batikiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά δικτυακού file server σκληρού δίσκου για γραφείο μηχανικών ώστε τα αρχεία να είναι προσβάσιμα από όλους. Θα θέλαμε δύο σκληρούς έτσι ώστε να φαίνεται ο ένας στον οποίο θα μπορούμε να έχουμε τα αρχεία μας και ένας δεύτερος να κάνει backup από τον πρώτο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω εφαρμογής, ή καλύτερα auto backup με κάποιον scheduler. Δηλώνω ανίδεος για αυτό παρακαλώ για την βοήθεια σας, σας ευχαριστώ
Rhamnusia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εναν Nas θέλεις Spoiler Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Rhamnusia
batikiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Rhamnusia είπε εναν Nas θέλεις Απόκρυψη περιεχομένων Ναι το βλέπω, αξιόπιστο μοντέλο με 2 bays και αξιόπιστοι σκληροί με 3TB έκαστος? να μπορεί να παίζει και RAID 1 από αυτα που βλέπω ο δεύτερος έτσι? ώστε να έχω το auto clone
Rhamnusia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, batikiotis είπε Ναι το βλέπω, αξιόπιστο μοντέλο με 2 bays και αξιόπιστοι σκληροί με 3TB έκαστος? να μπορεί να παίζει και RAID 1 από αυτα που βλέπω ο δεύτερος έτσι? ώστε να έχω το auto clone Υπάρχουν πολλά raid level 1/5/6/10, αν πάρεις ένα έτοιμο θα κάνει την δουλειά μόνο του, γεμίζεις τις θέσεις με "κόκκινους" δίσκους(WD Red, Seagate IronWolf) που είναι για nas και είσαι έτοιμος. Δεν είχα κάποιο nas να σε βοηθήσω, κοίτα για Qnap- Synology που μου έρχονται στο μυαλό αλλά περίμενε και κάποιον άλλο να σου προτείνει. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Rhamnusia
kronos73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Να ρωτήσω κάτι (σχετικό ελπίζω), αυτό αξίζει; https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/apothikeusi/nas-storage-server/Synology-Nas-Ds216-2-Bay-Diskless.htm
batikiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Εγώ αγόρασα QNAP TS-231P και δύο wd red 3 tb και προχωράω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα