Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Παιδιά πήρα τηλέφωνο την eurobank για να ρωτήσω τελικά τι είναι αυτό το 20% επιστροφή. Η υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών Eurobank μου είπε πως στον υπάρχοντα λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ( για την δική μου περίπτωση πάντα - μπορεί κάποιος άλλος να έχει πιστωτική ) γίνεται επιστροφή του ποσού πχ μπορεί να είναι 40€ , 50€ ανάλογα το ποσό του προιόντος αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις από κάποιο ΑΤΜ.. Μένουν μέσα για μια μελλοντική αγορά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την επιστροφή της eurobank και στα τραβάει από εκεί. 

Και πας supermarket και ψωνίζεις με την επιστροφή.... Τσάμπα δηλαδή μέχρι να τελειώσει το ποσό που έχει πιστωθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάστε τη σελίδα της τράπεζάς σας και τα ενημερωτικά που σας δίνουν/ στέλνουν σχετικά με το πρόγραμμα. Δε χρειάζεται να γεμίζουμε το θέμα με τα ίδια και τα ίδια off topic.

Ειδικά η eurobank κάθε τόσο στέλνει ενημερωτικό σχετικά με τις αγορές σου με κάρτα, πώς γίνεται να μην έχετε ακούσει ξανά το πρόγραμμα αυτό.....της τράπεζάς σας!!😐

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • Like 1
Δημοσ.

Αν πχ στην κάρτα υπάρχουν 100€ και έχεις επιστροφή +40€,όταν κάνεις αγορά σε συνεργαζόμενη επιχείρηση,τραβάει αυτόματα τα 40€ η μικρότερο ποσό της επιστροφής η πρέπει να το διευκρινίσεις πριν την πληρωμή;

Οχι,δεν έχω ακούσει για το πρόγραμμα της τράπεζας "μου" γιατί δεν έχω κάρτα Eurobank,ενδιαφέρομαι όμως να βγάλω.  😊

Δημοσ.

Παρέλαβα το μεσημέρι πριν κλείσουν αλλά τώρα κατάφερα να βρω χρόνο να ασχοληθώ.  Μου αρέσει πολύ σε σχέση με το σ7 που τώρα έχω. Πήρα και ένα mate 10 lite για δώρο στην κοπέλα μ και μου βγήκαν 320 σύνολο με τιμολόγιο συν το 20% από την κάρτα της (της έκανα δώρο την επιστροφή 😋 - που δεν  ρώτησα κιόλας αν μπήκε απευθειας), οπότε μου βγήκε στα 160. Απαιχτη τιμή 

Όλα είναι μονοκαρτα πάντως που αναρωτιοσασταν πιο πανω

Δημοσ.

Τώρα πιάνω το κινητό στα χέρια μου πήγε το πρωί αδερφός μου και το πήρα από το Γερμανό και μου το έφερε στο σχόλασμα Εντάξει το κινητό σαν αίσθηση καταπληκτικό λίγο μικρό σε σχέση με το Μi Α1 που Είχα συνηθίσει αλλά η οθόνη άπαιχτη πραγματικά έχω την αίσθηση ότι θα χτυπήσει την πόρτα σε λίγο η αστυνομία και θα με πάνε μέσα για κλοπή 😛 μιλάμε τρελή ευκαιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω όσους έχουν παραγγείλει με παραλαβή από κατάστημα:

Τι σκ@τ@ σας γράφει στην παρακολούθηση παραγγελίας στο site;

Εμένα μου γράφει κάτι "order.state.button.invoiced". WTF?!?!?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, cirith είπε

Έχει τιμολογηθεί, λογικά είναι να το στείλουν στο κατάστημα. Και σε εμένα το ίδιο έλεγε με κάτι tablet που παρέλαβα σήμερα, το περίεργο ήταν ότι όταν έλεγε εκείνο το μήνυμα αν πήγαινα στις πληροφορίες μου έβγαζε ότι το είχα παραλάβει κιόλας...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Off topic Προσωπικά πηρα το Χ6 2018 με τα 6gb από gearbest στα 177€

Το οποίο φαντάζομαι είδες ότι δεν έχει την 800άρα μπαντα, ε; Δεν τους απασχολεί όλους, απλά το αναφέρω.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, cirith είπε

Να ρωτήσω όσους έχουν παραγγείλει με παραλαβή από κατάστημα:

Τι σκ@τ@ σας γράφει στην παρακολούθηση παραγγελίας στο site;

Και σε εμένα Έτσι έγραφε μέχρι Και το πρωί, και το μεσημέρι μου ήρθε SMS να πάω να παραλάβω (άλλη συσκευή ).οπότε μην σε αγχώνει. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stark είπε

Το οποίο φαντάζομαι είδες ότι δεν έχει την 800άρα μπαντα, ε; Δεν τους απασχολεί όλους, απλά το αναφέρω.

Ευχαριστώ για την παρατήρηση . Έχει το είδα πριν το παραγγείλω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Ευχαριστώ για την παρατήρηση . Έχει το είδα πριν το παραγγείλω 

Αν μπορείς παρέθεσε το λινκ αγοράς. Το λέω γιατί και εγώ είδα ότι δεν έχει, μήπως έκανα λάθος ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...