frikio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Γεια σας παιδια Υστερα απο μια "περιπετειωδη" προσπαθεια, εγινα κι εγω μελος της κοινοτητας του insomnia. Κατεβαζω απο ενα lan καποια ebooks απο server του irc (αν ξερετε και σεις servers στο irc παρακαλω προσθεστε τους, εγω ξερω το irc.nullus.org καναλι #bw,#bw-tech).Το θεμα ειναι οτι επειδη ειμαστε πολλοι στο lan ου θελουμε να κατεβασουμε δεν μας αφηνει γιατι μας βλεπει ως κλωνους (μαλλον λογω ιδιου domain). Ξερετε κανενα τροπο να τον ξεγελασουμε ωστε να μπορουμε ολοι να μπαινουμε και να μην μας πεταει εξω? Ευχαριστω και καλως σας βρηκα
ViPeRMaN Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 stile kai se mena ena pm giati exo to idio provlima!
NoD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 για στειλε ενα pm και απο δω γιατι με ενδιαφερει και μενα...Ευχαριστω εκ των προτερων.
JoKo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Και εγώ ενδιαφέρομαι... Θέλω να δω τι λύση προτείνεις ...
Haros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 akpe ama thes steile ki edw... O tropos sou pianei kai sto grnet pou exei proxy scanner?
greeneye Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 kai egooooooooooooooooooo! eyxaristo poli prokatabolika
Butcher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 endiaferomai ki ego!! to xreiazomai... an den sas kanei kopo... pm me2 euxaristo
ChrisAce Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 ΑΧΑΧΑ τί πάθατε βρέ όλοι σας και ζητάτε p.m. ? Περίεργοι... χμ στείλε και σε μένα ενα p.m. να δώ τι προτείνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.