stafaf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Plapoutas είπε Μπα δεν χρειάζεται, την πρωτιά θα την έχει το μήλο φέτος, μην κοιτάς που δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο εδώ. iPad Pro prone to bending λυγίζει για πλάκα και μιλάμε για μία συσκευή που υπόσχεται ποιότητα όπως πολλοί ισχυρίζονται. Τώρα σκέψου ότι το iPad είναι γεμάτο μπαταρία για να παρέχει εξαιρετική αυτονομία. Αν τώρα λυγίσει μέσα στον σάκο του πελάτη, θα λυγίσει και η μεγάλη μπαταρία λιθίου. Γνωρίζεις πιστεύω τα αποτελέσματα αν πειραχτεί μια μπαταρία λιθίου, τα αποτελέσματα τα έχουμε δει κατα καιρούς σε όλες τις συσκευές, είτε λόγω πτώσης πάνω στην συσκευή, είτε λόγω κακής κατασκευής, βλέπε Samsung και το παλιό το Note όπως το ανέφερες. Μην τα πολυλογώ τουλάχιστον η Samsung έχει μάθει από τα σφάλματα της και ελέγχει τις συσκευές της εξονυχιστικά πλέον. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εταιρίες που ενώ έχουν αντιμετωπίσει απανωτά προβλήματα λόγω Quality Control, βλέπουμε τα ίδια αποτελέσματα με το παρελθόν. Εσύ, και για την καλλιέργεια του κολοκυθόσπορου να ανέβει θέμα, πάλι για την apple θα γράψεις και το ποσό κατάπτυστη είναι. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από stafaf
coffeex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Rzarector είπε Ρομποτικός "πάτος" 😂
RedPriest Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsakfot είπε Τόσο εξονυχιστικά, που όποιος αγόρασε Galaxy με Edge display έκλαιγε όταν μάθαινε με την πρώτη τούμπα , ότι η αντικατάσταση οθόνης πάει στα 280+ ευρω, με ανταλλακτικά που δεν είχε στοκάρει εδώ η Samsung Ελλάδος οπότε έμενε στο περίμενε... Και μην ακούσω ότι αυτές ήταν λίγες περιπτώσεις.. εγώ τουλάχιστο ξέρω δύο (S7+ S8+) , που στην πρώτη πτώση πήγε περίπατο η οθονάρα.. Άραγε εκεί που μας τσαμπουνάνε τα εξονυχιστικά τεστ, με τις Αχίλλειες πτέρνες στην πτώση, γιατί δεν το έστειλαν πίσω στο drawing board και να δώσουν ένα πιο άρτιο προιόν? Δεν πειράζει όμως, ας την φάνε οι πελάτες στον ποπό και θα βρούμε άλλα κορόιδα.. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι είναι τόσο μακάριοι τω πνεύμα, που ακόμα πιστεύουν ότι οι εταιρίες είναι φιλόπτωχα ταμεία που πονάνε την τσέπη των πελατών τους περισσότερο από άλλες.. S7 edge μου έχει πέσει άπειρες φορές και δεν έχει παθει τίποτα. Και συγκεκριμένα μια που το θυμάμαι ακόμα και ανατριχιάζω γιατί ήταν 4η μερα απο τότε που το πηρα μου έπεσε χωρίς θήκη από το ύψος του αυτιού καθώς μιλουσα και έσκασε κατω σαν πατάτα με την οθόνη απευθειας πανω σε μαρμαρο.Να φανταστείς το κινητό δεν κουνήθηκε απο εκει που έπεσε. Λέω παει θα το σηκώσω και θα ειναι σπασμένη η οθόνη δεν υπάρχει περιπτωση. Τελικά ευτυχώς δεν έπαθε απολύτως τίποτα.
tommy^ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Ηλίας_1988 είπε 8 δεν βλέπω για την εκρηκτικοτητα τους 💣💣💣 Γυρνα στο νο. 5 πρωτα και βλεπουμε!
Ηλίας_1988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tommy^ είπε Γυρνα στο νο. 5 πρωτα και βλεπουμε! Για αντοχή γράφει σε πτώσης και πιέσεις 🤔🤔🤔
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Plapoutas είπε Μπα δεν χρειάζεται, την πρωτιά θα την έχει το μήλο φέτος, μην κοιτάς που δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο εδώ. iPad Pro prone to bending λυγίζει για πλάκα και μιλάμε για μία συσκευή που υπόσχεται ποιότητα όπως πολλοί ισχυρίζονται. Τώρα σκέψου ότι το iPad είναι γεμάτο μπαταρία για να παρέχει εξαιρετική αυτονομία. Αν τώρα λυγίσει μέσα στον σάκο του πελάτη, θα λυγίσει και η μεγάλη μπαταρία λιθίου. Γνωρίζεις πιστεύω τα αποτελέσματα αν πειραχτεί μια μπαταρία λιθίου, τα αποτελέσματα τα έχουμε δει κατα καιρούς σε όλες τις συσκευές, είτε λόγω πτώσης πάνω στην συσκευή, είτε λόγω κακής κατασκευής, βλέπε Samsung και το παλιό το Note όπως το ανέφερες. Μην τα πολυλογώ τουλάχιστον η Samsung έχει μάθει από τα σφάλματα της και ελέγχει τις συσκευές της εξονυχιστικά πλέον. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εταιρίες που ενώ έχουν αντιμετωπίσει απανωτά προβλήματα λόγω Quality Control, βλέπουμε τα ίδια αποτελέσματα με το παρελθόν. Εσύ πρέπει να είσαι χλαπίστας, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κατάφερες σε χρόνο dt να κάνεις apple vs all ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά και μόνο τα samsung smartphones. Από εμένα είναι όχι! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, tsakfot είπε Τόσο εξονυχιστικά, που όποιος αγόρασε Galaxy με Edge display έκλαιγε όταν μάθαινε με την πρώτη τούμπα , ότι η αντικατάσταση οθόνης πάει στα 280+ ευρω, με ανταλλακτικά που δεν είχε στοκάρει εδώ η Samsung Ελλάδος οπότε έμενε στο περίμενε... Και μην ακούσω ότι αυτές ήταν λίγες περιπτώσεις.. εγώ τουλάχιστο ξέρω δύο (S7+ S8+) , που στην πρώτη πτώση πήγε περίπατο η οθονάρα.. Άραγε εκεί που μας τσαμπουνάνε τα εξονυχιστικά τεστ, με τις Αχίλλειες πτέρνες στην πτώση, γιατί δεν το έστειλαν πίσω στο drawing board και να δώσουν ένα πιο άρτιο προιόν? Δεν πειράζει όμως, ας την φάνε οι πελάτες στον ποπό και θα βρούμε άλλα κορόιδα.. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι είναι τόσο μακάριοι τω πνεύμα, που ακόμα πιστεύουν ότι οι εταιρίες είναι φιλόπτωχα ταμεία που πονάνε την τσέπη των πελατών τους περισσότερο από άλλες.. Απο το 2009 και το iPhone έχω αγοράσει περισσότερα απο 40 smartphones. Τα πρώτα 2 iPhone, όλα τα Galaxy S και Galaxy Note, 4-5 LG μερικά htc, OnePlus, Huawei. Με εξαίρεση το πρώτο Note που ήτα η πρώτη φορά που είχα τοσο μεγαλη συσκευή σε καμμία αλλη δεν εχω βαλει θηκη. Ποτέ δεν εχω σπάσει οθόνη και οι συσκευες εχουν αντέξει, χώρους εργασίας, γιορτές, παρτυ, ταξιδια, βολτες κτλ. Δεν καταλαβαίνω πως στο καλό καταφέρνει τοσος κόσμος να σπαει τις οθονες. Τι στο καλο κάνετε με τα τηλέφωνα παίζετε πολεμο;
guido Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kirileman είπε Εσύ πρέπει να είσαι χλαπίστας, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κατάφερες σε χρόνο dt να κάνεις apple vs all ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά και μόνο τα samsung smartphones. Από εμένα είναι όχι! δεν τον ξέρουμε τον κύριο αλλά να τον μάθουμε
mordred Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, coffeex είπε Ρομποτικός "πάτος" 😂 Πραγματικά όμως κλάμα... Εξομοιώνουν και τη σκληρότητα του κωλομάγουλου;
coffeex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mordred είπε Πραγματικά όμως κλάμα... Εξομοιώνουν και τη σκληρότητα του κωλομάγουλου; Έχω πολλές απορίες πάνω στο θέμα... 🤔 όπως πχ κάνει εξομοίωση για twerking; 😂
