Προς το περιεχόμενο

Logitech C920,36ευρω @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, maniacmansion είπε

Ζητώ συγνώμη για την επαναφορά παλαιού θέματος.

Γνωρίζει κανείς από εσάς εάν αυτή η προσφορά παίζει συχνά-πυκνά;

Ευχαριστώ

Ανα διαστήματα παίζει για λίγο στις 30 λίρες.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, maniacmansion είπε

Ζητώ συγνώμη για την επαναφορά παλαιού θέματος.

Γνωρίζει κανείς από εσάς εάν αυτή η προσφορά παίζει συχνά-πυκνά;

Ευχαριστώ

Βάλε το e-mail σου στην παρακάτω διεύθυνση να σε ενημερώσει μόλις πέσει από την τιμή που σε ενδιαφέρει! :

https://uk.camelcamelcamel.com/Logitech-C920-Pro-Webcam-Recording/product/B006A2Q81M

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2018 στις 12:33 ΠΜ, GiOrGoSk21 είπε

Μέχρι να τελειώσω κάτι δουλίτσες που είχα, πάει η προσφορά. Ξενέρωσα τη ζωή μου. Με γειες σε όσους πρόλαβαν.

να εισαι καλα φιλε,λυπαμαι βεβαια που την εχασες την προσφορα γιατι αξιζε.Προσωπικα ειχα μια καμερα οτι ναναι μια πολυ παλια microsoft lifecam x-100 καπως ετσι και δεν επιανε απο windows 7 και πανω,οποτε χρειαζομουν μια φθηνη αναβαθμιση και μου εκατσε λουκουμας να   εχει χιλλια καλα ο TS που το προτεινε.Προσωπικα την τσιμπησα στα 36,47 ευρω ακριβως και να ειναι καλα τα παιδια που μου ειπαν οτι δεν εχω τελωνειο γιατι ειναι το πρωτο μου ξεπαρθενιασμα απο αγορα στο εξωτερικο (εαν εξερεσεις μια αγορα 1 ευρω απο Κινα που ειχα κανει γιατι ηθελα να τεσταρω κατι).Με το που ερθει θα ανεβασω φωτογραφιες.Η πλακα ειναι οτι δεν ηξερα πως αλλαζει χωρα και εχει κανει ολοκληρο ταξιδι η καμερα,μου λεει στο αμαζον πως απο Βαρσοβια ,πηγε Νυρεμβεργη και τωρα ειναι στο Μιλανο.ΔΗλαδη το πακετο κανει καλυτερες διακοπες απο εμενα  :P .

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
13 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Εμένα δε μου έδωσαν τρακινγκ Λολ 

εγω ουτε που ηξερα εαν δινουν tracking  απλως πατησα εκει που λεει track order και μου εβγαλε ενα τεραστιο αριθμο και λεει οτι ερχεται με UPS.Τωρα εχει αλλαξει πολλες χωρες αλλα πιστευω δεν χρειαζεται να ανησυχω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Το έβαλες Priority shipping να υποθέσω; 

οχι ισα ισα για να μην πληρωσω παραπανω.Βασικη παραγγελια εκανα μου λεει τωρα οτι θα μου ερθει τη Τριτη.Θα δω....Εαν ερθει σωα και αβλαβης θα ανεβασω φωτογραφιες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Κομπλέ! Και εμένα για 4/12 έλεγε αλλα δεν εχω tracking number για καποιο λογο 

Μην αγχωνεσαι εαν θες το πολυ πολυ ρωτα εμενα που ειναι το δικο μου ,για να ξερεις στο περιπου που ειναι και το δικο σου και σου λεω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμένα δεν έχει γίνει ακόμα dispatched η δικιά μου. Παραγγελία 22/11. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Κανεις που του στέλνουν με  iparcel ? 

Καθόλου καλή εμπειρία με i-parcel. Κάνει ΠΟΛΥ παραπάνω από ότι λέει (αν έρθει). 

Είναι και ένας από τους λόγους που βάζω expedited και ας δίνω 10 ευρώ παραπάνω. 

Επεξ/σία από overpower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...