thanasisxask Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ναι για όλο το ποσό δίνεται όπως και να πληρώσεις.
epsilon753 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Για όσους το πήραν από χθες βράδυ, προχωράει η παραγγελία σας; Γιατί εμένα έχει κολλήσει στο "Επεξεργασία"
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, epsilon753 said: Για όσους το πήραν από χθες βράδυ, προχωράει η παραγγελία σας; Γιατί εμένα έχει κολλήσει στο "Επεξεργασία" Κ μένα. Από το κατάστημα Μ είπαν θα πάρει Μαξ 1 βδομαδα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το λοιπόν, το βρήκα σε κατάστημα της περιοχής μου και δέχεται κανονικά πληρωμή με κάρτα και θα πάρω και την επιστροφή. Επειδή κάποιες σελίδες προς τα πίσω αναφέρθηκε ότι πρέπει να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Οπότε περάστε μία βόλτα.
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, billomnia said: Το λοιπόν, το βρήκα σε κατάστημα της περιοχής μου και δέχεται κανονικά πληρωμή με κάρτα και θα πάρω και την επιστροφή. Επειδή κάποιες σελίδες προς τα πίσω αναφέρθηκε ότι πρέπει να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Οπότε περάστε μία βόλτα. Τι να πω .. εγώ το έκανα έτσι επειδή λέει ότι άτοκες δόσεις μπορώ μόνο μέσω της σελίδας...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Aggeluska είπε Τι να πω .. εγώ το έκανα έτσι επειδή λέει ότι άτοκες δόσεις μπορώ μόνο μέσω της σελίδας... Δεν γνωρίζω για άτοκες. Απλά για την επιστροφή.
akollias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ρωτησα. για αγορα μεσω του site η επιστροφη γινεται μεσα σε 3 ημερες. Για αγορα απο καταστημα γινεται αμεσα.
empire21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, epsilon753 είπε Για όσους το πήραν από χθες βράδυ, προχωράει η παραγγελία σας; Γιατί εμένα έχει κολλήσει στο "Επεξεργασία" Εμένα έχει κολλήσει στο "καταχωρημένη". Το περίεργο είναι ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει εμφανιστεί η χρέωση στην κάρτα. Το πρωί που τους κάλεσα μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι θα προχωρήσει.
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Έχει γούστο να μην προχωρήσει η παραγγελία και να φάμε άκυρο και μετά να έχει εξαντληθεί κιολας
greengr21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα η παραγγελια δεν φαινεται στο site τους αλλα φαινεται στο e-mail επιβεβαιωσης και με αριθμο παραγγελιας κανονικα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από greengr21
βασίλης26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά πήρα τηλέφωνο την eurobank για να ρωτήσω τελικά τι είναι αυτό το 20% επιστροφή. Η υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών Eurobank μου είπε πως στον υπάρχοντα λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ( για την δική μου περίπτωση πάντα - μπορεί κάποιος άλλος να έχει πιστωτική ) γίνεται επιστροφή του ποσού πχ μπορεί να είναι 40€ , 50€ ανάλογα το ποσό του προιόντος αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις από κάποιο ΑΤΜ.. Μένουν μέσα για μια μελλοντική αγορά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την επιστροφή της eurobank και στα τραβάει από εκεί.
patras7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, greengr21 είπε Εμενα η παραγγελια δεν φαινεται στο site τους αλλα φαινεται κανονικα στο e-mail επιβεβαιωσης και με αριθμο παραγγελιας κανονικα. Και μενα το ιδιο.
teoChnologist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε Παιδιά πήρα τηλέφωνο την eurobank για να ρωτήσω τελικά τι είναι αυτό το 20% επιστροφή. Η υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών Eurobank μου είπε πως στον υπάρχοντα λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ( για την δική μου περίπτωση πάντα - μπορεί κάποιος άλλος να έχει πιστωτική ) γίνεται επιστροφή του ποσού πχ μπορεί να είναι 40€ , 50€ ανάλογα το ποσό του προιόντος αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις από κάποιο ΑΤΜ.. Μένουν μέσα για μια μελλοντική αγορά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την επιστροφή της eurobank και στα τραβάει από εκεί. Ετσι λειτουργεί το πρόγραμμα επιστροφή γενικότερα.
βασίλης26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, teoChnologist είπε Ετσι λειτουργεί το πρόγραμμα επιστροφή γενικότερα. Δεν έκρινα το πρόγραμμα. Για να κατανοηθεί απ' όλους και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το έγραψα. Για να γνωρίζουν όλοι το πρόγραμμα αυτό. 1
greengr21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ναι βασικα το προγραμμα συμφερει κυριως οσους ψωνιζουν απο τα σουπερ μαρκετ του προγραμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις