Προς το περιεχόμενο

CORSAIR DDR4 RAM 32GB 169.90 @ PLAISIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες, ψαχνω κάποιον να τις μοιραστούμε. 16gb εγώ, 16 αυτός. Απλώς δεν μένω αθήνα για να τις πάρω απο το πλαίσιο. όποιος ενδιαφέρεται πμ ❤️;)

Δημοσ.

οι μνημες ειναι εκθεσιακο κομματι?γιατι εχω δει σε καποιες προσφορες του πλαισιου να γραφει εκθεσιακο κομμματι, σε αυτες δεν βλεπω παντως να το αναφερει καπου, καποιος που τις αγορασε αν μπορει να γραψει

Δημοσ.

Και εγώ ενδιαφέρομαι αααν κάποιος τις πάρει να τις μοιραστούμε. Δυστυχώς δουλεύω και δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα να τις πάρω αύριο. Ελπίζω να παίξει καμιά προσφορά και για 16gb.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, masterchief117 είπε

οι μνημες ειναι εκθεσιακο κομματι?γιατι εχω δει σε καποιες προσφορες του πλαισιου να γραφει εκθεσιακο κομμματι, σε αυτες δεν βλεπω παντως να το αναφερει καπου, καποιος που τις αγορασε αν μπορει να γραψει

εκθεσιακες ram? δηλαδη τι ακριβως θα εκθεσουν? Σε λειτουργεια ram? ή απλα ανοιχτες πανω σε εναν παγκο;
Δεν νομιζω αδερφε..

Δημοσ.
7 minutes ago, ExTaCy1337 said:

εκθεσιακες ram? δηλαδη τι ακριβως θα εκθεσουν? Σε λειτουργεια ram? ή απλα ανοιχτες πανω σε εναν παγκο;
Δεν νομιζω αδερφε..

Ισως εννοεί πως είναι μνήμες από τους εκθεσιακούς υπολογιστές (κατά βάσιν turbo-x) που υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα στημένοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Ισως εννοεί πως είναι μνήμες από τους εκθεσιακούς υπολογιστές (κατά βάσιν turbo-x) που υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα στημένοι.

αυτο εννοω και εγω, γιατι στις πιο πολλες προσφορες που ειχε στις ram το πλαισιο γραφανε ξεκαθαρα εκθεσιακο κομματι, τιςς εχουνε και δουλευουν πανω σε υπολογιστες ολη μερα και μετα τις βγαζουνε και σου λενε μιση τιμη παρτες, δηλαδη σαν μεταχειρισμενες ειναι

Επεξ/σία από masterchief117
Δημοσ.
2 minutes ago, Lefteris235 said:

Πάντως οι μνήμες δεν φθείρονται με την χρήση...

Συνήθως έχουν και lifetime εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Lefteris235 είπε

Πάντως οι μνήμες δεν φθείρονται με την χρήση...

δεν φθειρονται με την χρηση, αλλα ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα να σου πουλανε μιση τιμη καποιες ram που δουλευανε επι 3 χρονια ολη μερα σε ανοιχτους υπολογιστες για να πηγαινει ο κοσμος να βλεπει τι υπαρχει στο καταστημα.

ειναι πλεον μεταχειρισμενες οι ram

για αυτο εξαλλου γραφουνε εκθεσιακο κομματι και ειναι καλυμμενοι και αυτοι

Επεξ/σία από masterchief117
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Ωπ σορρυ, κουρασμενος πολυ. χαχα.

Ναι εχετε δικαιο, αλλα εχουνε lifetime εγγυηση συνηθως οπως ειπατε. 
Ξερω κ εγω αν δεν το αναφερει φανταζομαι οτι δεν θα ειναι. 

Εχουν οντως 32gb ram στα εκθεσιακα τουβλα? Εχω πολλααα χρονια να πατησω σε plaisio :P 

Δημοσ.
13 minutes ago, ExTaCy1337 said:

Ωπ σορρυ, κουρασμενος πολυ. χαχα.

Ναι εχετε δικαιο, αλλα εχουνε lifetime εγγυηση συνηθως οπως ειπατε. 
Ξερω κ εγω αν δεν το αναφερει φανταζομαι οτι δεν θα ειναι. 

Εχουν οντως 32gb ram στα εκθεσιακα τουβλα? Εχω πολλααα χρονια να πατησω σε plaisio :P 

Εντάξει, ίσως να μην έχουν 32GB σε κάθε ένα, αλλά σε 3-4 μαζί ίσως να τα έχουν συνολικά 32GB...😋

Τώρα πόσα κομμάτια είναι διαθέσιμα σε σύνολο...αυτό μόνο το Πλαίσιο το γνωρίζει...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sunlight2030 είπε

Το lifetime δεν σημαίνει εγγύηση για πάντα άλλα οσο ο κατασκευαστής κατασκευάζει το συγκεκριμένο μοντέλο

Δεν νομίζω όρο ισχύει αυτό στις μνήμες έτσι όπως το λες.

Δεν γράφει κάτι τέτοιο η corsair στην σελίδα της

Δημοσ.
5 minutes ago, sunlight2030 said:

Το lifetime δεν σημαίνει εγγύηση για πάντα άλλα οσο ο κατασκευαστής κατασκευάζει το συγκεκριμένο μοντέλο

Διαφωνώ. Σε σχετικές ερωτήσεις χρηστών, υπάρχουν απαντήσεις στα επίσημα forums π.χ. της G. Skill, πως το lIfetime σημαίνει "για πάντα".

http://www.gskill.us/forum/forum/general-discussion/general-discussion-aa/12469-limited-lifetime-warranty-length-ram

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masterchief117 είπε

δεν ειναι εκθεσιακο ειναι κουτα πηρα 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...