo said: http://bfy.tw/L0VP Καλή συνέχεια στο σπαμ παίδες .. Έτοιμος ήμουν χαχα
greekbusters Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα το μεσημέρι πριν κλείσουν αλλά τώρα κατάφερα να βρω χρόνο να ασχοληθώ. Μου αρέσει πολύ σε σχέση με το σ7 που τώρα έχω. Πήρα και ένα mate 10 lite για δώρο στην κοπέλα μ και μου βγήκαν 320 σύνολο με τιμολόγιο συν το 20% από την κάρτα της (της έκανα δώρο την επιστροφή 😋 - που δεν ρώτησα κιόλας αν μπήκε απευθειας), οπότε μου βγήκε στα 160. Απαιχτη τιμή Όλα είναι μονοκαρτα πάντως που αναρωτιοσασταν πιο πανω
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τώρα πιάνω το κινητό στα χέρια μου πήγε το πρωί αδερφός μου και το πήρα από το Γερμανό και μου το έφερε στο σχόλασμα Εντάξει το κινητό σαν αίσθηση καταπληκτικό λίγο μικρό σε σχέση με το Μi Α1 που Είχα συνηθίσει αλλά η οθόνη άπαιχτη πραγματικά έχω την αίσθηση ότι θα χτυπήσει την πόρτα σε λίγο η αστυνομία και θα με πάνε μέσα για κλοπή 😛 μιλάμε τρελή ευκαιρία. 2
cirith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Να ρωτήσω όσους έχουν παραγγείλει με παραλαβή από κατάστημα: Τι σκ@τ@ σας γράφει στην παρακολούθηση παραγγελίας στο site; Εμένα μου γράφει κάτι "order.state.button.invoiced". WTF?!?!?
Grim Ripper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, cirith είπε Εμένα μου γράφει κάτι "order.state.button.invoiced". WTF?!?!? Έχει τιμολογηθεί, λογικά είναι να το στείλουν στο κατάστημα. Και σε εμένα το ίδιο έλεγε με κάτι tablet που παρέλαβα σήμερα, το περίεργο ήταν ότι όταν έλεγε εκείνο το μήνυμα αν πήγαινα στις πληροφορίες μου έβγαζε ότι το είχα παραλάβει κιόλας... 1
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Off topic : Προσωπικά πηρα το Χ6 2018 με τα 6gb από gearbest στα 177€
stark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Off topic : Προσωπικά πηρα το Χ6 2018 με τα 6gb από gearbest στα 177€ Το οποίο φαντάζομαι είδες ότι δεν έχει την 800άρα μπαντα, ε; Δεν τους απασχολεί όλους, απλά το αναφέρω.
alada4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, cirith είπε Να ρωτήσω όσους έχουν παραγγείλει με παραλαβή από κατάστημα: Τι σκ@τ@ σας γράφει στην παρακολούθηση παραγγελίας στο site; Εμένα μου γράφει κάτι "order.state.button.invoiced". WTF?!?!? Και σε εμένα Έτσι έγραφε μέχρι Και το πρωί, και το μεσημέρι μου ήρθε SMS να πάω να παραλάβω (άλλη συσκευή ).οπότε μην σε αγχώνει. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, stark είπε Το οποίο φαντάζομαι είδες ότι δεν έχει την 800άρα μπαντα, ε; Δεν τους απασχολεί όλους, απλά το αναφέρω. Ευχαριστώ για την παρατήρηση . Έχει το είδα πριν το παραγγείλω
elias.kaz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Ευχαριστώ για την παρατήρηση . Έχει το είδα πριν το παραγγείλω Αν μπορείς παρέθεσε το λινκ αγοράς. Το λέω γιατί και εγώ είδα ότι δεν έχει, μήπως έκανα λάθος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις