stelakis1914 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Το αναγράφει και από κάτω ότι δίνεται σαν κουπόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη αγορά. Για την ώρα δεν θα πάρουμε, θα το εξετάσουμε πάλι τα Χριστούγεννα. 😀 1
Kenny McCormick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αν το συνδύαζαν με free shipping κάτι γινόταν :) 1
efkola Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Theo93 ναι, έρχεται ως gift voucher για επόμενη αγορά Στελάκη, τότε βάζει το ίδιο ή δωρεάν μεταφορικά;Δε θυμάμαι! Και την Πρωτοχρονιά επίσης!
gabriel1981 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 η τελευταία εμπειρία μου από το sportsdirect ήταν απαίσια. Έκανα παραγγελία γύρω στα 150 ευρω 7 διαφορετικά τεμάχια. χειμωνιατικα κυρίως. Τα 5 στα 7 ήταν ελλατωματικα .. Μιλάμε για σκισμενα παντελόνια ή σκουφους με τρύπες. Κραυγαλέα πράγματα. Με ταλαιπώρησαν ελεεινά μέχρι να το παραδεχτούν. Με έκαναν να τα επιστρέψω πίσω με δικά μου έξοδα. και έκαναν επιστροφή του ποσού μετά από 1 μήνα. Τραγικοί. ΉΜΟΥΝ πελάτης τους 6 ετη.. 1 3
anestis3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 από τότε που πήγαν τα μεταφορικά στα 16 ευρώ (10-11 ευρώ έχει για λίγα πράγματα πλέον) δεν έχω ξαναπαραγγείλει, αξίζει μόνο για μεγάλη παραγγελία και συνεταιρική. και τώρα με το κουπόνι για να έχεις κάποιο όφελος πρέπει να κάνεις κι άλλη παραγγελία ... δε θα παρω
gabriel1981 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, coyote2 είπε Δεν είχες PayPal? Είχα πληρώσει με πιστωτική, δε μπορώ να θυμηθώ γιατί. Πάνε 20 μήνες από σημερα
serdakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εγω παλι 3 παραγγελιες φετος, και δεν ειχα κανενα θεμα
guido Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 προσοχή στο παρακάτω. σε αντίστοιχη προσφορά στο παρελθόν είχε στα ψηλά γράμματα ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά. κάποιοι είχαμε πάρει κάτι Londsdale που αυτομάτως στο καλάθι αν έβαζες 2 τεμάχια, γινόταν έκπτωση. και μετά δεν μας έδιναν το κουπόνι, γιατί είχαμε "επιλέξει" άλλη προσφορά. έπεσε το σχετικό κράξιμο στο fb τους κτλ, τους είπαμε 1-2 ότι έχετε ξεφτιλιστεί στο insomnia.gr που είναι το 90% των αγορών από Ελλάδα και κάτι τέτοια ωραία 😅 Τελικά μετά από μια εβδομάδα ο αγώνας δικαιώθηκε. 1
PanosP28 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 16 ευρω μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσού ειναι πάρα πολλα! Εγώ πλέον σπάνια παραγγέλνω και μόνο ομαδικά. 4
stelakis1914 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, efkola είπε Στελάκη, τότε βάζει το ίδιο ή δωρεάν μεταφορικά;Δε θυμάμαι! Και την Πρωτοχρονιά επίσης! Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά δίνει συνήθως δωρεάν μεταφορικά μόνο. Παλαιότερα την Πρωτοχρονιά είχε δώσει 10% & 20% off στο καλάθι.
G.makrihairis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, gabriel1981 είπε η τελευταία εμπειρία μου από το sportsdirect ήταν απαίσια. Έκανα παραγγελία γύρω στα 150 ευρω 7 διαφορετικά τεμάχια. χειμωνιατικα κυρίως. Τα 5 στα 7 ήταν ελλατωματικα .. Μιλάμε για σκισμενα παντελόνια ή σκουφους με τρύπες. Κραυγαλέα πράγματα. Με ταλαιπώρησαν ελεεινά μέχρι να το παραδεχτούν. Με έκαναν να τα επιστρέψω πίσω με δικά μου έξοδα. και έκαναν επιστροφή του ποσού μετά από 1 μήνα. Τραγικοί. ΉΜΟΥΝ πελάτης τους 6 ετη.. Μια από τα ίδια!! Πήρα κάτι Adidas και μέσα σε 2 μήνες περίπου ξεκόλλησε ο πάτος!!!!Εννοείται ότι τα είχα μόνο για βόλτα και όχι για μπάσκετ και τρέξιμο!!!Έστειλα μήνυμα και φωτό οτι είχα αυτό το συμβάν αλλά δεν απάντησαν πότε!!!Προσπάθησα ξανά αλλά καμία ανταπόκριση....κρίμα γιατί νόμιζα ότι πρόκειται για σοβαρό μαγαζί 🤔
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ε οπότε μιλάμε για χαμηλή ποιότητα και ακριβά μεταφορικα;;; 🤔😐😮
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα