villasg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , στην δουλεια εχουμε ενα προγραμα για μετατροπη ELOT 928 GREECE sse ΙΒΜ 437 GREECE. Μεχρι τωρα δουλευουμε το παρακατω , αλλα παιζει μονο σε win xp , θελω ενα να παιζει πλεον σε win 10 γιατι το pc με τα xp τα παιζει σιγα σιγα . Με αυτο κανουμε μετατροπη txt αρχειων για αποστολη στο διατραπεζικο συστημα ΔΙΑΣ . Υπαρχει καποιο αναλογο ή καποια λυση να μπορεσω να προσθεσω τα set στο notepad++ ? ? *δοκιμασα να αλλαξω συμβατοτητα αλλα δεν παιζει * Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από villasg
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε με το notepad2 (flo's freeware). Θα πας File->Encoding->Recode (ή θα πατήσεις F8) και θα επιλέξεις Greek (DOS 737). Παρόμοια στο np++ πας Encoding->Character Sets->Greek->DOS 737 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από micos000
villasg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δλδ το IBM 437 greece ειναι ιδιο με το DOS 737 ? ? ? dΔεν το εχει το ++ ουτε το Notepad2
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το np++ το λέει σαν OEM 737 και το np2 το λέει... DOS 737 (δίπλα στο Greek και μέσα στην παρένθεση) Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος ότι είναι το ίδιο. Ψάχνοντας για converter είχα πέσει σε μια σελίδα για μετατροπές μεταξύ cp και τα είχε μαζί. Δοκίμασε το να δεις αν σου τα μετατρέψει σωστά αλλιώς να βρούμε κάτι άλλο. EDIT: Μπορείς να μου ανεβάσεις τον μετατροπέα να τον δω; Δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από micos000
villasg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Απο τριτη που θα ειμαι δουλεια θα ανεβασω την αρχαιολογια ( πουλιαδης γαρ ) Βασικα έλυσα προσωρινα το προβλημα , στηνοντας ενα virtual με xp ( vmware ) να κανω δουλεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα