Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν κανουμε πααγγελια με παραλαβη σε καταστημα, χωρις να πληρωσεις, και αυριο βγαλει καποιος μια καλυτερη προσφορα, πως κανω ακυρωσει σε κωτσο, και επιπτωσεις υπαρχουν;

Δημοσ.

Πήρα το τελευταίο πριν λίγο από megastore περιστεριου. Για να δουμε τι λεει. Ανοιχτό που τον είδα με έπεισε πάντως 😀

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilisx είπε

αν κανουμε πααγγελια με παραλαβη σε καταστημα, χωρις να πληρωσεις, και αυριο βγαλει καποιος μια καλυτερη προσφορα, πως κανω ακυρωσει σε κωτσο, και επιπτωσεις υπαρχουν;

δε σε αφηνει να επιλεξεις παραλαβη μαλλον για αυτό το λόγο, το σκέφτηκα και εγω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, someone- είπε

δε σε αφηνει να επιλεξεις παραλαβη μαλλον για αυτό το λόγο, το σκέφτηκα και εγω.

για αποστολη στο χωρο μου λεει "αναμενεται συντομα" αρα εγω τον παραγγειλα αφου δεν εχουν να αποστειλουν  συντομα και περιμενω αυριο αν γινει μπα σε αφυγραντηρα Meaco που θελω

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mberg είπε

Πήρα το τελευταίο πριν λίγο από megastore περιστεριου. Για να δουμε τι λεει. Ανοιχτό που τον είδα με έπεισε πάντως 😀

Μπορείς να το δοκιμάσεις άμεσα σε παρακαλώ να μας πεις εντυπώσεις;

Δημοσ.

Τον έβαλα σε λειτουργία πριν λίγο. Επειδή το περιβάλλον ήταν σχετικά θορυβώδες δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι κάνει θόρυβο, αν και μου φάνηκε φυσιολογικός. 

Από απόδοση και ποιότητα κατασκευής σκίζει, εκπληκτικός για τα λεφτά του.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

Τι θα πει δν έχει στέγνωμα ρούχων. Αν λειτουργεί σε δωμάτιο με βρασμένα ρούχα δε θα δουλεύει;

ναι παπαρια ειναι. και καλα στη λειτουργία αυτή δουλεύει στο φουλ, μιλησα με φιλο και μου πε ουτε αυτουνου εχει απλα το ρυθμιζεις 40% σε ενα δωμάτιο με απλωμένα ρουχα και ειναι κομπλέ. εγω τον παρηγγειλα πάντως.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, j0maK είπε

Τον έβαλα σε λειτουργία πριν λίγο. Επειδή το περιβάλλον ήταν σχετικά θορυβώδες δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι κάνει θόρυβο, αν και μου φάνηκε φυσιολογικός. 

Έχεις μετρητή κατανάλωσης ενέργειας να δεις πόσο καιει στην πραγματικότητα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Έχεις μετρητή κατανάλωσης ενέργειας να δεις πόσο καιει στην πραγματικότητα;

Όχι. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, j0maK είπε

ευχαριστούμε φίλε, τον παρήγγειλα και εγώ να έρθει σπιτι γιατι δε με αφηνε να επιλέξω παραλαβή απο κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καει αρκετο ρευμα μην πω διπλασιο σε σχεση με εναν ποιοτικο αφυγραντηρα. Σε σχεση με αυτα που αποδιδει παντα. L/kWh

ο αλλος carrier o 25Λ που εξαντληθηκε του Κουτσοβολου ηταν οικονομικος. 

Τα χρηματα που γλιτωνετε θα τα χασετε σε ρευμα μεσα σε 1-2 χρονια περιπου

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Καει αρκετο ρευμα μην πω διπλασιο σε σχεση με εναν ποιοτικο αφυγραντηρα. Σε σχεση με αυτα που αποδιδει παντα. L/kWh

ο αλλος carrier o 25Λ που εξαντληθηκε του Κουτσοβολου ηταν οικονομικος. 

Τα χρηματα που γλιτωνετε θα τα χασετε σε ρευμα μεσα σε 1-2 χρονια περιπου

ενω στο σαιτ του Κωτσόβολου ελεγε 240watt σε αλλα σαιτ βλεπω 410 ρε παιδια. 410 ειναι πολυ νομιζω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...