jmirko15 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, maniacmansion είπε Ζητώ συγνώμη για την επαναφορά παλαιού θέματος. Γνωρίζει κανείς από εσάς εάν αυτή η προσφορά παίζει συχνά-πυκνά; Ευχαριστώ Ανα διαστήματα παίζει για λίγο στις 30 λίρες.
panos44 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, maniacmansion είπε Ζητώ συγνώμη για την επαναφορά παλαιού θέματος. Γνωρίζει κανείς από εσάς εάν αυτή η προσφορά παίζει συχνά-πυκνά; Ευχαριστώ Βάλε το e-mail σου στην παρακάτω διεύθυνση να σε ενημερώσει μόλις πέσει από την τιμή που σε ενδιαφέρει! : https://uk.camelcamelcamel.com/Logitech-C920-Pro-Webcam-Recording/product/B006A2Q81M 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάντως που κοιτάω καθε μέρα το sub-forum των προσφορών, δε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί σε τόσο χαμηλή τιμή.
panos44 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ισχύει, ήταν η καλύτερη τιμή έβερ για το Άμαζον Αγγλίας. Πέρυσι την πήρα στο Black Friday, 3-4 λίρες παραπάνω.
jerry banana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 12:33 ΠΜ, GiOrGoSk21 είπε Μέχρι να τελειώσω κάτι δουλίτσες που είχα, πάει η προσφορά. Ξενέρωσα τη ζωή μου. Με γειες σε όσους πρόλαβαν. να εισαι καλα φιλε,λυπαμαι βεβαια που την εχασες την προσφορα γιατι αξιζε.Προσωπικα ειχα μια καμερα οτι ναναι μια πολυ παλια microsoft lifecam x-100 καπως ετσι και δεν επιανε απο windows 7 και πανω,οποτε χρειαζομουν μια φθηνη αναβαθμιση και μου εκατσε λουκουμας να εχει χιλλια καλα ο TS που το προτεινε.Προσωπικα την τσιμπησα στα 36,47 ευρω ακριβως και να ειναι καλα τα παιδια που μου ειπαν οτι δεν εχω τελωνειο γιατι ειναι το πρωτο μου ξεπαρθενιασμα απο αγορα στο εξωτερικο (εαν εξερεσεις μια αγορα 1 ευρω απο Κινα που ειχα κανει γιατι ηθελα να τεσταρω κατι).Με το που ερθει θα ανεβασω φωτογραφιες.Η πλακα ειναι οτι δεν ηξερα πως αλλαζει χωρα και εχει κανει ολοκληρο ταξιδι η καμερα,μου λεει στο αμαζον πως απο Βαρσοβια ,πηγε Νυρεμβεργη και τωρα ειναι στο Μιλανο.ΔΗλαδη το πακετο κανει καλυτερες διακοπες απο εμενα . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από jerry banana
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Εμένα δε μου έδωσαν τρακινγκ Λολ εγω ουτε που ηξερα εαν δινουν tracking απλως πατησα εκει που λεει track order και μου εβγαλε ενα τεραστιο αριθμο και λεει οτι ερχεται με UPS.Τωρα εχει αλλαξει πολλες χωρες αλλα πιστευω δεν χρειαζεται να ανησυχω.
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Το έβαλες Priority shipping να υποθέσω;
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Το έβαλες Priority shipping να υποθέσω; οχι ισα ισα για να μην πληρωσω παραπανω.Βασικη παραγγελια εκανα μου λεει τωρα οτι θα μου ερθει τη Τριτη.Θα δω....Εαν ερθει σωα και αβλαβης θα ανεβασω φωτογραφιες.
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Κομπλέ! Και εμένα για 4/12 έλεγε αλλα δεν εχω tracking number για καποιο λογο
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε Κομπλέ! Και εμένα για 4/12 έλεγε αλλα δεν εχω tracking number για καποιο λογο Μην αγχωνεσαι εαν θες το πολυ πολυ ρωτα εμενα που ειναι το δικο μου ,για να ξερεις στο περιπου που ειναι και το δικο σου και σου λεω. 1
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eμένα δεν έχει γίνει ακόμα dispatched η δικιά μου. Παραγγελία 22/11. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μου εκαναν refund τα μεταφορικά για κάποιο λόγο
overpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Κανεις που του στέλνουν με iparcel ? Καθόλου καλή εμπειρία με i-parcel. Κάνει ΠΟΛΥ παραπάνω από ότι λέει (αν έρθει). Είναι και ένας από τους λόγους που βάζω expedited και ας δίνω 10 ευρώ παραπάνω. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από overpower
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα