Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Θέλει νομίζω μια ή δύο βδομάδες για να στην στείλουν οπότε δεν προλαβαίνεις.  

Εννοείται 

H χρεωστική κάρτα στην Eurobank εκδίδεται και παραδίδεται  άμεσα στον πελάτη

• Thanks 1
  • Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barman_ είπε

Γίνεται αγορά online μέσω κάρτας eurobank για το 20% η πρέπει να πάμε στο κατάστημα? 

Μόλις το αγόρασα, το 20% δεν στο αφαιρούν από την τιμή, στο δίνουν ουσιαστικά στην επόμενη αγορά. Ισχύει για πληρωμή online με κάρτα eurobank.

Απ' ό,τι διάβασα δεν ισχύει η επιστροφή για εξόφληση στο κατάστημα, αλλά πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που έχεις κοντά σου γιατί εμένα νωρίτερα μου είπαν ότι σε κάποια καταστήματα ισχύει και αν πας εκεί.

Δημοσ.

Παίδες μπορεί να μας απαντήσει κάποιος που το έχει, υπεύθυνα, ότι πρόκειται για την έκδοση dual sim; 

Στο banner του Γερμανού λέει Nokia 8 Dual, αλλά στην περιγραφή του προϊόντος δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Το θέλω για τη δικιά μου. Δεδομένων των αναγκών της θα της πέσει κουτί! 

Δημοσ.

Η επιστροφή μπαίνει στην κάρτα για την επόμενη αγορά, πχ αν το πάρεις με 5 δόσεις των 40 ευρώ η πρώτη δόση θα είναι τα λεφτά τις επιστροφής, αν το πληρώσεις εφάπαξ όλο το ποσό θα μπούν τα λεφτά στην κάρτα και θα είσαι κερδισμένος σε μια άλλη αγορά. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, drpain είπε

https://www.skroutz.gr/s/12190980/Huawei-Honor-9-64GB.html

στο skroutz, απλα θελω να ξερω επειδη ψαχνω κινητο οχι μεγαλυτερο απο 5,5 ιντσες, τα λεφτα δεν ειναι τοσο προβλημα

stay on topic...

Στην εξελιξη παραγγελιας βγάζει σε κανέναν τίποτα? Εμένα δεν την βρίσκει καν.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, doumatso είπε

stay on topic...

Στην εξελιξη παραγγελιας βγάζει σε κανέναν τίποτα? Εμένα δεν την βρίσκει καν.

στην αναζητηση παραγγελιας γραφει μη ολοκληρωμενη σε μενα.και δεν την εμφανιζει στις παραγγελιες μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά!Και σε μένα έβγαζε μη ολοκληρωμένη ώσπου έκανα ξανά την αγορά και καταχωρήθηκε με τον ίδιο αριθμό παραγγελίας.

Οπότε επειδή κόλλησε το σύστημα εχθές ήρθε επιβεβαίωση στο email αλλά χωρίς να έχει γίνει πληρωμή!

Επεξ/σία από nikosevi
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikosevi είπε

Καλημέρα παιδιά!Και σε μένα έβγαζε μη ολοκληρωμένη ώσπου έκανα ξανά την αγορά και καταχωρήθηκε με τον ίδιο αριθμό παραγγελίας.

Οπότε επειδή κόλλησε το σύστημα εχθές ήρθε επιβεβαίωση στο email αλλά χωρίς να έχει γίνει πληρωμή!

εμενα ομως τα λεφτα εχουν δεσμευτει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kalampakas. είπε

εμενα ομως τα λεφτα εχουν δεσμευτει

Δεν το γνωρίζω αυτό !Το πολύ πολύ ακυρώνεις την μία συναλλαγή!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...