tsakfot Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε Απο το 2009 και το iPhone έχω αγοράσει περισσότερα απο 40 smartphones. Τα πρώτα 2 iPhone, όλα τα Galaxy S και Galaxy Note, 4-5 LG μερικά htc, OnePlus, Huawei. Με εξαίρεση το πρώτο Note που ήτα η πρώτη φορά που είχα τοσο μεγαλη συσκευή σε καμμία αλλη δεν εχω βαλει θηκη. Ποτέ δεν εχω σπάσει οθόνη και οι συσκευες εχουν αντέξει, χώρους εργασίας, γιορτές, παρτυ, ταξιδια, βολτες κτλ. Δεν καταλαβαίνω πως στο καλό καταφέρνει τοσος κόσμος να σπαει τις οθονες. Τι στο καλο κάνετε με τα τηλέφωνα παίζετε πολεμο; Ίδιο case σαν και εσένα ήμουν και εγώ .. μετά έκανα παιδιά και έμαθα γιατί αξίζει η αγορά ασφάλισης θραύσης
rikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Και όλα αυτά ώστε μετά από δυο χρόνια να σερνονται
Istros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ηλίας_1988 είπε 8 δεν βλέπω για την εκρηκτικοτητα τους 💣💣💣 Υπαρχει ξεχωριστος έλεγχος για τη μπαταρία 8 σημείων 8-Point Battery Safety Check Since the Galaxy Note7 recall, we’ve re-assessed every step of the smartphone manufacturing process and developed the 8-Point Battery Safety Check. It involves putting our batteries through extreme testing, inside and out, followed by careful inspection by X-ray and the human eye. We are making a stronger commitment to safer devices. Durability Test It starts with enhanced battery testing, including overcharging tests, nail puncture tests and extreme temperature stress tests. Visual Inspection We visually inspect each battery under the guideline of standardized and objective criteria X-Ray We use X-ray to see the inside of the battery for any abnormalities. Charge and Discharge Test The batteries undergo a large-scale charging and discharging test. TVOC Test (Total Volatile Organic Compound)We test to make sure there isn't the slightest possibility of leakage of the volatile organic compound. Disassembling Test We disassemble the battery to assess its quality, including the battery tab welding and insulation tape conditions. Accelerated Usage Test We do the intensive test simulating accelerated consumer usage scenarios. △OCV Test (Delta Open Circuit Voltage)We check for any change in voltage throughout the manufacturing process from component level to assembled device 23 λεπτά πριν, rikos είπε Και όλα αυτά ώστε μετά από δυο χρόνια να σερνονται Το τι κάνουν μετά από δύο χρόνια είναι άλλο παραμύθι.Για να φτάσει όμως να σ απασχολεί πρέπει να μην έχει πάθει κάτι και για το λόγο αυτό υπάρχουν αυτά τα τεστ ανθεκτικότητας η ποιοτικού ελέγχου αν θες.Κατι που οι άλλες εταιρείες δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει η το ξέρουν αλλά αδιαφορούν γιατί κοστιζει. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Istros
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Απο το 2009 και το iPhone έχω αγοράσει περισσότερα απο 40 smartphones. Τα πρώτα 2 iPhone, όλα τα Galaxy S και Galaxy Note, 4-5 LG μερικά htc, OnePlus, Huawei. Με εξαίρεση το πρώτο Note που ήτα η πρώτη φορά που είχα τοσο μεγαλη συσκευή σε καμμία αλλη δεν εχω βαλει θηκη. Ποτέ δεν εχω σπάσει οθόνη και οι συσκευες εχουν αντέξει, χώρους εργασίας, γιορτές, παρτυ, ταξιδια, βολτες κτλ. Δεν καταλαβαίνω πως στο καλό καταφέρνει τοσος κόσμος να σπαει τις οθονες. Τι στο καλο κάνετε με τα τηλέφωνα παίζετε πολεμο; Αν είσαι στο ίδιο γραφείο με τον guido, λογικό να μη χρειάζεσαι θήκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα