Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, η κριτική το σκότωσε. Θα ακυρώσω και γω τη δική μου παραγγελία.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, someone- είπε

ανεβηκε μια κακή κριτική σήμερα στο Σκρουτζ, με βλέπω να ακυρώνω να δίνω αλλα 100 και να παρω ινβεντορ.

Τζαμπα το ονομα.. Τα πλαστικα του ειναι κακης ποιοτητας και ειναι απιστευτα θορυβωδης. 
Μεγαλη καταναλωση ακομα για τα τετραγωνικα που λεει οτι καλυπτει. 
Δεν αξιζει ουτε την τιμη black friday (99Euro) 
Για την αφυγρανση του δεν εχω αποψη γιατι ξαναμπηκε στο κουτι του μεσα σε 5 λεπτα και τον επεστρεψα. "

Καλά οι κριτικές γενικά είναι υποκειμενικές, ιδικά αν είναι μια δυο κακές σε ένα μεγάλο σύνολο θετικών… Ο συγκεκριμένος φίλος μπορεί να μην είχε ποτέ ξανά παρόμοια συσκευή και να πιστεύει ότι πρέπει να είναι εντελώς αθόρυβος…

Όσο για τα πλαστικά απορώ τι περίμενε… 99 ευρώ έδωσες ρε μάστορα, όχι 1500!

Εγώ τον είδα από κοντά σε κατάστημα και παραλίγο να τον αγοράσω, απλά με τα υπόλοιπες αγορές ξεφύγαμε από τα διαθέσιμα χρήματα και δεν…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Μιας και τόν έχω παραγγείλει ,πήγα σέ ένα κατάστημα για να τόν δω.

Δεν αντίκρυσα  ουτε προβληματικά ,ουτε εξαιρετικά πλαστικά .

Αυτό πού είδα ήταν μια τυπική κατάσταση.

Οσο για τόν θόρυβο , μόνο βάζοντας δίπλα -δίπλα διάφορους αφυγραντηρες ,μπορούμε νά αποφανθούμε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Απο 16 βαθμους και πανω. Με 20 βαθμους θα κανεις αφυγρανση της προκοπης.

οταν υποθερμαινεται ενα σπιτι μαζευει υγρασια.

η υγρασια παραμενει ιδια,απλα μεταφερεται στα υλικα,οταν υποθερμαινεται
ο χωρος.οταν θερμαινεται κανονικα ο χωρος,ο αερας μπορει και αποθηκευει μεσα του περισοτερη υγρασια,οποτε ο αφυγραντηρας μπορει και αφαιρει περισοτερη υγρασια.για αυτο και οι μετρησεις γινονται στους 30/80,διοτι αν γινοταν στους 15/60,οι αριθμοι δεν θα εντυπωσιαζαν.........

1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Όσο για τα πλαστικά απορώ τι περίμενε… 99 ευρώ έδωσες ρε μάστορα, όχι 1500!

τι να περιμενε?αφυγραντηρα των 200 ευρω αγορασε,οχι των 100.ο united που εχει στα 99,πιο τιμιος ειναι.

Δημοσ.

Τον δουλεύω από χθες. 

Ο θόρυβος είναι κλασικός ενός αφυγραντηρα. 

Αν είσαι γενικά ευαίσθητος στην οικιακή ηχορύπανση οικοσυσκευων, θα σε ενοχλήσει κι αυτός. Αν γνωρίζεις ότι ένας αφυγραντηρας εκπέμπει κάποια db ήχου, είσαι οκ. Επειδή τον συγκρινα με ένα δανεικό που είχα από φίλο για μέρες (inventor), δε μπορώ να πω ότι είδα αξιοσημείωτη διαφορά. 

Πλαστικά τα τυπικά ενός αφυγραντηρα. Δεν είναι λαπτοπ να το πιέζω και να το ζουλαω καθημερινά. Δε θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. 

Σε 6 ώρες μαζεψε 2,5 λίτρα νερού , με θερμοκρασία στο σπίτι στους 18 βαθμούς. 

Θεωρω πως είναι μια τίμια αγορά και λογικά θα συμβιώσουμε καιρό μαζί 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο καθενας γραφει οτι του κατεβαινει στο σκρουτζ. Τον πειραξαν τα πλαστικα και τα 380 watt που περιμενε να τα δει πανω στο κουτι γραμμενα αλλα και που δεν τα τραβαει ποτε; 

9 ώρες πριν, someone- είπε

ανεβηκε μια κακή κριτική σήμερα στο Σκρουτζ, με βλέπω να ακυρώνω να δίνω αλλα 100 και να παρω ινβεντορ.

Τζαμπα το ονομα.. Τα πλαστικα του ειναι κακης ποιοτητας και ειναι απιστευτα θορυβωδης. 
Μεγαλη καταναλωση ακομα για τα τετραγωνικα που λεει οτι καλυπτει. 
Δεν αξιζει ουτε την τιμη black friday (99Euro) 
Για την αφυγρανση του δεν εχω αποψη γιατι ξαναμπηκε στο κουτι του μεσα σε 5 λεπτα και τον επεστρεψα. "

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τον παρήγγειλα για να δοκιμάσω την αφύγρανση στην πράξη. 

Πρόβλημα υγρασίας δεν έχω, αλλά θέλω να δω αν η αφύγρανση προσφέρει τις τις ίδιες συνθήκες άνεσης,  κατεβάζοντας 2 βαθμούς την θερμοκρασία του χώρου. 

Τα 100€ για να πειραματιστώ μια χαρά είναι.  Περισσότερα δεν έδινα.  Αν με ενθουσιάσει η χρήση του, ίσως πάω για καλύτερο... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anivas11 είπε

Εγώ τον παρήγγειλα για να δοκιμάσω την αφύγρανση στην πράξη. 

Πρόβλημα υγρασίας δεν έχω, αλλά θέλω να δω αν η αφύγρανση προσφέρει τις τις ίδιες συνθήκες άνεσης,  κατεβάζοντας 2 βαθμούς την θερμοκρασία του χώρου. 

Τα 100€ για να πειραματιστώ μια χαρά είναι.  Περισσότερα δεν έδινα.  Αν με ενθουσιάσει η χρήση του, ίσως πάω για καλύτερο... 

Με 2 βαθμούς κάτω όχι δεν θα έχει την ίδια άνεση.. Ζητάς πολλά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κριτική του Skroutz δεν είναι σωστή. Ο Meaco DD8L που έχω και κοστίζει 230+ καταναλώνει περίπου 330W στην μικρή σκάλα (χαμηλά επίπεδα θορύβου) και 650W στις 2 μεγαλύτερες σκάλες (μέτρια προς υψηλά επίπεδα θορύβου).

Αν όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, σε 6 ώρες μαζεψε 2,5 λίτρα νερού, με θερμοκρασία στο σπίτι στους 18 βαθμούς τότε είναι μια χαρά για αφυγραντήρα χωρίς ζεόλιθο συγκρίνοντας τον με τον δικό μου και φυσικά είχε σοβαρό πρόβλημα υγρασίας (όπως οι περισσότεροι λόγω της αλλαγής του κλίματος).

Και κάτι τελευταίο, σε σπίτι με 18 βαθμούς και 55% υγρασία, είσαι μια χαρά ενώ σε σπίτι με 18 βαθμούς και 75-80%% υγρασία δε στέκεσαι χωρίς μπουφάν άρα να ξέρετε η θερμοκρασία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Αν το δουλεύετε με θερμαντικό σώμα/Air-con θα δείτε μικρότερη κατανάλωση. Γενικά είναι must ο αφυγραντήρας για πολλούς λόγους.

Επεξ/σία από pinakas0
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή τον τίμησα. Σε ένα σπίτι 100τμ δαιδαλώδες  χωρίς ενιαίο χώρο, τοποθετημένος εκεί που ενώνονται τα περισσότερα δωμάτια (χωλ) με θερμοκρασίες 22-24 βαθμούς γεμίζει το δοχείο σε 12 ωρες. Όταν τον ανοίγω δείχνει 67 αλλά το κατεβάζει στα 55. Αν κανείς ώρα να ανοίξεις κάποια πόρτα η παράθυρο πάει και στο 49, ανάλογα τις συνθήκες. Παρακάτω όχι. Πιστεύω πως είναι μια χαρά αγορά στα 99!

• Like 1
Δημοσ.

Σε σπίτι 40 τετραγωνικών με υγρασία 70% με θερμοκρασία 19-20 βαθμούς...κατέβασε την υγρασία στο 55% σε περίπου 3 ώρες.

Το μοναδικό μείον που εντόπισα στην δική μου συσκευή είναι ότι το ενσωματωμένο αισθητήριο που μετράει την υγρασία  δείχνει αρκετά χαμηλότερη  από την πραγματική τιμή που έχει ο χώρος .

Έχω δύο υγρασιόμετρα  τα οποία  δείχνουν  περίπου 10% περισσότερη υγρασία σε σχέση με την ένδειξη του αφυγραντήρα. 

Το καλό είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις την  επιθυμητή υγρασία μέχρι και  35%.

Σε σχέση με τους άλλους δυο αφυγραντήρες που έχω χρησιμοποιήσει (έναν Inventor και έναν maeco ), δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στον θόρυβο. 

Σαν πρώτη εντύπωση πιστεύω αξίζει τα 99 ευρώ που έδωσα

• Like 3
Δημοσ.

Έκανα παραγγελία 22/11, πήρα τηλέφωνο τώρα τον κωτσο κ τους αναφερα την παραγγελία, μου είπαν δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν θα παραλάβουμε από προμηθευτή αλλά κομμάτια. Τους είπα ότι έκανα την τρίτη παραγγελία κ εξαντλήθηκε παρασκευή Σαββατο, μου είπε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Έγινε γερμανός κ ο κωτσος...

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Έκανα παραγγελία 22/11, πήρα τηλέφωνο τώρα τον κωτσο κ τους αναφερα την παραγγελία, μου είπαν δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν θα παραλάβουμε από προμηθευτή αλλά κομμάτια. Τους είπα ότι έκανα την τρίτη παραγγελία κ εξαντλήθηκε παρασκευή Σαββατο, μου είπε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Έγινε γερμανός κ ο κωτσος...

Τους είχες πληρώσει και σου επέστρεψαν τα λεφτά ?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που μεχρι και σαββατο εδιναν κομματια επρεπε να εχουν κανει κοντρολ στις παραγγελιες και να το εμφανισουν εξαντλημενο εγκαιρως.

Νομιζω στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχουν αλλοθι μιας και προκειται για προσφορα που ετρεχε μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...