Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, bandit4 είπε

Απο τη στιγμη που μεχρι και σαββατο εδιναν κομματια επρεπε να εχουν κανει κοντρολ στις παραγγελιες και να το εμφανισουν εξαντλημενο εγκαιρως.

Νομιζω στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχουν αλλοθι μιας και προκειται για προσφορα που ετρεχε μερες.

Και εγώ έκανα παραγγελία στις 22 του μηνός και σήμερα που μιλησα στο τηλέφωνο μου είπαν πως τεταρτη θα παραλάβω. Ανησύχησα γιατί δεν άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας ποτε απο υπό εκτέλεση αλλα με διαβεβαίωσαν πως θα παραλάβω.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Έκανα παραγγελία 22/11, πήρα τηλέφωνο τώρα τον κωτσο κ τους αναφερα την παραγγελία, μου είπαν δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν θα παραλάβουμε από προμηθευτή αλλά κομμάτια. Τους είπα ότι έκανα την τρίτη παραγγελία κ εξαντλήθηκε παρασκευή Σαββατο, μου είπε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Έγινε γερμανός κ ο κωτσος...

Σου είχε έρθει κάποιο μήνυμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, anivas11 είπε

Τους είχες πληρώσει και σου επέστρεψαν τα λεφτά ?

Όχι αντικαταβολή στο σπιτι

3 ώρες πριν, theo93 είπε

Σου είχε έρθει κάποιο μήνυμα;

Όχι τίποτα, εγω τους πήρα τηλέφωνο, ούτε μια ενημέρωση δεν μου έκαναν...

Επεξ/σία από vasilisx
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Όχι αντικαταβολή στο σπιτι

Όχι τίποτα, εγω τους πήρα τηλέφωνο, ούτε μια ενημέρωση δεν μου έκαναν...

ρε φιλε.. και γω στην ιδια φαση

εχω κανει ονλινε απτισ 22 και δεν με εχουν ενημερωσει για τιποτα

απλα οτι εχει γινει δεκτη η παραγγελια με κωδικο ταδε κλπ κλπ..

και ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ τα ρημαδια

πως θα γινει συνεννοηση? ακομα περιμενω τον κουριερ να ερθει αντικαταβολη να φερει τον αφυγραντηρα,, τι φαση και γω πακετο θα φαω? αφου πραγματι ελεγε διαθεσιμα κομματια μεχρι προσφατα το κωλο σιτε τους

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MetronAriston είπε

ρε φιλε.. και γω στην ιδια φαση

εχω κανει ονλινε απτισ 22 και δεν με εχουν ενημερωσει για τιποτα

απλα οτι εχει γινει δεκτη η παραγγελια με κωδικο ταδε κλπ κλπ..

και ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ τα ρημαδια

πως θα γινει συνεννοηση? ακομα περιμενω τον κουριερ να ερθει αντικαταβολη να φερει τον αφυγραντηρα,, τι φαση και γω πακετο θα φαω? αφου πραγματι ελεγε διαθεσιμα κομματια μεχρι προσφατα το κωλο σιτε τους

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Στους δικούς μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό ότι θα φύγει από τα κεντρικά στις 28

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo93 είπε

Στους δικούς μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό ότι θα φύγει από τα κεντρικά στις 28

στα τηλεφωνα δεν τους βρηκα,,, δεν απαντανε

πηγα απο καταστηκα και το ειδαν

μου ειπαν οτι εχει προγραμματιστει παραδοση για το σπιτι μου στις 28.. δηλαδη μεθαυριο τεταρτη :)

αντε να δουμε

Δημοσ.

Παρέλαβα με τα χίλια ζόρια Σάββατο βράδυ από Κ(λ)ώτσο - (παραγγελία Πέμπτη μεσημέρι), αφού πρώτα είχα πάει τσάμπα την Παρασκευή 2 φορές, μία το πρωί, όπου μου είπαν ότι τελικά (κ ενώ είχα πληρώσει μιας κ η ταμίας τα έβλεπε όλα μια χαρά στο τερματικό της) θα έρθει μετά τις 6.30 το απόγευμα, και μια κατά τις 7.30 το απόγευμα, όπου μου είπαν ότι το φορτηγό θα ερχόταν τελικά πιο μετά, ίσως και κατά τις 9)...Σημειωτέον ότι, πριν πάω τη 2η φορά, κάλεσα κ στο τηλέφωνο, όπου η εξυπηρέτηση (και live, και αυτόματη, με κωδικό πελάτη) με διαβεβαίωνε ότι το προϊόν είναι έτοιμο για παραλαβή...Ευτυχώς μένω πολύ κοντά (με το αυτοκίνητο βέβαια) οπότε ξαναπήγα Σάββατο μεσημεράκι, όπου, μαντέψτε, είχε έρθει ένα φορτηγό το πρωί, κι όχι βράδυ Παρασκευής όπως μου είχαν πει, αλλά δυστυχώς δεν ήταν το δικό μου!!! Για γέλια και για κλάματα το σύστημα...Τουλάχιστον οι υπάλληλοι - Megastore Βουλιαγμένης - ήταν ευγενικοί (αν σκεφτείς κιόλας τι π*πα τρώνε αυτές τις μέρες), μου ζήτησαν χίλια συγγνώμη, μέχρι που ο ένας αποθηκάριος (Μιχάλης), μου έδωσε κ το κινητό του και προσφέρθηκε να μου το παραδώσει προσωπικά στο σπίτι ο ίδιος (να τα λέμε κι αυτά)...Στο μεταξύ, παρόμοια ταλαιπωρία είχα κ πέρυσι στο BF με τον Κώτσο, μάλλον δεν το έχει στα ζόρια, τις άλλες φορές γενικά δεν έχω παράπονο ως προς την αξιοπιστία τους...

Στα του αφυγραντήρα τώρα (να τονίσω ότι ΔΕΝ έχω προηγούμενη εμπειρία): πολύ βρώμα τα πλαστικά, ήδη έχει δουλέψει καμιά 35αριά ώρες και τώρα αρχίζει να φεύγει σιγά σιγά...από φασαρία, αρκετή, το βράδυ που έχει ησυχία είναι λίγο ενοχλητικός, την ημέρα όχι τόσο...σαν κλιματιστικό παλιάς κοπής στη μεσαία σκάλα ένα πράμα...όπως ανέφεραν κ κάποιοι άλλοι, μάλλον φυσιολογικά πράγματα όμως...Στα της αφύγρανσης, το Σάββατο που δεν είχε πολύ υγρασία, κατάλαβα διαφορά όταν μετά από 3-4 ώρες λειτουργίας μπήκα να κάνω μπάνιο, και ενώ συνήθως σε παρόμοιες συνθήκες πρέπει να βάλω αερόθερμο και πάλι το ψιλοδαγκώνω, αυτή τη φορά ήμουν άνετος, με ανοιχτές πόρτες κ.λπ. Χθες που είχε πολύ υγρασία γενικά, 70-75 μέσα στο σπίτι, την έριξε στο 60+ μέσα σε κάνα 3ωρο...Το σπίτι είναι ~100τ.μ., με λίγο περίεργη διαρρύθμιση, διαμπερές, και με αλουμίνια μεν, που μπάζουν αρκετά σε κάποια σημεία δε...ΔΕΝ έχει 2 ταχύτητες όπως αναφέρει σε κάποια σκρουτζομάγαζα, μόνο συνεχόμενη λειτουργία μέχρι να γεμίσει ο κάδος, ή αλλιώς χεράτη ρύθμιση με βήμα +-5%, και στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται λάστιχο για σύνδεση με αποχέτευση, ούτε ροδάκια...

Αυτά, για 99€ νομίζω κομπλέ, γράψτε εντυπώσεις όσοι παραλάβατε!

• Thanks 2
Δημοσ.

