Antonis3d Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ωραιος παρειγγειλα ενα ζευγαρι casual παπουτσακια με 37 ευρο μαζι μεταφορικα
stark Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 11:28 ΠΜ, stark είπε Thank you ! Παρήγγειλα κι εγώ Reebok training / fitness shoes με 46,93 € χρησιμοποιώντας το BF40. Ελπίζω τα νούμερα να μην έχουν κάποια ιδιαιτερότητα και να μη χρειαστεί να τρέχουμε για επιστροφή / αλλαγή Ενημερωτικά, παραγγελία 22 Νοεμβρίου, σήμερα παρέλαβα με DHL Express, και το νούμερο φαίνεται να είναι ΟΚ (δηλαδή το κανονικό που φοράω γενικά).
alexx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα . Την ετικετα επιστροφης την βαζουμε στο κουτι οπως την εκτυπωνουμε η την κοβουμε στο σημειο με το ψαλιδι και βαζουμε την μιση ?
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, alexx είπε Καλησπερα . Την ετικετα επιστροφης την βαζουμε στο κουτι οπως την εκτυπωνουμε η την κοβουμε στο σημειο με το ψαλιδι και βαζουμε την μιση ? Εγώ έκοψα την μισή και την έβαλα πάνω από την παλιά. Αλλά πάρε και ένα αντίγραφο ακόμα των 2 ετικετών, γιατί εμένα στα ΕΛΤΑ το χρειάστηκαν γι αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα