Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, billomnia είπε

Πέρασα από τον Γερμανό για άλλη εκκρεμότητα και πριν πάρω σειρά ο υπάλληλος μιλούσε με 1 ο οποίος είχε κάνει 2(!!) αγορές Nokia 8 και ήθελε να τις ακυρώσει επειδή πήγε την ίδια μέρα (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) να πάρει αυτά τα 2 που ήθελε από φυσικό κατάστημα. Μάλιστα το 1 πήρε και το άλλο το περίμενε αλλά δεν καιγόταν κιόλας. Ο υπάλληλος κρατούσε τα προσχήματα μπροστά μου αλλά από μέσα του του κατέβαζε καντήλια..

Δηλαδη αυτός είχε κρατήσει 3 τηλέφωνα!! Και μετά μας φταίει πρωτίστως ο Γερμανός. Φαντάζομαι 50 τηλέφωνα θα είναι σε ένα αυτοκίνητο και θα πηγαίνουν από αποθήκη σε καταστήματα και άντε πάλι πίσω.

Και πόσοι άλλοι το έχουν κάνει αυτό,. Κράτηση στην κράτηση χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτή την συσκευή την στερούνε από κάποιον άλλον.
Βγάζουμε και εμείς λίγο τα ματάκια μας...

Επίσης υπάρχει ένα μέλος abac που πουλάει στις αγγελιες του insomnia κωδικούς με 15€ για να πάει κάποιος να το αγοράσει με 199€ 

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με την επιστροφη τι παιζει; πχ αγορες της κυριακης εγιναν με ημερομηνια κινησης και αξιας στις 26/11.πως θα ξερουν οτι η αγορα στο site του γερμανου εγινε εντος της περιοδου προσφορας;

Δημοσ.

Παιδιά τι φάση με τα τηλ τους σήμερα;

Παίρνω (για άλλη παραγγελία βέβαια) αλλά μου βγαίνει το μήνυμα ότι λειτουργούν τάδε μέρες/ώρες εκτός από Αργίες και μετά κλείνει.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Παιδιά τι φάση με τα τηλ τους σήμερα;

Παίρνω (για άλλη παραγγελία βέβαια) αλλά μου βγαίνει το μήνυμα ότι λειτουργούν τάδε μέρες/ώρες εκτός από Αργίες και μετά κλείνει.

Το έχουν κατεβάσει το τηλ κέντρο.  Η πλάκα είναι ότι σου λένε να επισκεφτείς το cosmote.gr  για να εξυπηρετηθείς.

Ούτε σε email απαντούν. Πρέπει να έγινε κάτι χοντρό εκεί μέσα.

Ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει με την διπλοχρέωση...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 26/11/2018 at 15:03, jimaros69 said:

Μόλις πήρα 2 ;)  (το 2ο για καβατζα) ... Ούτε μεταφορικά ούτε τίποτα... Απλή Paypal πληρωμή χωρίς δημιουργια λογαριασμών κλπ.. 11,60€ και τα 2 μαζι...

Μόλις πάρελαβα το glass

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Μόλις πάρελαβα

Κι εγω την Παρασκευη και ακομα τιποτα? Σου εδωσαn tracking number? Εμενα η παραγγελία λεει μονο καταχωρηθηκε.

Δημοσ.
3 minutes ago, akollias said:

Κι εγω την Παρασκευη και ακομα τιποτα? Σου εδωσαn tracking number? Εμενα η παραγγελία λεει μονο καταχωρηθηκε.

Δεν μιλάω για κινητό. Αλλά και το κινητό χθες Μ ήρθε για παραλαβή από κατάστημα (άσχετα που το ακύρωσα)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Δεν μιλάω για κινητό. Αλλά και το κινητό χθες Μ ήρθε για παραλαβή από κατάστημα (άσχετα που το ακύρωσα)

ok. ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησα σήμερα, τελικά δεν ισχύει η 20% επιστροφή για ΠΛΗΡΩΜΕΣ (οχι παραλαβές, πληρωμές!) απο Δευτέρα και μετά

Πακέτο.

Επεξ/σία από recon3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, abac είπε

Επισης, υπαρχει ενα μελος που ζητα νεο νοκια 8 στα 150€.

Επισης, υπαρχει ενα μελος alexandros7474 που ζητα νεο νοκια 8 στα 150€.

Φιλε καλησπερα. Δεν εχω καποιο θεμα για το ποσο πουλας και το ποσο ζητας. Αυτο ειναι δικαιωμα σου.  

Απλα να σου πω οτι στην αγγελια σου αναφερεις οτι οποιος παρει τον κωδικο σου, θα αγορασει με 159 ευρω το νοκια 8. Αυτο δεν ισχυει για 2 λογους. Πρωτον γιατι η τιμη ηταν 199 ευρω και τα 40 ευρω τα επαιρνες για μελλοντικη αγορα.  Αλλα κυριως γιατι η προωθητικη ενεργεια εληξε και κανεις δε θα παρει επιστροφη για αγορα μετα την Κυριακη.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, recon3 είπε

Ρώτησα σήμερα, τελικά δεν ισχύει η 20% επιστροφή για ΠΛΗΡΩΜΕΣ (οχι παραλαβές, πληρωμές!) απο Δευτέρα και μετά

Πακέτο.

τι εννοεις; ουτως η αλλως το εγραφε και στο site ως τις 25 ειναι η επιστροφη 20%

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kalampakas. είπε

τι εννοεις; ουτως η αλλως το εγραφε και στο site ως τις 25 ειναι η επιστροφη 20%

Ναι ακριβώς.

Εγώ μπερδεύτηκα γιατί το παρήγγειλα Πέμπτη 22/11 με πληρωμή στο κατάστημα και νόμιζα πως θα προλάβω την επιστροφή την οποία πλέον δεν προλαβαίνω. Επειδή ρωτάνε κ άλλοι απο πάνω, για αυτό το αναφέρω, μην την περιμένετε όσοι πληρώσατε απο 26/11 και μετά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...