Minlab Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά πρόσφατα έχει πέσει στα χέρια μου ένα iphone 7 plus το οποίο είναι κλειδωμένο. Το αγόρασα από πλανόδιο στο δρόμο και μόλις πήγα σπίτι για να συνδεθώ με wifi κλπ μου ζητάει icloud.. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθει; Ειναι κρίμα γτ και είναι καινούριο και έδωσα λεφτά για ένα τηλ που είναι άχρηστο....
infamous2456 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Το κινητό είναι κλεμμένο κατά πάσα πιθανότητα, το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να επικοινωνήσεις με τον ιδιοκτήτη από το μειλ που σου βγάζει στο iCloud και να επιστρέψεις το κινητό. Ποτε κινητά από πλανόδιους , χάνεις τα λεφτά σου και ενθαρρύνεις έμμεσα το κλέψιμο. Ίσως υπάρχουν υπηρεσίες ξεκλειδωματος έναντι ανταμοιβής εννοείται αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν δουλεύουν, δεν έχω δοκιμάσει κάποια προσωπικά 2
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Minlab είπε Καλημέρα παιδιά πρόσφατα έχει πέσει στα χέρια μου ένα iphone 7 plus το οποίο είναι κλειδωμένο. Το αγόρασα από πλανόδιο στο δρόμο και μόλις πήγα σπίτι για να συνδεθώ με wifi κλπ μου ζητάει icloud.. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθει; Ειναι κρίμα γτ και είναι καινούριο και έδωσα λεφτά για ένα τηλ που είναι άχρηστο.... Φιλε απλα την πατησες! Δεν γινεται να ξεκλειδωθει και μην την πατησεις παλι με τυπους που θα σου υποσχεθουν οτι θα στο ξεκλειδωσουν. Απλα θα χασεις περισσοτερα χρηματα. Sorry Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
Minlab Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, infamous2456 είπε Το κινητό είναι κλεμμένο κατά πάσα πιθανότητα, το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να επικοινωνήσεις με τον ιδιοκτήτη από το μειλ που σου βγάζει στο iCloud και να επιστρέψεις το κινητό. Ποτε κινητά από πλανόδιους , χάνεις τα λεφτά σου και ενθαρρύνεις έμμεσα το κλέψιμο. Ίσως υπάρχουν υπηρεσίες ξεκλειδωματος έναντι ανταμοιβής εννοείται αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν δουλεύουν, δεν έχω δοκιμάσει κάποια προσωπικά Το σωστο θα ηταν να το επιστρεψω αλλα εχω δωσει ενα σεβαστο ποσο και ειναι κριμα να παει τσαμπα... αν το δωσω πισω θα χασω ολα μου τα χρηματα(οχι οτι τωρα κερδιζω κατι).Που μπορώ να το κάνω αυτό; έχω δει κάτι βίντεο που αλλάζουν κάτι τσιπ και μετά δουλεύει.
Alex-V Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Minlab είπε Το σωστο θα ηταν να το επιστρεψω αλλα εχω δωσει ενα σεβαστο ποσο και ειναι κριμα να παει τσαμπα... αν το δωσω πισω θα χασω ολα μου τα χρηματα(οχι οτι τωρα κερδιζω κατι).Που μπορώ να το κάνω αυτό; έχω δει κάτι βίντεο που αλλάζουν κάτι τσιπ και μετά δουλεύει. Ποτε δεν δινεις σε πλανοδιο σεβαστο ποσο αδερφε.
chios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Όσο και να το προσπαθείς δεν πρόκειται να ξεκλειδωσει, άσε που ο ιδιοκτήτης του θα έχει ζητήσει μπλοκάρισμα του imei που και να ξεκλειδωσει πάλι άχρηστο θα είναι. Επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του και ζητά του κάποιο ποσό για αμοιβή. Την πάτησες φίλε.
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Minlab είπε Το σωστο θα ηταν να το επιστρεψω αλλα εχω δωσει ενα σεβαστο ποσο και ειναι κριμα να παει τσαμπα... αν το δωσω πισω θα χασω ολα μου τα χρηματα(οχι οτι τωρα κερδιζω κατι).Που μπορώ να το κάνω αυτό; έχω δει κάτι βίντεο που αλλάζουν κάτι τσιπ και μετά δουλεύει. ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ λεμε!!!
nickolas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Γύρισέ το στον ιδιοκτήτη του φίλε μου. ...και βοήθησε να βρεθεί το @ρχίδι από το οποίο το αγόρασες, και ίσως πάρεις κάποια χρήματα πίσω
Comic maniak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Minlab είπε Το σωστο θα ηταν να το επιστρεψω αλλα εχω δωσει ενα σεβαστο ποσο και ειναι κριμα να παει τσαμπα... αν το δωσω πισω θα χασω ολα μου τα χρηματα(οχι οτι τωρα κερδιζω κατι).Που μπορώ να το κάνω αυτό; έχω δει κάτι βίντεο που αλλάζουν κάτι τσιπ και μετά δουλεύει. Αν σου εκλεβαν το κινητο και το πουλαγαν εσενα δεν θα σου αρεσε ομως. Την πατησες και σου αξιζε και με το παραπανω. Ντροπη απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις