Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι μια χαρά για το σκοπό που το πήρα. Σε δωμάτιο με βρεγμένα ρούχα, μάζεψε σε 6 ώρες 3 λίτρα νερό. Τα ρούχα στέγνωσαν. Win.

• Thanks 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και εκει που ελεγα δε πρόκειται να παραλαβω μοθ σκαει χθες ενα μήνυμα οτι θα μου αποσταλει με γεν ταχυδρομική και τον αριθμό αποστολής. μετα απο τοσες μερες λειτουργείας τι εχετε να πείτε οι κάτοχοι του μηχανήματος;;;

καλημεραααα!

Δημοσ.

Αν καποιος ενδιαφερεται για τον αφυγραντηρα και ειναι απο Θεσσαλονικη, ας στειλει μηνυμα.

Δημοσ.

παιδια ρωτάω εδω, γιατί εδω θα βρω συγκεντρωμένους κατόχους. τον παρέλαβα χθες και εγώ τον αφυγραντήρα με κατι βρεγμένα σεντόνια σε ένα μικρο δωμάτιο εγραψε 55% και σε κάτι λεπτα 48%  και ολο και επεφτε αυτο στις 17.30 στις 12 το βραδυ ειχε μαζέψει σχεδόν μισο καδο η υγρασία πηγε 38% και τα σεντόνια στέγνωσαν. το υγρασιομετρο γενικα παει καλα; γιατί όταν τα εβαλα εκει βρεγμενα θεωρουσα νορμάλ να δειξει 60-70%

επισης συμφωνα με τις οδηγίες λεει να λειτουργήσει 24 ωρες συνεχώς την πρώτη φορα σημερα το πρωί με περίπου 16 ωρες το έκλεισα μιας και δε ξερω αν ηταν καλο να δουλεύει με τοσο χαμηλη υγρασια στο 37/38% οπως έγραφε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, someone- said:

παιδια ρωτάω εδω, γιατί εδω θα βρω συγκεντρωμένους κατόχους. τον παρέλαβα χθες και εγώ τον αφυγραντήρα με κατι βρεγμένα σεντόνια σε ένα μικρο δωμάτιο εγραψε 55% και σε κάτι λεπτα 48%  και ολο και επεφτε αυτο στις 17.30 στις 12 το βραδυ ειχε μαζέψει σχεδόν μισο καδο η υγρασία πηγε 38% και τα σεντόνια στέγνωσαν. το υγρασιομετρο γενικα παει καλα; γιατί όταν τα εβαλα εκει βρεγμενα θεωρουσα νορμάλ να δειξει 60-70%

επισης συμφωνα με τις οδηγίες λεει να λειτουργήσει 24 ωρες συνεχώς την πρώτη φορα σημερα το πρωί με περίπου 16 ωρες το έκλεισα μιας και δε ξερω αν ηταν καλο να δουλεύει με τοσο χαμηλη υγρασια στο 37/38% οπως έγραφε.

Για τον αν το υγρασιόμετρο πάει καλά, δε μπορώ να σου απαντήσω. Το πιο πιθανό είναι να δουλεύει κανονικά. Όσο για το 24ωρο, αυτό ισχύει για αυτούς που δουλεύουν το μηχάνημα για αφύγρανση στο σπίτι και όχι για απλό στέγνωμα ρούχων που έχεις δηλώσει ότι θέλεις εσύ.

Γνώμη μου. Βάλτον στο δωμάτιο με τα ρούχα που θέλεις να στεγνώσεις και δες αν θα σου κάνει τη δουλειά.
Αν θέλεις να κάνεις πειράματα σε όλο το σπίτι, καλό είναι να πάρεις και ένα υγρασιόμετρο, ώστε να κάνεις συγκρίσεις με αποκλίσεις +-5%. Αλλά νομίζω είναι περιττό για τη χρήση που θέλεις να κάνεις εσύ.

Επεξ/σία από teo_3
  • Thanks 1
Δημοσ.

To υγρόμετρό του  σε σχέση με εξωτερικό υγρόμετρο έχει μία διαφορά  max 5-6 μονάδες.

Το να δουλεύει σε χαμηλή υγρασία δεν θα του κάνει κανένα κακό. Απλώς δεν θα μαζέψει νερό. 

