Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Στην εφαρμογή δε βλέπω κάτι

• Και θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από την Παρασκευή 24/11 μέχρι και την Κυριακή 26/11 στις 23:59:59

Μαλλον γι αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, iCyd είπε
  • Και θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από την Παρασκευή 24/11 μέχρι και την Κυριακή 26/11 στις 23:59:59

Μαλλον γι αυτο.

Παρασκευη εχουμε 23

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, iCyd είπε

Οντως , δεν ξερω , copy paste απο το link του TS το πηρα :P 

😛

Capture.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την προσφορά Δεν τη βλέπω ούτε στην εφαρμογή αλλά ούτε και στο site κάνω κάτι λάθος δεν μου ανοίγει τέτοιο παράθυρο να τη δω;;; αντιθέτως μου βγάζει μία προσφορά με 5 ευρώ 5 Giga Bite διάστημα 15 ημερών

Επεξ/σία από ktikti
Δημοσ.

Το 2017 η Black Friday ήταν 24/11...

(επίσης, αν δείτε τις πληροφορίες της εικόνας στη σελίδα, δείχνουν ότι ανέβηκε στις 24/11/2017...)

Δημοσ.

Παιδιά, μήπως η προσφορά είναι περσινή; Παρασκευή 24 Νοεμβρίου είχαμε πέρυσι. Εκτός και αν δεν διόρθωσαν τις ημερομηνίες από την περσινή προσφορά. 

Δημοσ.

Μιλαμε για περσινη προσφορα δηλαδη . Φετος δεν ισχυει τιποτα!

Δεν ισχυει και το link πλεον νομιζω , τουλαχιστον σε μενα .

Δημοσ.

Άρα προσφορά είναι αυτό που ανέβασα εγώ με 5 ευρώ 5 gigabyte για διάστημα 15 ημερών αυτό τρέχει τώρα στην εφαρμογή

Δημοσ.

Ωχ λες να έκανα τέτοια πατάτα τι να πω ρε παιδιά και εγώ χάρηκα επειδή ειμαι μακριά απο το σπίτι και έχω στενότητα σύνδεσης. Αν είναι περσινό και υπάρχει ακόμα τι να πώ συγνώμη, αλλά θεώρησα οτι επειδή υπήρχε μέσα στο site στις προσφορές είναι φετινό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...