Ενώ από το τηλέφωνο μου είχαν πει ότι τέλειωσε και δεν θα τον ξαναφερουν, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να παραπάνω ποτέ, χθες πήγα από κατάστημα για παραγγελία με παραλαβή απο κατάστημα, και μου είπε η ταμίας ότι βλέπω ότι έχετε και μία παραγγελία για το σπίτι το προϊόν το οποίο έχει τελειώσει και θα πάραλάβετε όταν έρθουν από προμηθευτή...Ειδωμεν, ας περιμένω και ας τον έχω άμεση ανάγκη στο νέο σπίτι με έως 87% υγρασία....

Δημοσ.
Στις 26/11/2018 στις 3:14 ΜΜ, RedPriest είπε

Και εγώ έκανα παραγγελία στις 22 του μηνός και σήμερα που μιλησα στο τηλέφωνο μου είπαν πως τεταρτη θα παραλάβω. Ανησύχησα γιατί δεν άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας ποτε απο υπό εκτέλεση αλλα με διαβεβαίωσαν πως θα παραλάβω.

Παρέλαβες φίλε;

Στις 26/11/2018 στις 8:26 ΜΜ, MetronAriston είπε

στα τηλεφωνα δεν τους βρηκα,,, δεν απαντανε

πηγα απο καταστηκα και το ειδαν

μου ειπαν οτι εχει προγραμματιστει παραδοση για το σπιτι μου στις 28.. δηλαδη μεθαυριο τεταρτη :)

αντε να δουμε

Παρέλαβες φίλε;

Δημοσ.

Δεν έχω παραλάβει λενε ότι το έχουν στείλει και παιρνω τηλεφωνο εδω και 2 μέρες στην κούριερ της περιοχής μου και μου λένε ότι δεν έχει φύγει ακομα από τον κωτσοβολο.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια μου έχουν δώσει ένα tracking που δεν δουλεύει από χθες το πρωί ενώ μου είπαν ότι μόνο σήμερα είχε πρόβλημα το σύστημα και ίσως δεν βγάζει τον κωδικό αλλά εγώ δοκίμαζα από χθες και πάλι τίποτα. 

Είπαν ότι σήμερα η αύριο θα παραλάβω, αν παραλάβει κάποιος ας ενημερώσει να ξέρουμε τουλάχιστον αν επσαμε στην περίπτωση η μας κοροϊδεύουν. 

Δημοσ.

Αρχίζω νευριάζω παρα πολυ γιατί έχω βγει εκτός προγράμματος δυο μέρες τωρα για να είμαι σπίτι να παραλάβω. Όταν παιρνω τηλεφωνο στον κωτσοβολο τα ζώα με συνδέουν απο εδώ και από εκεί οταν ακούν τον αριθμό παραγγελίας μου και βλέπουν πιο προϊόν ειναι μεχρι που στο τέλος με βάζουν στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν το σηκώνει κανένας. Αφησα το τηλέφωνο για μισή ώρα πραγματικά και δεν το σήκωσε κανένας. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Αρχίζω νευριάζω παρα πολυ γιατί έχω βγει εκτός προγράμματος δυο μέρες τωρα για να είμαι σπίτι να παραλάβω. Όταν παιρνω τηλεφωνο στον κωτσοβολο τα ζώα με συνδέουν απο εδώ και από εκεί οταν ακούν τον αριθμό παραγγελίας μου και βλέπουν πιο προϊόν ειναι μεχρι που στο τέλος με βάζουν στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν το σηκώνει κανένας. Αφησα το τηλέφωνο για μισή ώρα πραγματικά και δεν το σήκωσε κανένας. 

Μια από τα ίδια και στον Γερμανό, 3 μέρες προσπαθώ να πιάσω γραμμή και σήμερα κατάφερα.

Δημοσ.

2 μέρες αφου μου στείλανε tracking number μολις μπηκα και δούλεψε. Το δέμα αναχώρησε σημερα 2κ20 απο αυτούς οποτε αυριο λογικα θα παραλάβω.

Αυτοί επέμεναν πως θα παραλαβω τεταρτη μετα κάνανε λαθος και τελικά τεταρτη θα έφευγε από αυτούς κι σημερα Πέμπτη θα το είχα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...