arxigos25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 τo MI 8 lite 6/64 μαύρο από gearbest.κουπονι GBMPBF2. Είχε παίξει τόσο και την 11.11. Τώρα σαν μέθοδο αποστολής η priority line Netherlands registered pdm γνωρίζει κάποιος αν είναι σίγουρα χωρίς τελωνείο? βλέπω είναι πιο γρήγορη και αρκετά πιο φθηνή σε σχέση με την eu σε κάτι άλλο που ήθελα να πάρω. πάντως γενικά οι προσφορές από τα κινεζομαγαζα μάπα μέχρι τωρα και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, αυτά που θα έχουν αργότερα σε 10κοματια και τα snap up του banggood είναι απλά για τα γελια
xoxlasae Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Του gearbest το priority line εχει φαει τελωνειο στο παρελθον, δεν ξερω τωρα αν το εχουν βελτιωσει, παντως βλεπω και στο site gizchina να το προτεινουν αφοβα οταν δειχνουν προσφορες απο το gearbest... Η τριγωνικη του banggood ειναι 100% αξιοπιστη. Τωρα για τις προσφορες οχι μονο δεν εχω εντυπωσιαστει και εγω απο τους Κινεζους αλλα υπαρχουν και πολλες μαιμουδιες κινησεις στο τελος που προσωπικα με κουρασαν.. 1) bangood 3-4 μικροαγορες ολα καλα η αποστολη εγινε κανονικατα 2) αγορα 2 αρωματικα χωρου αξιας 60ευρω με priority line και εμφανιση οτι υπαρχει stock κανονικα banggood .... τελικο αποτελεσμα δεν υπηρχε στοκ ηρθα σε επικοινωνια πολλες φορες τα λεφτα εγιναν refund μετα απο 8 μερες εμφανιστηκαν στον λογαριασμο της τραπεζας μετα απο 2 ακομα ημερες. 3) αγορα απο banggood του γνωστου πλεον Digoo Hosa wireless alarm system στα 98€ (full πακετο + ενα κουπονι) , εμφανιση οτι υπαρχει στοκ με επιλογη priority line ....τελικο αποτελεσμα μου στελνουν email οτι η συγκεκριμενη μεθοδος για αυτο το προιον δεν ειναι εφικτη και δεν προκειται να ξανα φερουν το συγκεκριμενο προιον ... η αγορα εγινε 16/11 και σημερα μου εγκριθηκε η ακυρωση και περιμενω να μου κανουν την επιστροφη των χρηματων στο paypal (2-3 μερες) και αλλες 1-2 εργασιμες να εμφανιστουν στον λογαριασμο τραπεζης ?? παμε στις 10-11 μερες παλι. συμβουλη για οσους αντιμετωπισουν προβλημα με επιστροφες χρηματων ... μην ερχεστε σε επικοινωνια μεσω email , αργουν παρα πολυ ... για μενα και στις 2 περιπτωσεις λειτουργησε πολυ καλυτερα το live chat μεσω της εφαρμογης (πηγαινεις στην καθε σου παραγγελια επανω πατας και μετα στην πανω δεξια γωνια εχει την επιλογη του live chat)
arxigos25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Του gearbest το priority line εχει φαει τελωνειο στο παρελθον, δεν ξερω τωρα αν το εχουν βελτιωσει, παντως βλεπω και στο site gizchina να το προτεινουν αφοβα οταν δειχνουν προσφορες απο το gearbest... Η τριγωνικη του banggood ειναι 100% αξιοπιστη. Τωρα για τις προσφορες οχι μονο δεν εχω εντυπωσιαστει και εγω απο τους Κινεζους αλλα υπαρχουν και πολλες μαιμουδιες κινησεις στο τελος που προσωπικα με κουρασαν.. 1) bangood 3-4 μικροαγορες ολα καλα η αποστολη εγινε κανονικατα 2) αγορα 2 αρωματικα χωρου αξιας 60ευρω με priority line και εμφανιση οτι υπαρχει stock κανονικα banggood .... τελικο αποτελεσμα δεν υπηρχε στοκ ηρθα σε επικοινωνια πολλες φορες τα λεφτα εγιναν refund μετα απο 8 μερες εμφανιστηκαν στον λογαριασμο της τραπεζας μετα απο 2 ακομα ημερες. 3) αγορα απο banggood του γνωστου πλεον Digoo Hosa wireless alarm system στα 98€ (full πακετο + ενα κουπονι) , εμφανιση οτι υπαρχει στοκ με επιλογη priority line ....τελικο αποτελεσμα μου στελνουν email οτι η συγκεκριμενη μεθοδος για αυτο το προιον δεν ειναι εφικτη και δεν προκειται να ξανα φερουν το συγκεκριμενο προιον ... η αγορα εγινε 16/11 και σημερα μου εγκριθηκε η ακυρωση και περιμενω να μου κανουν την επιστροφη των χρηματων στο paypal (2-3 μερες) και αλλες 1-2 εργασιμες να εμφανιστουν στον λογαριασμο τραπεζης ?? παμε στις 10-11 μερες παλι. συμβουλη για οσους αντιμετωπισουν προβλημα με επιστροφες χρηματων ... μην ερχεστε σε επικοινωνια μεσω email , αργουν παρα πολυ ... για μενα και στις 2 περιπτωσεις λειτουργησε πολυ καλυτερα το live chat μεσω της εφαρμογης (πηγαινεις στην καθε σου παραγγελια επανω πατας και μετα στην πανω δεξια γωνια εχει την επιλογη του live chat) Το bang το γνωρίζω είναι εγγυηση και βγάζεις άκρη, το live chat είναι άμεσο και εξυπηρετικοι. Το giz που λες προτείνει σαν μέθοδο αποστολής και την Belgium registered σε αρκετά προϊόντα αξίας πάνω από 22 κάτι το οποίο σίγουρα σαν μέθοδος δεν είναι απολυτα ασφαλης Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από arxigos25
xoxlasae Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ναι ναι το γνωριζω για αυτο και οπως ειπα στην αρχη το priority του gearbest εχει φαει τελωνειο για αυτο και πλέον δεν το εμπιστευομαι. Βασικα εχω σταματησει εντελως τις αγορες απο gearbest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα