aleilo03 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το να είναι πχ κάποιος άνεργος και να θέλει να βγάλει ένα μεροκάματο δηλαδή είναι κατακριτέο..Μερικοί πάντως κάνετε λες και σας υποχρεώνουν να αγοράσετε στη τιμή που τα δίνουν..Τεσπα ξεφεύγουμε από το θέμα απλά όπου βλέπω προσφορά εμφανίζονται οι γνωστοί άγνωστοι να κατακρίνουν το καπέλωμα. Εντάξει το πιασαμε το νόημα αλλά κουράσατε.. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από aleilo03
Bigi444444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Εφόσον ξέρεις καλύτερα θα σε αφήσω να κάνεις εσυ τα ιδιαίτερα εμπορικού δικαιου που ονειρεύεσαι. Εγω όταν κάνω αγοραπωλησίες ιδιωτικά δεν κόβω αποδείξεις. Δεν έχω καμία ανάγκη ή διάθεση να κάνω νομικό φροντιστήριο σε κανέναν φίλε, κυρίως επειδή κανείς δεν είναι στο επίπεδο να αντιληφθεί πριν διατυπώσει νομική άποψη ότι στερείται νομικής γνώσης.Εσυ κάθεσαι και μας ορίζεις τι είναι εμπορική πράξη και τι ελεύθερη αγορά.Μην μιλάς για όνειρα λοιπόν.Απλα να σε πληροφορήσω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική σου εκτίμηση ή η προσωπική σου προτίμηση σε θέματα που επιφέρουν έννομες συνέπειες. Εάν κάποιος συνηθίζει να μετερχεται τέτοιων πρακτικών πρέπει να τηρεί και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις, που του ορίζει η ελεύθερη αγορά.Ειτε του αρέσει είτε όχι.Ειτε σου αρέσει είτε όχι.Εαν δεν το κάνει, προσωπικά δεν θα ξεκινήσω σταυροφορία εναντίον κανενός ούτε καν θα μπω στη διαδικασία να τον αναφέρω ακόμα και σε περίπτωση που η σελίδα απαγόρευε τέτοιες πρακτικές.Ποσο μάλλον όταν δεν. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κάνω τη νταντά του καθενός. Από εκεί και πέρα βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λέμε και ο,τι μας κατέβει σχολιάζοντας το ζήτημα, έτσι; Τέλος πάντων, είναι εντελώς εκτός θέματος όλα αυτά.Καλο θα ήταν να συζητηθούν σε ξεχωριστό θέμα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Bigi444444
MetronAriston Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κατι καπως πιο σχετικο με το θεμα ειναι οτι απο οτι ειδα (και πηρα τηλ και το πλαισιο) η προσφορα για αυτες τις ram εξαντληθηκε , και online Καθως και στα καταστηματα δεν ειναι διαθεσιμες... σωστα? σε περιπτωση που καποιος αλλαξε γνωμη κ θελει να μου τις πουλησει ας στειλει πμ στα τηλ με ενημερωσαν πλαισιο οτι οι προσφορες θαναι μεχρι κυριακη βραδυ , και γενικα αμφιβαλω αν θα ξανα βγουν διαθεσιμες οι corsair , τι πιστευετε? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από MetronAriston
DrFreeman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, Bigi444444 said: Δεν έχω καμία ανάγκη ή διάθεση να κάνω νομικό φροντιστήριο σε κανέναν φίλε, κυρίως επειδή κανείς δεν είναι στο επίπεδο να αντιληφθεί πριν διατυπώσει νομική άποψη ότι στερείται νομικής γνώσης.Εσυ κάθεσαι και μας ορίζεις τι είναι εμπορική πράξη και τι ελεύθερη αγορά.Μην μιλάς για όνειρα λοιπόν.Απλα να σε πληροφορήσω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική σου εκτίμηση ή η προσωπική σου προτίμηση σε θέματα που επιφέρουν έννομες συνέπειες. Εάν κάποιος συνηθίζει να μετερχεται τέτοιων πρακτικών πρέπει να τηρεί και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις, που του ορίζει η ελεύθερη αγορά.Ειτε του αρέσει είτε όχι.Ειτε σου αρέσει είτε όχι.Εαν δεν το κάνει, προσωπικά δεν θα ξεκινήσω σταυροφορία εναντίον κανενός ούτε καν θα μπω στη διαδικασία να τον αναφέρω ακόμα και σε περίπτωση που η σελίδα απαγόρευε τέτοιες πρακτικές.Ποσο μάλλον όταν δεν. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κάνω τη νταντά του καθενός. Από εκεί και πέρα βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λέμε και ο,τι μας κατέβει σχολιάζοντας το ζήτημα, έτσι; Τέλος πάντων, είναι εντελώς εκτός θέματος όλα αυτά.Καλο θα ήταν να συζητηθούν σε ξεχωριστό θέμα. Μπαίνεις στη διαδικασία να επικρίνεις και να κατακρίνεις άτομα για πράξεις που όχι μόνο δεν απαγορεύονται - είτε νομικά, είτε από τους κανόνες του forum - αλλά χαρακτηρίζεις ανθρώπους και πράξεις ελαφρά τη καρδία, επειδή διαφωνείς με αυτό που ονομάζεις καταχρηστικά "παραεμπόριο" (που δεν είναι). Ωρα είναι να μας πεις πως η ιδιωτική αγοραπωλησία μέσω αγγελιών του site επιφέρει έννομες συνέπειες... Θα σου ανταπαντήσω λοιπόν πως ούτε και η δική σου προσωπική εκτίμηση ή προτίμηση ενδιαφέρει κανένα, πολλώ δε μάλλον - όπως αναφέρθηκε πολλάκις κι από την διαχείριση του forum - συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις (τυπικά ορθές και εντός των κανόνων) αγγελίες του site ως "παραεμπόριο". Αν δαφωνείς με τους κανόνες αυτούς, μπορείς σε σελίδα της δικής σου ιδιοκτησίας να επιβάλλεις όσο σκληρούς κανόνες θέλεις για να πατάξεις το "παραεμπόριο"...
Bigi444444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μάθε μας τι είναι η αγορά προϊόντων με σκοπό τη μεταπώληση ινστρούκτορά μου.Μάθε μας.Μεχρι τότε, τα λέμε. Αρκετά.
DrFreeman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, Bigi444444 said: Μάθε μας τι είναι η αγορά προϊόντων με σκοπό τη μεταπώληση ινστρούκτορά μου.Μάθε μας.Μεχρι τότε, τα λέμε. Αρκετά. Είπαμε τις διαλέξεις θα τις κάνεις εσύ, που ειρωνεύεσαι από την καθηγητική σου έδρα με ύφος τουλάχιστον τριών νόμπελ. Αντε, γράψε πάλι πόσο εγκληματικοί τύποι είναι όσοι κάνουν "παραεμπόριο" και βάζουν καπέλο στις αγγελίες...
dimitris21gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Επειδή η συζήτηση ξεφεύγει, καλύτερα να κλείσει το thread αφού εξαντλήθηκαν και οι μνήμες... 2
hunter01234 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ας τις βάλουν και 300.Έχει και αλλού πορτοκαλιές και χωρίς προσφορά... https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-2400MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B01CYILUB8/ref=mp_s_a_1_58?ie=UTF8&qid=1542997113&sr=8-58&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=x99+mainboard&dpPl=1&dpID=41AGvSmY-fL&ref=plSrch 1
nek4d Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, hunter01234 είπε Ας τις βάλουν και 300.Έχει και αλλού πορτοκαλιές και χωρίς προσφορά... https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-2400MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B01CYILUB8/ref=mp_s_a_1_58?ie=UTF8&qid=1542997113&sr=8-58&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=x99+mainboard&dpPl=1&dpID=41AGvSmY-fL&ref=plSrch σε τι τιμη τις ειδες? (τωρα δειχνει 220€ +μεταφορικα) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από nek4d
hunter01234 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, nek4d είπε σε τι τιμη τις ειδες? (τωρα δειχνει 220€ +μεταφορικα) 220 είναι αλλά free shiping.Δεν έψαξα τυχαία μου βγήκε. Και στο best price αν κοιτάξεις κάπου εκεί παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα