Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

εγω εχω eurobank alpha bank Και εθνικη,

πηρα τωρα τηλ και μια τυπισσα μου ειπε οτι για ποντους συνεργαζεται ο κοτσος μονο με πληρωμη με καρτα alpha , ισχυουν αυτα που μου ειπε αραγε?

Πρέπει να έχεις μαζέψει Bonus πόντους και να κάνεις εξαργύρωση για να έχεις έκπτωση

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, panos1550 είπε

ok, thx! Τον παρήγγειλα, βασικά πιστεύω ότι λόγω εταιρείας (απ' όσο ξέρω είναι ψιλο-τοπ γενικά στον κλιματισμό, τουλάχιστον σε επαγγελματικά μηχανήματα), 5 ετούς εγγύησης και τόσο χαμηλής τιμής, με παίρνει να πειραματιστώ, και αν δω ότι δε με καλύπτει, να κουμπώσω και έναν 2ο πιο μικρό...να δούμε

Η εταιρία είναι όντως top στα επαγγελματικά (ειδικά στις Η.Π.Α) αλλά στα οικιακά είναι όλα φασόν από κίνα. Το ξέρω γιατί αγόρασα κλιματιστικό Carrier και τελικά είναι φασόν Midea (ή κάτι τέτοιο anyway,  δε θυμάμαι ακριβώς)...

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

Πηρα και εγώ έναν και αν βγει καμια καλύτερη προσφορά αυριο το ακυρώνω και παιρνω τον αλλο. Είναι πιο μικρος απο αυτον που ήθελα αλλα δεν πειράζει.

Δημοσ.
Just now, natural_sgf said:

Η εταιρία είναι όντως top στα επαγγελματικά (ειδικά στις Η.Π.Α) αλλά στα οικιακά είναι όλα φασόν από κίνα. Το ξέρω γιατί αγόρασα κλιματιστικό Carrier και τελικά είναι φασόν σε Midea (ή κάτι τέτοιο anyway,  δε θυμάμαι ακριβώς)...

Κι εγώ έτσι έχω διαβάσει (για Κίνα) και δεν το βρίσκω κ καθόλου περίεργο να ισχύει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάποιες προδιαγραφές και κάποιοι ποιοτικοί έλεγχοι παραπάνω θα γίνονται μιας και βάζει το όνομά της επάνω...

Δημοσ.

240W/380W κατανάλωση και ροή αέρα στα 130m3/h ε δεν τον λες και κελεπούρι. Η τιμή είναι καλή πάντως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teo_3 είπε

240W/380W κατανάλωση και ροή αέρα στα 130m3/h ε δεν τον λες και κελεπούρι. Η τιμή είναι καλή πάντως.

Ως άσχετος ποιες θα ήταν καλές τιμές για 70τμ περίπου;

Δημοσ.
1 minute ago, theo93 said:

Ως άσχετος ποιες θα ήταν καλές τιμές για 70τμ περίπου;

Καλύτερα μετέφερε την ερώτησή σου σε αυτό το θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Τελικά 240 ή 380w είναι; άλλα λέει στο site του Κωτσ. και άλλα στο skroutz.

1 λεπτό πριν, anikologr είπε

Νομίζω ίδια τιμή και σε praktiker

Μοιάζει αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο (δε ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχουν, αλλά χρωματικά/ονομαστικά τουλάχιστον διαφέρουν)

https://www.praktiker.gr/p/afygrantiras-ilektronikos-carrier-nuvo-16lt-96363

Δημοσ.
3 minutes ago, natural_sgf said:

Τελικά 240 ή 380w είναι; άλλα λέει στο site του Κωτσ. και άλλα στο skroutz.

Μοιάζει αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο (δε ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχουν, αλλά χρωματικά/ονομαστικά τουλάχιστον διαφέρουν)

https://www.praktiker.gr/p/afygrantiras-ilektronikos-carrier-nuvo-16lt-96363

Και στο manual 240/380W γράφει πάντως. Πιθανών να έχει κάποιο κουμπί τούρμπο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, antinazi είπε

Αυτος εδω ειναι σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος...Και με δωρεαν μεταφορικα...

https://www.bestprice.gr/item/2155160731/sendo-sdh-20yo1.html?bpref=deal

ψιλοφολα φαινετε και αρκετα θορυβωδης. τα πεντε χρονια εγγύηση ειναι καλη περίπτωση για τον καριερ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, val007 είπε

χθες έκανα παραγγελιά Carrier CDG255E τιμη 189 ευρω!

Ναι, έχει εξαντληθεί αυτο πλέον. Θα το αγόραζα και γω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...