Προς το περιεχόμενο

CORSAIR DDR4 RAM 32GB 169.90 @ PLAISIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή αρκετοί γράφετε να πάρετε σετάκι να το μοιραστείτε, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού πως συνήθως οι εταιρείες αν χαλάσει ένα dimmάκι, θέλουν πίσω όλο το σετ για να κάνουν RMA. Δηλαδή θα πρέπει να συναντηθείτε οι δύο κάτοχοι, να πάρει τις μνήμες ένας να τις στείλει πίσω, να μείνετε και οι δύο χωρίς υπολογιστή κτλ κτλ.

Το αναφέρω απλά σαν ενδεχόμενο επειδή δεν το έγραψε κάποιος άλλος.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο φιλος.Η corsair συγκεκριμενα θελει ΟΛΟ το σετ εστω και για 1 dimm.Η crucial απο την αλλη δεν εχει θεμα.Οποτε προσοχη

Δημοσ.

Για Crucial επιβεβαιώνω και εγώ ότι μπορεί να γίνει rma μόνο στο προβληματικό και όχι σε όλο το σετ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Offtopic...αλλά: σε αυτόν τον πωλητή που αναφέρεις, μπορεί ακόμη και να του δόθηκε ως δώρο κι ως εκ τούτου να έχει 100% κέρδος. Πρέπει δηλαδή να στο δωρίσει κι εσένα επειδή σε αυτόν στοίχισε αυτό το αντικείμενο ακριβώς 0€;

Εσένα το μόνο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει είναι η τιμή που το παίρνεις σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Αν έριχνες πακέτο ενώ είχες κρίνει πως σου κάνει, είχες προσυνεννοηθεί και γνώριζες την τιμή και την κατάσταση του προϊόντος, θα ήσουν απλά ενας αναξιόπιστος αγοραστής.

Πειράζει που δεν μας αρέσει το παρεμπόριο και δεν είναι και αυτός ο σκοπός των αγγελιών της σελίδας; 

Δημοσ.

Η Corsair δίνει και σε κάποιες περιπτώσεις την δυνατότητα αν θυμάμαι καλά το λέει express RMA. Δηλ. πχ για της μνήμες σου στέλνει άλλες για αντικατάσταση αλλά σε χρεώνει κανονικά.ΜΕτά στέλνεις πίσω τις προβληματικές και με το που τις λάβουν σε ξεχρεώνουν.

Δημοσ.
14 minutes ago, Bigi444444 said:

Πειράζει που δεν μας αρέσει το παρεμπόριο και δεν είναι και αυτός ο σκοπός των αγγελιών της σελίδας; 

Δε σου αρέσει, δεν αγοράζεις, ουτε πουλάς.

Όπως και να 'χει, επιτρέπεται από τους κανονισμούς της σελίδας. Αυτό που απαγορεύεται είναι ο σχολιασμός αγγελιών και δη η χρήση χαρακτηρισμών. Το είπε κι ο mod σε άλλο topic νωρίτερα. Η πώληση μεταχειρισμένων από χρήστες δεν είναι εμπόριο. Η εμπορική πράξη τελειώνει με το την ολοκλήρωση  της συναλλαγής στο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.
"Η μνήμη που απογειώνει τις επιδόσεις, με γρήγορους χρονισμούς, προηγμένες δυνατότητες Overclocking και ψύκτρα αλουμινίου
    • Τύπος Μνήμης:DDR4
    • Μέγεθος Μνήμης:32 GB
    • Ταχύτητα Μνήμης:2400 MHZ"

:lol::lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού σας ενοχλεί τόσο πολύ να σας καπελώνουν γιατί δεν πάτε να τις αγοράσετε μόνοι σας;; Μάλλον θέλετε να καθίσετε σπιτάκι σας και να πάει ο μλκς να τις αγοράσει και να σας τις δώσει στη τιμή που τις πήρε ε;; Μήπως να σας τις φέρει και στο σπίτι να τις βάλει πάνω στο pc;

• Thanks 3
  • Confused 2
Δημοσ.
1 hour ago, Bigi444444 said:

Μάθε μας και τι είναι εμπορική πράξη ρε φίλε. Μάθε μας.

Εφόσον ξέρεις καλύτερα θα σε αφήσω να κάνεις εσυ τα ιδιαίτερα εμπορικού δικαιου που ονειρεύεσαι. Εγω όταν κάνω αγοραπωλησίες ιδιωτικά δεν κόβω αποδείξεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, aleilo03 είπε

Ρε παιδιά αφού σας ενοχλεί τόσο πολύ να σας καπελώνουν γιατί δεν πάτε να τις αγοράσετε μόνοι σας;; Μάλλον θέλετε να καθίσετε σπιτάκι σας και να πάει ο μλκς να τις αγοράσει και να σας τις δώσει στη τιμή που τις πήρε ε;; Μήπως να σας τις φέρει και στο σπίτι να τις βάλει πάνω στο pc;

Προσωπικα δεν θα με πειραζε να εδινα σε καποιον 10 η 15 ευρω για τον κοπο(να σηκωθει δηλαδη απο τον καναπε και να περπατησει 5 λεπτα) του για να μου αγορασει μια προσφορα που δεν μπορω λογω αποστασης η δν προλαβα ,αλλα οταν βλεπω για παραδειγμα αγγελια που πουλαει σφραγισμενο 240 ευρω το προιον που αγορασε 199,και να γραφει τιμη μη συζητήσιμη,δηλαδη σου λεει στα μουτρα σου,μεροκαματο να μην βγαλω?ε τοτε μου γυριζει το μυαλο.

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 3:36 ΜΜ, rigani είπε

Μην πάτε καν μόλις γύρισα από το Mall και μου είπε ο υπάλληλος ότι κάποιοι τρισαθλιοι τις πήρανε όλες και θα πάνε και Κηφισιά/Ψυχικο γιατί θέλουν και άλλες... 

Οργανωμένα τα τυπακια 

PS: 1-2 κομμάτια σε κάθε μαγαζί έχουν ούτως ή άλλος 

Ελα τωρα πες την αληθεια!  :devil: ...Ηταν να πας εσυ απο κει ε; :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Προσωπικα δεν θα με πειραζε να εδινα σε καποιον 10 η 15 ευρω για τον κοπο(να σηκωθει δηλαδη απο τον καναπε και να περπατησει 5 λεπτα) του για να μου αγορασει μια προσφορα που δεν μπορω λογω αποστασης η δν προλαβα ,αλλα οταν βλεπω για παραδειγμα αγγελια που πουλαει σφραγισμενο 240 ευρω το προιον που αγορασε 199,και να γραφει τιμη μη συζητήσιμη,δηλαδη σου λεει στα μουτρα σου,μεροκαματο να μην βγαλω?ε τοτε μου γυριζει το μυαλο.

Αυτος τοσο κοστολογει το κοπο του.Αν δε σου αρεσει,πηγαινε να τις παρεις εσυ...Τοσο απλο.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αυτος τοσο κοστολογει το κοπο του.Αν δε σου αρεσει,πηγαινε να τις παρεις εσυ...Τοσο απλο.

Αυτος ας το κοστολογει και 2 φορες την τιμη,αλλα ας μην ειναι ντροπαλουλης,ας κανει τις αγγελιες του με τον κανονικο του λογαριασμο,οχι εναν που ανοιξε 1 μηνα πριν.Γιατι αμα αξιζει 40 ευρω η αξιοπρεπεια του,την αγοραζω και του την κανω δωρο.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...