jerry banana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Να περιμένω μέχρι τις 21/12 λέει και αν δε λάβω κάτι μέχρι τότε να επικοινωνήσω πάλι. Τρελα πουλάει και ο Μπέζος; γιατι?Πολυ αργα μου φαινεται.Στο ειπαν οι Αγγλοι ή οι Ελληνες?Παντως δεδομενης της ημερομηνιας που παρηγγειλες ειναι αργα.
jerry banana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Οι Άγγλοι. Κάτσε να κραξω λίγο Πες τους γιατι τοσο αργα χωρις λογο.Πες μου τι σου ειπαν.
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε Πες τους γιατι τοσο αργα χωρις λογο.Πες μου τι σου ειπαν. Τους το είπα, και μου λένε απλά περίμενε μέχρι τις 21/12 Γιατι μπορεί να φτάσει πριν γίνει το refund στην κάρτα. Το ποσό καιρό θα περιμένεις εξαρτάται από το ποτέ έκανες την παραγγελία. Αν δεν έρθει μέχρι τότε θα σου γίνει refund. Τώρα μου λένε για 48ωρες προθεσμία και μετά είτε θα στείλουν καινούργιο προϊόν είτε refund
jerry banana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τους το είπα, και μου λένε απλά περίμενε μέχρι τις 21/12 Γιατι μπορεί να φτάσει πριν γίνει το refund στην κάρτα. Το ποσό καιρό θα περιμένεις εξαρτάται από το ποτέ έκανες την παραγγελία. Αν δεν έρθει μέχρι τότε θα σου γίνει refund. Τώρα μου λένε για 48ωρες προθεσμία και μετά είτε θα στείλουν καινούργιο προϊόν είτε refund Μακαρι να μην εχεις περαιτερω θεμα.Και να σου ερθει τουλαχιστον εκει που σου λενε. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μου έστειλαν καινούργια σήμερα με Express Delivery, για να δούμε. Εκτιμώμενη: 12/12
jerry banana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Μου έστειλαν καινούργια σήμερα με Express Delivery, για να δούμε. Εκτιμώμενη: 12/12 Αντε να δουμε.
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Παρέλαβα επιτέλους με DHL. 1 μέρα νωρίτερα από το εκτιμώμενο.
jerry banana Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Παρέλαβα επιτέλους με DHL. 1 μέρα νωρίτερα από το εκτιμώμενο. αντε μεγεια φιλε θελει ορισμενες ρυθμισεις για να την τελειοποιησεις ωστε να τραβας 30 fps βιντεο εαν θες pm να σου στειλω τις ρυθμισεις μου για βελτιστο αποτελεσμα. 1
panos44 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 25λίρες πάλι! Όποιος την ήθελε μπορεί να την χτυπήσει.
koooleeek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos44 είπε 25λίρες πάλι! Όποιος την ήθελε μπορεί να την χτυπήσει. 30,86£ και σε € βγαίνει 34,15. Μόλις την πήρα. Αλλά στην τράπεζα δέσμευσε 36,87€. Πως γίνεται αυτό ; 🤔 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από koooleeek
donstefano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Θα γεμισει το φορουμ με C920!!!!! 😂😂😂 😂😂😂
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Άμα δε σου έρθει στην ημερομηνία που σου έχει πει το Amazon, τους στέλνεις την άλλη μέρα για να τους πεις ότι δεν παρέλαβες; Ή περιμένεις κι άλλο; 30/11 πάτησα παραγγελία (Standard Delivery, δε μου δώσανε tracking number), για χτες 11/12 μου έλεγε το Amazon ότι θα μου 'ρθει αλλά δεν... Και βασικά, ΠΟΥ ακριβώς τους στέλνεις message στο Amazon για να τους το πεις; Ψάχνω μέσα στο account μου από 'δω από 'κει, αλλά δε βλέπω κάπου κάποια φόρμα που να τους γράφεις μήνυμα.
akaloith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, jerry banana είπε αντε μεγεια φιλε θελει ορισμενες ρυθμισεις για να την τελειοποιησεις ωστε να τραβας 30 fps βιντεο εαν θες pm να σου στειλω τις ρυθμισεις μου για βελτιστο αποτελεσμα. ρυθμισεις οπως;
jmirko15 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε Άμα δε σου έρθει στην ημερομηνία που σου έχει πει το Amazon, τους στέλνεις την άλλη μέρα για να τους πεις ότι δεν παρέλαβες; Ή περιμένεις κι άλλο; 30/11 πάτησα παραγγελία (Standard Delivery, δε μου δώσανε tracking number), για χτες 11/12 μου έλεγε το Amazon ότι θα μου 'ρθει αλλά δεν... Και βασικά, ΠΟΥ ακριβώς τους στέλνεις message στο Amazon για να τους το πεις; Ψάχνω μέσα στο account μου από 'δω από 'κει, αλλά δε βλέπω κάπου κάποια φόρμα που να τους γράφεις μήνυμα. Περίμενε άλλες 2-3 μέρες. Help -> Need More Help -> Contact Us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα