Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, someone- said:

εχεις δικιο δε το έγραψα τοσο αναλυτικά μιας και απο τη μια ήμουν 25 λεπτα αναμονή στον Κωτσόβολο και είχα τα νεύρα μου.

μιλαμε για 20-30 δευτερόλεπτα να ανεβαίνει απο 38 στο 44 κτλ και αν το ξαναβαλω στη συνεχη αφυγρανση πέφτει βσε πολυ πολυ λιγο στο 38. διπλα ειχα έναν μικρότερο αφυγραντήρα οταν ο carrier ελεγε 38 ο διπλα ελεγε 57% και 56-57-58 ελεγε και το υγρομετρο που εχω. μόλις βγηκα απο το μπανιο το οποίο δεν εχει παράθυρο με κλειστό εξαερισμο και υδρατμούς μεσα τον εβαλα να δουλεύει ξεκινησε με 62% και σε 5-10 λεπτα εχει παει στο 42% 

δε μου κανει πολυ λογικό

Ίσως αν μιλάμε για μικρό μπανακι κ με κλειστή πόρτα να είναι λογικό το 42 από 62 σε 10', αν και μου κάνει κι εμένα λίγο υπερβολάρα... Εγώ πριν λίγο, μετά από μπάνιο επίσης, τον έβαλα να τραβήξει λίγο, μέσα στο μπάνιο μεν, αλλά με ανοιχτή την πόρτα, οπότε είναι διαφορετική περίπτωση... Πάντως κι εμένα στην αρχή 62 νομίζω μου έδειξε..εγώ δύο υγρόμετρα που έχω (των 10-15€) σε σχέση με τον Carrier δείχνουν +-5 μονάδες γενικά.. Αν μπορείς βρες ένα αξιόπιστο υγρομετρο μπας κ βγάλεις άκρη 

... Τώρα είδα κ αυτό που πρόσθεσες για τη συνεχή... Απ όσο ξέρω δεν έχει σημασία τι θα του βάλεις σαν τιμή, αν πατήσεις συνεχή θα δουλεύει μέχρι να γεμίσει ο κάδος..

Επεξ/σία από panos1550
  • Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μιλησα ηδη με Κωτσόβολο και αύριο με Carrier ελπιζω σε doa. κάποια δυσλειτουργία με το υγρόμετρο παρατηρώ αλλα αυτο να επηρεάζει και τη χειροκίνητη λειτουργία δε μπορω να το εξηγήσω 100%. πάντως απο θεμα αφυγρανσης τραβάει φουλ στεγνωσε σεντονια σε 6 ωρες και σε μιση ωρα ολα τα πλακακια στο μπανιο ειναι στεγνά.

• Like 1
Δημοσ.

γενικά και εγώ είχα παρατηρήσει πως δείχνει χαμηλότερη υγρασία. Όταν τον είχα πάρει είχα γράψει στο αντίστοιχο thread για τους αφυγραντηρες άλλα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω μιας και δεν έχω υγρασιομετρο

Δημοσ.
14 ώρες πριν, RedPriest είπε

γενικά και εγώ είχα παρατηρήσει πως δείχνει χαμηλότερη υγρασία. Όταν τον είχα πάρει είχα γράψει στο αντίστοιχο thread για τους αφυγραντηρες άλλα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω μιας και δεν έχω υγρασιομετρο

πηρα τηλ Κωτσόβολο και Carrier να δούμε τι θα γινει.. περιμένω τηλ απο τα κεντρικά του Κωτσόβολου να δουμε τι θα κάνουμε και απο την Carrier μου παν θα με παρουν τηλ για να περάσει τεχνικός να το δει.

Δημοσ.
Στις 11/12/2018 στις 7:49 ΜΜ, bromiaris είπε

Θες με ζεόλιθο.

Με ζεόλιθο στο σκρούτζ είναι το πολύ μέχρι 20 τ.μ.
Τι χρείαζεται για να κάνω δουλειά στην περίπτωση μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένα παλικάρι που δεν θα παραλάβει από Αθήνα ? Ψάχνει γνωστός μου με max αυτά τα χρήματα και λέω μήπως τον βολέψω. 

Αν είναι κάποιος pm ( αν δεν είναι αργά :D ) 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Με ζεόλιθο στο σκρούτζ είναι το πολύ μέχρι 20 τ.μ.
Τι χρείαζεται για να κάνω δουλειά στην περίπτωση μου;

Κάπου κάνεις λάθος,οι πιο φτηνοί στο skroutz (με ζεόλιθο) είναι για 20-30 τ.μ. και όσο ανεβαίνεις στην τιμή ανεβαίνουν μέχρι 120 τ.μ.

Αυτός π.χ. https://www.skroutz.gr/s/4241368/Meaco-DD8L-Junior.html είναι λέει για μέχρι 100 τ.μ.

Αυτός π.χ. https://www.skroutz.gr/s/7552657/Ecoair-DD322-FW-Classic.html είναι για μέχρι 120 τ.μ.

Βέβαια ψάξε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει να δεις για πόσα τ.μ. είναι

Εγώ έχω τον Meaco-DD8L Junior εδώ και 3-4 χρόνια και δουλεύει μια χαρά ( τον έχω στο εξοχικό επειδή δεν έχει θέρμανση)

Επίσης να ξέρεις ότι οι αφυγραντήρες με ζεόλιθο "καίνε" αρκετά παραπάνω από αυτούς με συμπιεστή, αλλά σε χώρους χωρίς θέρμανση είναι η μόνη λύση νομίζω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikos16717 είπε

Κάπου κάνεις λάθος,οι πιο φτηνοί στο skroutz (με ζεόλιθο) είναι για 20-30 τ.μ. και όσο ανεβαίνεις στην τιμή ανεβαίνουν μέχρι 120 τ.μ.

Αυτός π.χ. https://www.skroutz.gr/s/4241368/Meaco-DD8L-Junior.html είναι λέει για μέχρι 100 τ.μ.

Αυτός π.χ. https://www.skroutz.gr/s/7552657/Ecoair-DD322-FW-Classic.html είναι για μέχρι 120 τ.μ.

Βέβαια ψάξε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει να δεις για πόσα τ.μ. είναι

Εγώ έχω τον Meaco-DD8L Junior εδώ και 3-4 χρόνια και δουλεύει μια χαρά ( τον έχω στο εξοχικό επειδή δεν έχει θέρμανση)

Επίσης να ξέρεις ότι οι αφυγραντήρες με ζεόλιθο "καίνε" αρκετά παραπάνω από αυτούς με συμπιεστή, αλλά σε χώρους χωρίς θέρμανση είναι η μόνη λύση νομίζω

Οι θερμοκρασιες που εχεις μετρανε. Απο 16 και κατω πας σε ζεολιθο. Απο 16 και πανω σε συμπιεστη. Σε ενα φιλο που ειχε 13-18 ειπα πηγαινε σε ζεολιθο, ηταν ακριβως αναμεσα και στα 2. Οτι θελεις κανεις εκει, οτι αντεχει η τσεπη σου. Γενικα ειναι καλυτεροι, απλα καινε παραπανω ρευμα διπλασιο σιγουρα.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν ενδιαφέρει καποιον σκέφτομαι να τον δώσω οσο τον πηρα 100 ευρώ, ειναι σφραγισμένος τον παρέλαβα πριν 1-2 ωρες.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, someone- είπε

αν ενδιαφέρει καποιον σκέφτομαι να τον δώσω οσο τον πηρα 100 ευρώ, ειναι σφραγισμένος τον παρέλαβα πριν 1-2 ωρες.

Σου στέλνω pm

Δημοσ.

27/12 παρέλαβα και γω!!

Με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ είχα πάψει να τον περιμένω

Τον άφησα το βράδυ στο δωμάτιο μου να δουλεύει παρότι αρκετά θορυβώδης, και ξύπνησα με από την αφυδάτωση με στεγνό στόμα😯

Δουλευει non stop?

Νόμιζα όταν έφτανε συγκεκριμένα επίπεδα υγρασίας σταματάει.

Έχω δει σημαντική διαφορά στα επίπεδα θερμοκρασίας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τη κατανάλωση ενέργειας

Ισχύει ότι καιει όσο ένα A/C?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, KymcoAK550 είπε

27/12 παρέλαβα και γω!!

Με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ είχα πάψει να τον περιμένω

Τον άφησα το βράδυ στο δωμάτιο μου να δουλεύει παρότι αρκετά θορυβώδης, και ξύπνησα με από την αφυδάτωση με στεγνό στόμα😯

Δουλευει non stop?

Νόμιζα όταν έφτανε συγκεκριμένα επίπεδα υγρασίας σταματάει.

Έχω δει σημαντική διαφορά στα επίπεδα θερμοκρασίας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τη κατανάλωση ενέργειας

Ισχύει ότι καιει όσο ένα A/C?

Υπαρχει η non stop, υπαρχει και η ρυθμιση. Διαβασε το manual. Εσυ εκοψες και καλη υγρασια. Βαλτο 50 55 60 οτι εχει.

οχι ισχυει οτι γραφει το manual στα watt. Κανε ενα κοπο να το διαβασεις. Πως καταφερες να κοιμηθεις μαζι με αυτον; Ηρωας

Επεξ/σία από Zerg13
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα ,

Απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία της CARRIER για το CDT-165E3 16L και μου αρνήθηκαν εγγύηση περαν των δυο ετων.

Ποτέ δεν μου δούλεψε σωστά και απλως δεν ασχολήθηκα.

Είχα αγοράσει από Κωτσόβολο Νοέμβριο του 2018 και θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί και στο νήμα ότι η εγγύηση υπερβαίνει τα δυο χρονια.

Μήπως είχε κάποιος στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν ;

Ευχαριστώ

• Confused 1
Δημοσ.

2 έτη έλεγε φίλε μου. Δες εδώ.

image.png.d617b337e35ffa71ff2b4617dff40165.png

Μεγαλύτερες εγγυήσεις η Carrier δίνει σε κλιματιστικά μόνο (5 έτη) και ίσως και σε συμπιεστές ορισμένων.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...