snik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σημερα τον παρελαβα, εντυπωσεις αργοτερα μιας και ειδα οτι στηνα ρχη θελει να δουλεψει για ενα 24ωρο.
theo93 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, snik είπε Σημερα τον παρελαβα, εντυπωσεις αργοτερα μιας και ειδα οτι στηνα ρχη θελει να δουλεψει για ενα 24ωρο. Εγώ από 22 ακόμη περιμένω.
pareklinon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, theo93 είπε Εγώ από 22 ακόμη περιμένω. παρομοίως... κι ύστερα σου λέει, οι παραγγελίες από κίνα αργούν... 1
theo93 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, pareklinon είπε παρομοίως... κι ύστερα σου λέει, οι παραγγελίες από κίνα αργούν... Πάλι καλά στην εξέλιξη παραγγελίας βγάζει ότι έγινε η αποστολή.
RedPriest Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εγώ από Δευτέρα απο οτι φαίνεται θα παραλάβω σημερα έφτασε στο κέντρο διαλογής της courier....
vasilisx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, theo93 είπε Πάλι καλά στην εξέλιξη παραγγελίας βγάζει ότι έγινε η αποστολή. εγω σταθερα ειμαι "υπο εκτελεση"...
anivas11 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 3:46 ΜΜ, pareklinon είπε παρομοίως... κι ύστερα σου λέει, οι παραγγελίες από κίνα αργούν... SMS : "Η παραγγελία σας θα καθυστερήσει λόγω αναβολής παραλαβής της από τον προμηθευτή μας. Μόλις τα προϊόντα σας παραληφθούν θα σας ενημερώσουμε άμεσα. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ " Όπως ακριβώς τόγραψες. Από Κίνα τα περιμένουμε με το Βαπόρι... 1
RedPriest Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω ήταν να παραλάβω σημερα κανονικα αλλα πηγα τον πηρα ο ιδιος σαββατο απο την κούριερ. Νομιζω τον έστειλαν γιατί έφαγαν καντήλια στο τηλέφωνο αλλιως ακομα θα περίμενα. Τελικά τον εστειλαν Πέμπτη μεσημερι και οχι τεταρτη πρωι οπως μου είχανε πει. Όταν πηρα τηλεφωνο και ρωτησα γιατί δεν παρέλαβα εκανα μια μικρή φασαρία γιατί και καλα θα τον έστελναν την Τρίτη. Τώρα ο αφυγραντηρας είναι αρκετά καλός, εχει μια σκάλα και απλα ελέγχεις ποσο υγρασία θελεις να εχεις στον χώρο. Επίσης έχει και λειτουργία συνεχούς λειτουργίας. Από θόρυβο ειναι νορμάλ δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί. Τον έχω στο χολ εξω απο τα υπνοδωμάτια και το μπάνιο και δεν ακούγεται σχεδον καθολου. Για 100 ευρω νομιζω ήταν αρκετά καλή αγορά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από RedPriest 1
theo93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, RedPriest είπε Εγω ήταν να παραλάβω σημερα κανονικα αλλα πηγα τον πηρα ο ιδιος σαββατο απο την κούριερ. Νομιζω τον έστειλαν γιατί έφαγαν καντήλια στο τηλέφωνο αλλιως ακομα θα περίμενα. Τελικά τον εστειλαν Πέμπτη μεσημερι και οχι τεταρτη πρωι οπως μου είχανε πει. Όταν πηρα τηλεφωνο και ρωτησα γιατί δεν παρέλαβα εκανα μια μικρή φασαρία γιατί και καλα θα τον έστελναν την Τρίτη. Τώρα ο αφυγραντηρας είναι αρκετά καλός, εχει μια σκάλα και απλα ελέγχεις ποσο υγρασία θελεις να εχεις στον χώρο. Επίσης έχει και λειτουργία συνεχούς λειτουργίας. Από θόρυβο ειναι νορμάλ δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί. Τον έχω στο χολ εξω απο τα υπνοδωμάτια και το μπάνιο και δεν ακούγεται σχεδον καθολου. Για 100 ευρω νομιζω ήταν αρκετά καλή αγορά. Και εμένα οι δικοί μου λογικά σήμερα θα παραλάβουν. Τον έστειλαν παρασκευή.
vasilisx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου έστειλαν σήμερα και μου είπαν όταν παραλάβουν από προμηθευτή θα μου στείλουν, είχα παραγγείλει την πρώτη μέρα που βγήκε σε προσφορά, και άλλοι που παράγγειλαν μετά από μένα παρέλαβαν και εγώ έμεινα...Παράγγειλα απο δεύτερα τον Μaeco 20l στα 261€, που ξέρω από γνωστό ότι είναι κορυφαίος, δεν μπορώ να περιμένω αν και πότε στείλει ο κωτσος, με 82% υγρασία χθες το βράδυ..... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από vasilisx
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 ο αφυγραντήρας έχει 2 προγράμματα, ένα αυτόματο και ένα που ορίζεις την υγρασία;
RedPriest Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, theo93 είπε ο αφυγραντήρας έχει 2 προγράμματα, ένα αυτόματο και ένα που ορίζεις την υγρασία; Νομίζω πως οχι. Το έγραψα πιο πάνω εχει ενα πρόγραμμα συνεχούς λειτουργίας και ένα που ορίζεις εσυ την υγρασία. 1
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, RedPriest είπε Νομίζω πως οχι. Το έγραψα πιο πάνω εχει ενα πρόγραμμα συνεχούς λειτουργίας και ένα που ορίζεις εσυ την υγρασία. Το ίδιο είπαμε Γενικά σε εσένα κάνει δουλειά, στους δικούς μου που τον πήρα λέει χαμηλά ποσοστά
RedPriest Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, theo93 είπε Το ίδιο είπαμε Γενικά σε εσένα κάνει δουλειά, στους δικούς μου που τον πήρα λέει χαμηλά ποσοστά Τι εννοείς λεει χαμηλά ποσοστα; Εχεις υγρασιομετρο και ο αφυγραντηρας δείχνει λιγότερο; Γιατί παρολο που δεν έχω υγρασιομετρο ένιωθα μεχρι να έρθει ο αφυγραντηρας πως εχει υγρασία ο χώρος και οταν τον εβαλα μου έδειξε αρκετα χαμηλή υγρασία και νομιζω πως τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα.
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, RedPriest είπε Τι εννοείς λεει χαμηλά ποσοστα; Εχεις υγρασιομετρο και ο αφυγραντηρας δείχνει λιγότερο; Γιατί παρολο που δεν έχω υγρασιομετρο ένιωθα μεχρι να έρθει ο αφυγραντηρας πως εχει υγρασία ο χώρος και οταν τον εβαλα μου έδειξε αρκετα χαμηλή υγρασία και νομιζω πως τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχουν για αυτό δεν ξέρω αν όντως κάνει δουλειά, εχτές που τον έβαλαν μου είπαν ότι έδειχνε 55-60 μαξ που είναι μια χαρά. Θα τους πω σήμερα να το βάλουν στο αυτόματο να δούμε τι θα κάνει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα