Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα! έχω φτιάξει πακέτο με Cosmote(έχω ήδη cosmote tv) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά, αν το ζητήσω αυτό το πακέτο θα είναι εξαρχής όλα 77 ευρώ(μέχρι τους πρώτους 12 μήνες), η θα πρέπει να πληρώνω tv ξεχωριστά, και κάτι άλλο μετά τους πρώτους 12 μήνες πως διαμορφώνεται; (Παρακαλώ να μείνει ασχολίαστο το adult pack :D) Επίσης, έχω επιλέξει και multiroom για άλλη μια tv (δλδ για άλλον έναν αποκοδικοποιητή, εκτός από αυτού που έχω), θα πρέπει να πληρώσω 130 ευρώ που λέει για εγκατάσταση; χαρακτηριστικά πακέτου: Όνομα πακέτου : COSMOTE Double Play 50 XL με COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου με τα 480 λεπτά προς όλα τα κινητά : 62,40 € Εγκατάσταση Εξοπλισμού: δώρο κεραία και εγκατάσταση Επιπλέον Υπηρεσίες αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο: Δωρεάν Cosmote tv Multiroom : 6,60/αποκωδικοποιητή(δωρεάν ο αποκ) € Adult Pack: 8,70 € Cosmote TV Go: Δωρεάν Απλά δε μπορώ να καταλάβω αυτό με το , 130 € εγκατάσταση και στην τελική βάζω στην άλλη tv android box με cosmoteTV go ( οπότε γλυτώνω και τα 6,60 τον μήνα και βάζω μία στατική IP ). Αλλά αν γίνεται, θα ήθελα να ακούσω πως, χωρίς να πληρώσω 130 € (αν ισχύει κιόλας, μπορεί να κα΄νω και λάθος, και να γίνεται τσάμπα η εγκατάσταση). NOTE: Έχω ήδη cosmote tv, οπότε τι γίνεται το δώρο κεραίας και εγκατάσταση, το δικαιούμαι; Και αν ναι, δε θα μπορούσε να είναι για την δεύτερη tv;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα