Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, epsilon753 said:

Για όσους το πήραν από χθες βράδυ, προχωράει η παραγγελία σας;

Γιατί εμένα έχει κολλήσει στο "Επεξεργασία"

Κ μένα. Από το κατάστημα Μ είπαν θα πάρει Μαξ 1 βδομαδα

Δημοσ.

Το λοιπόν, το βρήκα σε κατάστημα της περιοχής μου και δέχεται κανονικά πληρωμή με κάρτα και θα πάρω και την επιστροφή. Επειδή κάποιες σελίδες προς τα πίσω αναφέρθηκε ότι πρέπει να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Οπότε περάστε μία βόλτα.

Δημοσ.
1 minute ago, billomnia said:

Το λοιπόν, το βρήκα σε κατάστημα της περιοχής μου και δέχεται κανονικά πληρωμή με κάρτα και θα πάρω και την επιστροφή. Επειδή κάποιες σελίδες προς τα πίσω αναφέρθηκε ότι πρέπει να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Οπότε περάστε μία βόλτα.

Τι να πω .. εγώ το έκανα έτσι επειδή λέει ότι άτοκες δόσεις μπορώ μόνο μέσω της σελίδας...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aggeluska είπε

Τι να πω .. εγώ το έκανα έτσι επειδή λέει ότι άτοκες δόσεις μπορώ μόνο μέσω της σελίδας...

Δεν γνωρίζω για άτοκες. Απλά για την επιστροφή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Για όσους το πήραν από χθες βράδυ, προχωράει η παραγγελία σας;

Γιατί εμένα έχει κολλήσει στο "Επεξεργασία"

Εμένα έχει κολλήσει στο "καταχωρημένη". Το περίεργο είναι ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει εμφανιστεί η χρέωση στην κάρτα.

Το πρωί που τους κάλεσα μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι θα προχωρήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα η παραγγελια δεν φαινεται στο site τους αλλα φαινεται στο e-mail επιβεβαιωσης και με αριθμο παραγγελιας κανονικα.

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Παιδιά πήρα τηλέφωνο την eurobank για να ρωτήσω τελικά τι είναι αυτό το 20% επιστροφή. Η υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών Eurobank μου είπε πως στον υπάρχοντα λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ( για την δική μου περίπτωση πάντα - μπορεί κάποιος άλλος να έχει πιστωτική ) γίνεται επιστροφή του ποσού πχ μπορεί να είναι 40€ , 50€ ανάλογα το ποσό του προιόντος αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις από κάποιο ΑΤΜ.. Μένουν μέσα για μια μελλοντική αγορά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την επιστροφή της eurobank και στα τραβάει από εκεί. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

Εμενα η παραγγελια δεν φαινεται στο site τους αλλα φαινεται κανονικα στο e-mail επιβεβαιωσης και με αριθμο παραγγελιας κανονικα.

Και μενα το ιδιο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε

Παιδιά πήρα τηλέφωνο την eurobank για να ρωτήσω τελικά τι είναι αυτό το 20% επιστροφή. Η υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών Eurobank μου είπε πως στον υπάρχοντα λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ( για την δική μου περίπτωση πάντα - μπορεί κάποιος άλλος να έχει πιστωτική ) γίνεται επιστροφή του ποσού πχ μπορεί να είναι 40€ , 50€ ανάλογα το ποσό του προιόντος αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις από κάποιο ΑΤΜ.. Μένουν μέσα για μια μελλοντική αγορά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την επιστροφή της eurobank και στα τραβάει από εκεί. 

Ετσι λειτουργεί το πρόγραμμα επιστροφή γενικότερα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, teoChnologist είπε

Ετσι λειτουργεί το πρόγραμμα επιστροφή γενικότερα.

Δεν έκρινα το πρόγραμμα. Για να κατανοηθεί απ' όλους και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το έγραψα. Για να γνωρίζουν όλοι το πρόγραμμα αυτό. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...