Αν τον έχεις στο αυτόματο, στην χαμηλή υγρασία θα σταματήσει από μόνο του για οικονομία ρεύματος. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, someone- είπε

Ρωτησες και στο αλλο θεμα. Εχεις προβλημα μιλα με την αντιπροσωπεια.λαθος μετρηση υγρασιας απο το υγρομετρο. Ζητα DOA.

εκτος εαν το σπιτι σου εχει πολυ χαμυλη υγρασια πχ 40% δυσκολο, αλλα λεμε.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Federacion είπε

Το θέλω για χωρο υπόγειο 55 τμ με τρομερή υγρασία. Να το πάρω;

Τι θερμοκρασιες εχει στο υπογειο; Αν εχεις 15 βαθμους και κατω οχι μην παρεις. Θες ζεολιθο. Μονο για σπιτι με θερμανση ειναι μια χαρα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Federacion είπε

Έχω κάτω από 15 βαθμούς, όμως είναι αποθήκη βιβλίων και χρειαζόμαστε αφυγραντήρα άμεσα

Θες με ζεόλιθο.

• Thanks 1
Δημοσ.

ρε παιδιά μου κανει το εξης. το εχω συνεχη λειτουργία και παει στο 38-39% μετα επιλεγω με τα + - οτι θελω στο 50% την υγρασία και αρχιζει και ανεβαίνει 40-42-44. τα +/- δεν είναι υποτίθεται οτι ειναι σα θερμοστάτης; π.χ. αν βαλεις 50% θελεις να σταματησει οταν παει 50% η κανω λαθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, someone- said:

ρε παιδιά μου κανει το εξης. το εχω συνεχη λειτουργία και παει στο 38-39% μετα επιλεγω με τα + - οτι θελω στο 50% την υγρασία και αρχιζει και ανεβαίνει 40-42-44. τα +/- δεν είναι υποτίθεται οτι ειναι σα θερμοστάτης; π.χ. αν βαλεις 50% θελεις να σταματησει οταν παει 50% η κανω λαθος;

Αν κατάλαβα κιόλας καλά αυτό που περιγράφεις, εμένα λογικό μου φαίνεται αυτό που κάνει...σταματά να δουλεύει όταν πιάσει 38-40-45 πχ, κ ξεκινά πάλι όταν περάσει το 50% ώστε να στο ξανακατεβασει στο 50...αν έχεις λιγότερο από αυτό που του έχεις θέσει γιατί να δουλέψει? 

Επεξ/σία από panos1550
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 λεπτά πριν, panos1550 είπε

Αν κατάλαβα κιόλας καλά αυτό που περιγράφεις, εμένα λογικό μου φαίνεται αυτό που κάνει...σταματά να δουλεύει όταν πιάσει 38-40-45 πχ, κ ξεκινά πάλι όταν περάσει το 50% ώστε να στο ξανακατεβασει στο 50...αν έχεις λιγότερο από αυτό που του έχεις θέσει γιατί να δουλέψει? 

εχεις δικιο δε το έγραψα τοσο αναλυτικά μιας και απο τη μια ήμουν 25 λεπτα αναμονή στον Κωτσόβολο και είχα τα νεύρα μου.

μιλαμε για 20-30 δευτερόλεπτα να ανεβαίνει απο 38 στο 44 κτλ και αν το ξαναβαλω στη συνεχη αφυγρανση πέφτει βσε πολυ πολυ λιγο στο 38. διπλα ειχα έναν μικρότερο αφυγραντήρα οταν ο carrier ελεγε 38 ο διπλα ελεγε 57% και 56-57-58 ελεγε και το υγρομετρο που εχω. μόλις βγηκα απο το μπανιο το οποίο δεν εχει παράθυρο με κλειστό εξαερισμο και υδρατμούς μεσα τον εβαλα να δουλεύει ξεκινησε με 62% και σε 5-10 λεπτα εχει παει στο 42% 

για να εξηγησω καλύτερα οτι κατι δε παει καλα. μόλις μπήκα στο μπάνιο ελεγε 40% εβγαλα την συνεχή αφυγρανση και επελεξα χειροκίνητα οριο το 35%, πιο κατω δλδ απο αυτο που ελεγε αρα δε σταμάτησε τη λειτουργία, αυτο αρχισε να ανεβαινει και σε δευτερόλεπτα εφτασε στο 46% το ξανα εβαλα συνεχη και αρχισε να πεφτει παλι. 

Επεξ/σία από someone-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...