Lost_Horizon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τελικά πήρα την Sharp την 40αρα και ζήτησα και μία βάση τοίχου απο το κατάστημα. Ωστόσο όταν πήγα στο σπίτι διαπίστωσα οτι οι 4 βίδες που έχει πίσω η τηλεόρασή μου σχηματίζουν ένα πολύ μεγαλύτερο τετράγωνο σε έκταση σε σχέση με την βαση. Με λίγα λόγια μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση μόνο στις δύο πάνω βίδες γιατί οι 2 κάτω πάνε πολύ κάτω απο τη βάση. Και θέλω να ρωτήσω, είναι ασφαλές να την κρεμάσω πιάνοντάς την μόνο απο τις δύο πάνω και το υπόλοιπο της βάσης προς τα κάτω να ακουμπάει απλά στην τηλεόραση, ή όχι?
alexakos89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Lost_Horizon είπε Τελικά πήρα την Sharp την 40αρα και ζήτησα και μία βάση τοίχου απο το κατάστημα. Ωστόσο όταν πήγα στο σπίτι διαπίστωσα οτι οι 4 βίδες που έχει πίσω η τηλεόρασή μου σχηματίζουν ένα πολύ μεγαλύτερο τετράγωνο σε έκταση σε σχέση με την βαση. Με λίγα λόγια μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση μόνο στις δύο πάνω βίδες γιατί οι 2 κάτω πάνε πολύ κάτω απο τη βάση. Και θέλω να ρωτήσω, είναι ασφαλές να την κρεμάσω πιάνοντάς την μόνο απο τις δύο πάνω και το υπόλοιπο της βάσης προς τα κάτω να ακουμπάει απλά στην τηλεόραση, ή όχι? πηγαινε πισω τ ην βαση να σου δωσυον αλλη. Εγω παντως με 2 βιδες δεν θα την επιανα. 2
yositosi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε πηγαινε πισω τ ην βαση να σου δωσυον αλλη. Εγω παντως με 2 βιδες δεν θα την επιανα. +1
ELTASSOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Νο προμπλεμο..ισα ισα θα εχεις ταλαντωσεις σε περιπτωση σεισμου διαστολων χτυπηματων, οποτε καλυτερη απορροφηση κραδασμων. Στο σημειο επαφης βαλε σφουγκαρακι...τοσο οσο παταει. Πολυ καλυτερα με 2 βιδες, πιο ασφαλες....φανταζομαι αυτα που λεςβιδες ειναι ουπατ εεε?
yositosi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Νο προμπλεμο..ισα ισα θα εχεις ταλαντωσεις σε περιπτωση σεισμου διαστολων χτυπηματων, οποτε καλυτερη απορροφηση κραδασμων. Στο σημειο επαφης βαλε σφουγκαρακι...τοσο οσο παταει. Πολυ καλυτερα με 2 βιδες, πιο ασφαλες....φανταζομαι αυτα που λεςβιδες ειναι ουπατ εεε? ελπίζω να κάνεις χιούμορ, γιατί τηλεόραση κρεμασμένη από τις 2 βάσεις του VESA το παίζεις κορώνα γράμματα με χοντρή αβάντα μάλιστα να σπάσει το κέλυφος από πίσω!!!!
ELTASSOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Το εχω χρονια ετσι σε δοκαρι οπου το κατω μερος δεν ειναι πακτωμενο λογω χωροταξιας. Αντιθετα σε αλλη τιβι με κανονικη φουλ τοποθετηση βρισκω τον μπελα μου να περασω καλωδια πηγης σηματος η ρευματος διοτι εφαπτεται στον τοιχο και δεν φτανουν τα δαχτυλα. Μονο αν ξεβιδωσεις που ειναι βαβουρα οταν το κανεις τακτικα
yositosi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 έχεις στον αέρα κομμάτι της βάσης που δένει στον τοίχο, ή κάποιες από τις 4 βίδες του VESA στην πλάτη της TV?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα