Προς το περιεχόμενο

Logitech C920,36ευρω @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρελαβα και γω σημερα.

Παραγγελια 30 Νοεμβριου,αποστολη στις 4 Δεκεμβριου, ειδοποιηση χτες, παραλαβη απο Ελτα σημερα.........

Αντε παμε για ομαδικο skype ολο το φορουμ τωρα με τοσες c920!!!!!😂😂😂😂

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους που προθυμοποιείστε να με βοηθήσετε, αλλά βρέθηκε λύση. Στο πρώτο mail που τους έστειλα μου απάντησαν να περιμένω μέχρι 3 Ιανουαρίου να έρθει το πακέτο!!! μα τους λέω ότι το πακέτο ήρθε και από μέσα έλειπε η κάμερα. Ευτυχώς στο δεύτερο mail τους έστειλα link από το βίντεο unboxing που τράβηξα καθώς το πακέτο ήταν πανάλαφρο και είπα κάτι δεν πάει καλά, κάτι λείπει. Το είδανε και μου απάντησαν ότι μου ξανά στέλνουν την κάμερα χωρίς να πληρώσω μεταφορικά και θα έρθει μεταξύ 28 Δεκ. και 3 Ιανουαρίου. Όλα καλά λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, newworld είπε

Σας ευχαριστώ όλους που προθυμοποιείστε να με βοηθήσετε, αλλά βρέθηκε λύση. Στο πρώτο mail που τους έστειλα μου απάντησαν να περιμένω μέχρι 3 Ιανουαρίου να έρθει το πακέτο!!! μα τους λέω ότι το πακέτο ήρθε και από μέσα έλειπε η κάμερα. Ευτυχώς στο δεύτερο mail τους έστειλα link από το βίντεο unboxing που τράβηξα καθώς το πακέτο ήταν πανάλαφρο και είπα κάτι δεν πάει καλά, κάτι λείπει. Το είδανε και μου απάντησαν ότι μου ξανά στέλνουν την κάμερα χωρίς να πληρώσω μεταφορικά και θα έρθει μεταξύ 28 Δεκ. και 3 Ιανουαρίου. Όλα καλά λοιπόν.

αντε ωραια καλες γιορτες φιλε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jerry banana είπε

αντε ωραια καλες γιορτες φιλε.

Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου, καλές γιορτές σε σένα και την οικογένεια σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά, σε εμένα δεν ήρθε το πακέτο (11/12 έλεγαν), μίλησα πριν λίγο με το chat τους και μου είπε να περιμένω ως τις 25. Κι αν δεν έχει έρθει, τους ξαναενοχλώ τότε και κανονίζουμε να μου το ξαναστείλουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε

Ενημερωτικά, σε εμένα δεν ήρθε το πακέτο (11/12 έλεγαν), μίλησα πριν λίγο με το chat τους και μου είπε να περιμένω ως τις 25. Κι αν δεν έχει έρθει, τους ξαναενοχλώ τότε και κανονίζουμε να μου το ξαναστείλουν.

Μακαρι να σου ερθει φιλε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσε, με ξενέρωσαν πολύ οι μλκες. Μου στείλανε mail το βράδυ, κανα 3ωρο αφού μιλήσαμε στο chat, λέγοντάς μου ότι μου κάνουν refund τα λεφτά. Μα ποτέ δε ζήτησα refund εγώ, να μου την ξαναστείλουν ήθελα, κι ας αργήσει παραπάνω. Tώρα μιλούσα για κάμποση ώρα στο chat πάλι μαζί τους... Το refund πήρε ήδη το δρόμο του και δεν γίνεται cancel και μπορούν να μου δώσουν δώρο 15 GBP και δώρο και τα μεταφορικά (με την πιο γρήγορη, Expedited δηλαδή), μπας κι η συνολική τιμή φτάσει κοντά σ' αυτά που πλήρωσα. Και πάλι δηλαδή, πιο λίγο είχα πληρώσει την 1η φορά (31,61 GBP μου είχε βγει). Άσε που η τιμή της παίζει, αύριο θα είναι διαφορετική/μεγαλύτερη.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Άσε, με ξενέρωσαν πολύ οι μλκες. Μου στείλανε mail το βράδυ, κανα 3ωρο αφού μιλήσαμε στο chat, λέγοντάς μου ότι μου κάνουν refund τα λεφτά. Μα ποτέ δε ζήτησα refund εγώ, να μου την ξαναστείλουν ήθελα, κι ας αργήσει παραπάνω. Tώρα μιλούσα για κάμποση ώρα στο chat πάλι μαζί τους... Το refund πήρε ήδη το δρόμο του και δεν γίνεται cancel και μπορούν να μου δώσουν δώρο 15 GBP και δώρο και τα μεταφορικά (με την πιο γρήγορη, Expedited δηλαδή), μπας κι η συνολική τιμή φτάσει κοντά σ' αυτά που πλήρωσα. Και πάλι δηλαδή, πιο λίγο είχα πληρώσει την 1η φορά (31,61 GBP μου είχε βγει). Άσε που η τιμή της παίζει, αύριο θα είναι διαφορετική/μεγαλύτερη.

μεγαλο foul για τους αγγλους.Ελπιζω τουλαχιστον να μην σου ξανατυχει τιποτα παρομοιο γιατι πιο πολυ σε στεναχωρει η μανουρα του οτι μπλεκεις,παρα τα χρηματα (και φυσικα οτι δεν εχεις τη καμερα που παρηγγειλες).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε

Θα ξαναμπεί σε προσφορά. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε

Δεξου το δώρο. Θα ξαναβγεί σε προσφορά και θα σου βγεί τσάμπα μετά.😋 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Billator είπε

Δεξου το δώρο. Θα ξαναβγεί σε προσφορά και θα σου βγεί τσάμπα μετά.😋 

Αυτο μπορεις να μου αξηγησεις πως γινεται?Με ενδιαφερει για μελλοντικες αγορες εαν εχω αναποδιες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jerry banana είπε

Αυτο μπορεις να μου αξηγησεις πως γινεται?Με ενδιαφερει για μελλοντικες αγορες εαν εχω αναποδιες.

Κάνοντας χρήση του κουπονιού..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Κάνοντας χρήση του κουπονιού..

Α εγω νομιζα με αλλο τροπο,αλλα εαν πεσει τοσο χαμηλα στις 15 λιρες θα ειναι θαυμα και εαν δεν κανω λαθος ιστορικο χαμηλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Α εγω νομιζα με αλλο τροπο,αλλα εαν πεσει τοσο χαμηλα στις 15 λιρες θα ειναι θαυμα και εαν δεν κανω λαθος ιστορικο χαμηλο.

Ούτε αυτό εννοεί.

Σε ενδεχόμενη προσφορά η τιμή της κάμερας χωρίς τα μεταφορικά είναι ~27 λίρες. Αν αφαιρέσεις το κουπονάκι, έχεις τελική τιμή στα 13 λιρόνια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...