Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kirileman είπε

Αν είσαι στο ίδιο γραφείο με τον guido, λογικό να μη χρειάζεσαι θήκη.

Δεν γνωρισω σε τι αναφερεσαι οποτε :P

Δημοσ.

αν σε παρει ο υπνος στο γραφειο, υπαρχει κινδυνος να σου πεσει ομως.

την εχω παθει 2 φορές.

αλλα εχω χιαομι οποτε σιγα παίρνω καινουργιο καθε φορα που σπαει οθονη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, tsakfot είπε

Τόσο εξονυχιστικά, που όποιος αγόρασε Galaxy με Edge display έκλαιγε όταν μάθαινε με την πρώτη τούμπα , ότι η αντικατάσταση οθόνης πάει στα 280+ ευρω, με ανταλλακτικά που δεν είχε στοκάρει εδώ η Samsung Ελλάδος οπότε έμενε στο περίμενε...

Και μην ακούσω ότι αυτές ήταν λίγες περιπτώσεις.. εγώ τουλάχιστο ξέρω δύο (S7+ S8+) , που στην πρώτη πτώση πήγε περίπατο η οθονάρα..

Άραγε εκεί που μας τσαμπουνάνε τα εξονυχιστικά τεστ, με τις Αχίλλειες πτέρνες στην πτώση, γιατί δεν το έστειλαν πίσω στο drawing board και να δώσουν ένα πιο άρτιο προιόν?

Δεν πειράζει όμως, ας την φάνε οι πελάτες στον ποπό και θα βρούμε άλλα κορόιδα..

Η πλάκα είναι ότι κάποιοι είναι τόσο μακάριοι τω πνεύμα, που ακόμα πιστεύουν ότι οι εταιρίες είναι φιλόπτωχα ταμεία που πονάνε την τσέπη των πελατών τους περισσότερο από άλλες.. 

Άλλο να μου πεις ότι έπεσε από τα 50-80 εκατοστά με το πίσω μέρος ή flat με το μπροστά και έσπασε (που σε τέτοιου είδους πτώσεις βασίζεται η τελική πιστοποίηση, πτώση υπό γωνία με μικρότερη επιφάνεια κρούσης εφαρμόζει μεγαλύτερες πιέσεις σε σημεία του υλικού κατά την έκλυση ενέργειας, και όχι ομοιόμορφη διάχυση και εν τέλη απορρόφηση), και άλλο να μην έχεις μια επιστημονική βάση στο τραγικά ΤΕΡΆΣΤΙΟ ποσοστό ανθρώπων που συνιστά τη βάση δεδομένων σου για το παραπάνω στατιστικό συμπέρασμα.

Ξέρεις 2 ε? Ντάξει, το 0.0000002% της ελληνικής αγοράς (που η ίδια έχει ένα ποσοστό λιγότερο του 3.5% στην παγκόσμια αγορά) χαρακτηρίζει τις συνθήκες αστοχίας ενός ολόκληρου brand model. 

Και 10.002 να ήξερες, το ποσοστό και πάλι είναι απελπιστικά μικρό μπροστά σε 75.000.000 συσκευές.

Γυαλί είναι, σπάει, το να έχεις καταντήσει να ζητάς από μια εταιρεία να καλύψει τη δική σου ατυχία ή αδεξιότητα (γιατί ενός εκ των 2 πρόκειται) παραείναι κακό και ανήθικο. Samsung, Apple, Xiaomi, HTC, Asus, Lenovo, whatever, όλα τα κινητά καλά και υπέροχα για την ανάλογη χρήση και το ανάλογο budget. Προσέξτε λίγο τα αντικείμενά σας, απλά τα πράγματα. Γιατί δε μου έχει σπάσει ποτέ οθόνη σε 40 διαφορετικά κινητά με συμπεριλαμβανόμενα πεσίματα στην εξίσωση?

Αλλά αυτά και πολλά άλλα συμπεράσματα είναι τα κακά απομηνάρια της πολύχρονης τυραννίας του σοσιαλισμού. ΠΑΣΟΚ για πάντα ρε, μη δουλέψει ή προσέξει κάποιος τον εαυτό του και τα πράγματά του, πάντα πρέπει κάποιος να σε ευνοεί και να σε φροντίζει για κάθε τι λεπτομέρεια στην Ελλαδάρα μας. Βάρος ευθύνης στην αποκλειστικότητα ενός-δύο-δέκα προσώπων ποτέ. Όλοι φταίνε για όλα, εκτός από εμάς, τους κυρίαρχους φταίχτες οποιασδήποτε μοίρας.

Επεξ/σία από snapshot-
Δημοσ.

Εγω απο τα πρωτα που κοιταω ειναι ανθεκτικοτητα και αδιάβροχοποίηση.

Και σε συσκευές με νορμαλ πλαισιο η LG ειναι πολυ μπροστα. Απο τις λιγες military approved

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, snapshot- είπε

Άλλο να μου πεις ότι έπεσε από τα 50-80 εκατοστά με το πίσω μέρος ή flat με το μπροστά και έσπασε (που σε τέτοιου είδους πτώσεις βασίζεται η τελική πιστοποίηση, πτώση υπό γωνία με μικρότερη επιφάνεια κρούσης εφαρμόζει μεγαλύτερες πιέσεις σε σημεία του υλικού κατά την έκλυση ενέργειας, και όχι ομοιόμορφη διάχυση και εν τέλη απορρόφηση), και άλλο να μην έχεις μια επιστημονική βάση στο τραγικά ΤΕΡΆΣΤΙΟ ποσοστό ανθρώπων που συνιστά τη βάση δεδομένων σου για το παραπάνω στατιστικό συμπέρασμα.

Ξέρεις 2 ε? Ντάξει, το 0.0000002% της ελληνικής αγοράς (που η ίδια έχει ένα ποσοστό λιγότερο του 3.5% στην παγκόσμια αγορά) χαρακτηρίζει τις συνθήκες αστοχίας ενός ολόκληρου brand model. 

Και 10.002 να ήξερες, το ποσοστό και πάλι είναι απελπιστικά μικρό μπροστά σε 75.000.000 συσκευές.

Γυαλί είναι, σπάει, το να έχεις καταντήσει να ζητάς από μια εταιρεία να καλύψει τη δική σου ατυχία ή αδεξιότητα (γιατί ενός εκ των 2 πρόκειται) παραείναι κακό και ανήθικο. Samsung, Apple, Xiaomi, HTC, Asus, Lenovo, whatever, όλα τα κινητά καλά και υπέροχα για την ανάλογη χρήση και το ανάλογο budget. Προσέξτε λίγο τα αντικείμενά σας, απλά τα πράγματα. Γιατί δε μου έχει σπάσει ποτέ οθόνη σε 40 διαφορετικά κινητά με συμπεριλαμβανόμενα πεσίματα στην εξίσωση?

Αλλά αυτά και πολλά άλλα συμπεράσματα είναι τα κακά απομηνάρια της πολύχρονης τυραννίας του σοσιαλισμού. ΠΑΣΟΚ για πάντα ρε, μη δουλέψει ή προσέξει κάποιος τον εαυτό του και τα πράγματά του, πάντα πρέπει κάποιος να σε ευνοεί και να σε φροντίζει για κάθε τι λεπτομέρεια στην Ελλαδάρα μας. Βάρος ευθύνης στην αποκλειστικότητα ενός-δύο-δέκα προσώπων ποτέ. Όλοι φταίνε για όλα, εκτός από εμάς, τους κυρίαρχους φταίχτες οποιασδήποτε μοίρας.

Μηχανική ανάλυση υλικών με κοινωνιολογικές  προεκτάσεις που καταλήγουν στο βαθύ ΠΑΣΟΚ . Αγαπώ insomnia και τους τιτανομεγιστους φωστήρες του :D

Keep it up ! τέτοιες συζητήσεις περνάνε στην σφαίρα του έπους , πλάι πλάι  με Ιλιάδα - Οδύσσεια με ολίγη από Καλημέρα Ζωή 

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Eragon1996 είπε

Εγώ έχω το s9 Χωρίς προστατευτικό γυαλί   αλλά σχεδόν πάντα με θήκη

Στην ιό που ειμουν την είχα βγάλει και είχε φάει μια τούμπα κυριολεκτικά έσκασε με τα δόντια που λένε   δε κατάλαβε χριστό όμως .(Δε λέω βέβαια αν το ξαναδοκιμασω δε θα έχει τα ίδια αποτελέσματα 🤞)

Μια απ τα ίδια. Δεν έχει ούτε την παραμικρή γρατζουνιά απ τον Ιούλιο  που το έχω. 

Μόνο μια Caseology Parallax του φοράω. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Istros είπε

Υπαρχει ξεχωριστος έλεγχος για τη μπαταρία 8 σημείων        

8-Point Battery Safety Check

Since the Galaxy Note7 recall, we’ve re-assessed every step of the smartphone manufacturing process and developed the 8-Point Battery Safety Check. It involves putting our batteries through extreme testing, inside and out, followed by careful inspection by X-ray and the human eye. We are making a stronger commitment to safer devices.

• Illustration signifying the durability test
    Durability Test
  • It starts with enhanced battery testing, including overcharging tests, nail puncture tests and extreme temperature stress tests.
  • Illustration representing visual inspections of each battery
    Visual Inspection
  • We visually inspect each battery under the guideline of standardized and objective criteria
  • Illustration symbolizing the X-ray test
    X-Ray
  • We use X-ray to see the inside of the battery for any abnormalities.
  • Illustration representing the charge/discharge test
    Charge and Discharge Test
  • The batteries undergo a large-scale charging and discharging test.
  • Illustration signifying the check for Total Volatile Organic Compound (TVOC)
    TVOC Test
  • (Total Volatile Organic Compound)We test to make sure there isn't the slightest possibility of leakage of the volatile organic compound.
  • Illustration representing the disassemble test
    Disassembling Test
  • We disassemble the battery to assess its quality, including the battery tab welding and insulation tape conditions.
  • Illustration symbolizing the Accelerated Usage Test
    Accelerated Usage Test
  • We do the intensive test simulating accelerated consumer usage scenarios.
  • Illustration symbolizing the check for Open Voltage Circuits (OVC)
    OCV Test
  • (Delta Open Circuit Voltage)We check for any change in voltage throughout the manufacturing process from component level to assembled device

Το τι κάνουν μετά από δύο χρόνια είναι άλλο παραμύθι.Για να φτάσει όμως να σ απασχολεί πρέπει να μην έχει πάθει κάτι και για το λόγο αυτό υπάρχουν αυτά τα τεστ ανθεκτικότητας η ποιοτικού ελέγχου αν θες.Κατι που οι άλλες εταιρείες δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει η το ξέρουν αλλά αδιαφορούν γιατί κοστιζει.

Σιγά μωρε και εσυ, σου θίξαμε την Samsung. Εξάλλου δεν έχουν και καμία φήμη ότι αντέχουν ιδιαίτερα στις κακουχίες όποτε για μάρκετιγκ μου κάνει περισσότερο όλο αυτό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rikos είπε

Σιγά μωρε και εσυ, σου θίξαμε την Samsung. Εξάλλου δεν έχουν και καμία φήμη ότι αντέχουν ιδιαίτερα στις κακουχίες όποτε για μάρκετιγκ μου κάνει περισσότερο όλο αυτό 

Δεν θίχτηκα γιατί δεν έχω μετοχές στη Samsung απλά παραθέτω τα γεγονότα.Αναφερθηκες στο αν γίνεται έλεγχος στη μπαταρία και σου απάντησα ότι γίνεται ποιοτικός έλεγχος 8 σημείων.ο ποιοτικός έλεγχος της συσκευής καθώς και της μπαταρίας σου κάνει για marketing?Να τον καταργήσει τοτε να γλιτώσουν και τα έξοδα.Δεν ξέρω για κακουχίες αλλά δεν γίνεται και χαμός από τα προβλημα εκτός από το θέμα με τη μπαταρία που έχετε να λέτε σε αντίθεση με άλλες 'ποιοτικες' συσκευές που δεν προλαβαίνουν τα προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Istros είπε

δεν έχουν και καμία φήμη ότι αντέχουν ιδιαίτερα στις κακουχίες

to αρχαιο πλεον galaxy Y, η κορη μου και το πατινι της διαφωνουν!

:P :D

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, georgep71 είπε

Μάλλον μπερδεύτηκες άλλος άφησε αυτό το σχόλιο όχι εγω.Εγω συμφωνώ μαζί σου

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgep71 είπε

Οι δυο ναυαρχίδες που πήρα επίσης διαφωνούν. 

@Istros σε ποια μπαταρία αναφέρεσαι? Γράφεις τόσα μηνύματα που μπερδεύεσαι μου φαίνεται 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rikos είπε

Οι δυο ναυαρχίδες που πήρα επίσης διαφωνούν. 

@Istros σε ποια μπαταρία αναφέρεσαι? Γράφεις τόσα μηνύματα που μπερδεύεσαι μου φαίνεται 

Δεν μπερδευομαι καθόλου αναφέρομαι ότι αν εξαιρέσουμε την μπαταρία στα note 7( που την αναφερετε συνέχεια )δεν έχει παρουσιάσει τραγικά προβλήματα με τις συσκευές της όπως άλλες εταιρείες.Παντα υπάρχουν ασχολίες σε υλικά σε όλους τους κατασκευαστές.Η samsung δεν απασχολεί αρνητικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istros είπε

Δεν μπερδευομαι καθόλου αναφέρομαι ότι αν εξαιρέσουμε την μπαταρία στα note 7( που την αναφερετε συνέχεια )δεν έχει παρουσιάσει τραγικά προβλήματα με τις συσκευές της όπως άλλες εταιρείες.Παντα υπάρχουν ασχολίες σε υλικά σε όλους τους κατασκευαστές.Η samsung δεν απασχολεί αρνητικά.

Ε μααα... Βλέπεις που μπερδεύεσαι; 😉

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rikos είπε

Ε μααα... Βλέπεις που μπερδεύεσαι; 😉

Δεν μπερδευομαι καθόλου οι συσκευές της Samsung είναι από τις πιο αξιόπιστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...