jerry banana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lionheart75 είπε Eμένα δεν έχει γίνει ακόμα dispatched η δικιά μου. Παραγγελία 22/11. περιεργο και εμενα τοτε εγινε η παραγγελια αλλα μου λεει κανονικα dispatched συγκεκριμενα αυτο : Tuesday, 27 November 8:00 PM Parcel left the carrier facility Milano, IT Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από jerry banana
GiOrGoSk21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Είσαι ωραίος. Πάτησα παραγγελία. Και μια και μιλάτε για tracking κλπ κι επειδή 1η φορά παραγγέλνω από amazon... Στις επιλογές για το shipping βγάζει 2 options, Standard Delivery και Expedited Delivery (η 2η προφανώς είναι λίγο πιο γρήγορη και λίγο πιο ακριβή). Και με τις 2 όμως δε σου δίνουν tracking number; Ή μόνο στην Expedited; Επίσης όσον αφορά τη μετατροπή νομίσματος... Για να κάνει τη μετατροπή η τράπεζά μας κι όχι το amazon, απλά στο τέλος πληρώνουμε σε λίρες; Εγώ πλήρωσα σε λίρες κι επίσης είχα πάει πριν στα settings του account μου κι έκανα turn off το "Amazon Currency Conventer". Έκανα καλά;
Teisos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να εισαι καλά. και εγώ Ναι απλά στο τέλος πληρώνεις λίρες, και δε δέχεσαι την τιμή σε ευρώ. Το άμαζον εφαρμόζει "χειρότερη" ισοτιμία από τράπεζα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Teisos
jerry banana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Είσαι ωραίος. Πάτησα παραγγελία. Και μια και μιλάτε για tracking κλπ κι επειδή 1η φορά παραγγέλνω από amazon... Στις επιλογές για το shipping βγάζει 2 options, Standard Delivery και Expedited Delivery (η 2η προφανώς είναι λίγο πιο γρήγορη και λίγο πιο ακριβή). Και με τις 2 όμως δε σου δίνουν tracking number; Ή μόνο στην Expedited; Επίσης όσον αφορά τη μετατροπή νομίσματος... Για να κάνει τη μετατροπή η τράπεζά μας κι όχι το amazon, απλά στο τέλος πληρώνουμε σε λίρες; Εγώ πλήρωσα σε λίρες κι επίσης είχα πάει πριν στα settings του account μου κι έκανα turn off το "Amazon Currency Conventer". Έκανα καλά; Eγω οταν εκανα παραγγελια εαν θυμαμαι καλα το αφησα οπως ηταν και στο τελος μου εκανε (αυτο που εκλεισες εσυ) τη μετατροπη αυτοματα,εγω προσωπικα δεν το εκλεισα το converter .Οσο για τις επιλογες εβαλα τη κλασσικη γιατι ειμαι τοσο σκρουτζ αλλα πιστευω και η express σχετικα δεν ειχε και τεραστια διαφορα χρηματων.Τελος,οσον αφορα το tracking εντελως τυχαια μετα αφου περασαν μερικες ωρες η 1 μερα νομιζω μου ειχε ερθει email οτι η παραγγελια εγινε και μπλα μπλα μπλα ,και μετα πατησα tracking (στο site του amazon και μου ελεγε αναλυτικα οτι ερχεται με UPS και μου λεει κατω κατω αριστερα και το κλειδι για να το πατησω στο site της ups να δω αναλυτικοτερα τυ συμβαινει,ομως εγω προσωπικα τα κοιταω απο το amazon με διευκολυνει καλυτερα.Οποτε οπως καταλαβαινεις εμενα μου εδωσαν tracking στην απλη μεθοδο,να σημειωσω επισης οτι πληρωσω κανονικοτατα με χρεωστικη της eurobank και οπως προανεφερα στο τελος εγινε αυτοματως η μετατροπη νομισματος.Καλημερα και ελπιζω να βοηθησα.
maniacmansion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Πάτησα και εγώ το 'ΒΑΙ ΒΑΤΟΝ'. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση.
jerry banana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 2:17 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Κομπλέ! Και εμένα για 4/12 έλεγε αλλα δεν εχω tracking number για καποιο λογο Kαλημερα και παλι σημερα μου εβγαλε αυτο το amazon ηρθε στα πατρια εδαφη Mετα απο τοση ταλαιπωρια. Friday, 30 November 10:27 AM Parcel arrived at a carrier facility Athens, GR 10:27 AM Initiated customs clearance process Athens, GR 6:14 AM Package arrived at the final delivery station KOROPI, ATHENS, GR
donstefano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εριξα και γω μια παραγγελια με τη σημερινη προσφορα.Ιδια τιμη με Black friday που καναν!!!Καλες παραλαβες!
jerry banana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, donstefano είπε Εριξα και γω μια παραγγελια με τη σημερινη προσφορα.Ιδια τιμη με Black friday που καναν!!!Καλες παραλαβες! Eπισης φιλε οταν ερθει πρωτα ο Θεος ανεβαζω φωτος να παρετε μια πρωτη γευση. 1
jerry banana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 9:29 ΠΜ, IzAz είπε Καλημέρα Τελωνείο δε θα περάσει γιατί είναι από Αγγλία η παραγγελία (amazon.co.uk). Θα είχες τέτοια ανησυχία αν ήταν εκτός Ε.Ε (ακόμα δεν έχει γίνει το Brexit). Για την ισοτιμία που αναφέρεις, όταν στο τέλος ολοκληρώνεις την παραγγελία, πριν κάνεις το τελικό confirm, το Amazon σου αναφέρει το ποσό σε ευρώ (βάσει της δικής του ισοτιμίας) ή λίρες που θα σε χρεώσει . Συνήθως είναι καλύτερα η μετατροπή να γίνεται από την Τράπεζά σου γιατί έχει καλύτερη ανταλλακτική ισοτιμία, επομένως επέλεξε να πληρώσεις σε λίρες το amazon και με αυτόν το τρόπο η ανταλλαγή λίρες σε ευρώ θα γίνει στην Τράπεζα και όχι από το amazon. Να ρωτησω κατι αυτο τι σημαινει και γιατι μου το λεει?Αφου ουτοσιαλως στις 4 του μηνα ελεγε οτι θα μου ερθει. Έγινε προσπάθεια παράδοσης Σας χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Απαιτείται προσοχή Εάν θέλετε να ορίσετε διαφορετικές επιλογές παράδοσης, επιλέξτε Επιλογές παράδοσης. Επιλογές παράδοσης Προγραμματισμένη παράδοση Τρίτη04.12.2018 Εκτιμώμενη ώρα μέχρι το τέλος της ημέρας Μάθετε πότε με τη UPS My Choice®. Συνέχεια
IzAz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Να ρωτησω κατι αυτο τι σημαινει και γιατι μου το λεει?Αφου ουτοσιαλως στις 4 του μηνα ελεγε οτι θα μου ερθει. Έγινε προσπάθεια παράδοσης Σας χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Απαιτείται προσοχή Εάν θέλετε να ορίσετε διαφορετικές επιλογές παράδοσης, επιλέξτε Επιλογές παράδοσης. Επιλογές παράδοσης Προγραμματισμένη παράδοση Τρίτη04.12.2018 Εκτιμώμενη ώρα μέχρι το τέλος της ημέρας Μάθετε πότε με τη UPS My Choice®. Συνέχεια Μπορεί η προγραμματισμένη ημερομηνία να φαίνεται πως είναι για 4/12, αλλά ουσιαστικά αυτό είναι εκτιμώμενη ημερομηνία και όχι κατ' ανάγκη η πραγματική. Επομένως ήρθαν νωρίτερα να παραδώσουν και δε σε βρήκαν σπίτι. Λογικά θα έχεις κάποια ειδοποίηση/αυτοκόλλητο στο σπίτι σου που να αναφέρει λεπτομέρειες. EDIT: Βλέπω έχεις επιλέξει παράδοση με UPS και όχι standard delivery (γιατί εμένα με standard έρχονται με ΕΛΤΑ τα δέματα). Μήπως σου έχουν δώσει κάποιο tracking number με το οποίο μπορείς να μπεις στο site της UPS και να δεις την κατάσταση του δέματός σου? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από IzAz
jerry banana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, IzAz είπε Μπορεί η προγραμματισμένη ημερομηνία να φαίνεται πως είναι για 4/12, αλλά ουσιαστικά αυτό είναι εκτιμώμενη ημερομηνία και όχι κατ' ανάγκη η πραγματική. Επομένως ήρθαν νωρίτερα να παραδώσουν και δε σε βρήκαν σπίτι. Λογικά θα έχεις κάποια ειδοποίηση/αυτοκόλλητο στο σπίτι σου που να αναφέρει λεπτομέρειες. EDIT: Βλέπω έχεις επιλέξει παράδοση με UPS και όχι standard delivery (γιατί εμένα με standard έρχονται με ΕΛΤΑ τα δέματα). Μήπως σου έχουν δώσει κάποιο tracking number με το οποίο μπορείς να μπεις στο site της UPS και να δεις την κατάσταση του δέματός σου? Ναι μου εχουν δωσει και στο site της ups βλεπω αυτο η πλακα ειναι πως ουτε τηλεφωνο χτυπησε ουτε κουδουνι ουτε τιποτα και ειμαι σπιτι ολη μερα. Έγινε προσπάθεια παράδοσης 30.11.2018 12:49 ATHENS, Greece Ο παραλήπτης δεν ήταν διαθέσιμος για παράδοση. Θα γίνει δεύτερη απόπειρα την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 30.11.2018 10:27 Athens, Greece Σάρωση προορισμού 30.11.2018 10:27 Athens, Greece Σάρωση εισαγωγής 30.11.2018 10:14 Athens, Greece Σάρωση αποθηκών εμπορευμάτων 29.11.2018 20:30 Athens, Greece Σάρωση άφιξης Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από jerry banana
IzAz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ναι μου εχουν δωσει και στο site της ups βλεπω αυτο Έγινε προσπάθεια παράδοσης 30.11.2018 12:49 ATHENS, Greece Ο παραλήπτης δεν ήταν διαθέσιμος για παράδοση. Θα γίνει δεύτερη απόπειρα την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 30.11.2018 10:27 Athens, Greece Σάρωση προορισμού 30.11.2018 10:27 Athens, Greece Σάρωση εισαγωγής 30.11.2018 10:14 Athens, Greece Σάρωση αποθηκών εμπορευμάτων 29.11.2018 20:30 Athens, Greece Σάρωση άφιξης Τέλεια. Επομένως πράγματι προσπάθησαν να στο παραδώσουν σήμερα (νωρίτερα από 4/12) και δε σε βρήκαν. Έχεις 2 επιλογές. Αν ξέρεις ότι Δευτέρα πρωί (επόμενη εργάσιμη, 8-15) θα είσαι σπίτι και θα μπορέσεις να παραλάβεις τότε περιμένεις. Αλλιώς αν λείπεις από το σπίτι (π.χ. δουλεια) τότε κάλο είναι να πάρεις ένα τηλ. τη UPS να ρωτήσεις που βρίσκεται το δέμα σου και αν θέλεις μπορείς να πας σήμερα να το παραλάβεις από εκεί ή να επιλέξεις συγκεκριμένη μέρα και ώρα παράδοσης EDIT: μπορείς και μέσω του UPS my choice να κανονίσεις ώρα και μέρα (https://www.ups.com/gr/el/services/tracking/mychoice.page) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από IzAz
jerry banana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, IzAz είπε Τέλεια. Επομένως πράγματι προσπάθησαν να στο παραδώσουν σήμερα (νωρίτερα από 4/12) και δε σε βρήκαν. Έχεις 2 επιλογές. Αν ξέρεις ότι Δευτέρα πρωί (επόμενη εργάσιμη, 8-15) θα είσαι σπίτι και θα μπορέσεις να παραλάβεις τότε περιμένεις αύριο. Αλλιώς αν λείπεις από το σπίτι (π.χ. δουλεια) τότε κάλο είναι να πάρεις ένα τηλ. τη UPS να ρωτήσεις που βρίσκεται το δέμα σου και αν θέλεις μπορείς να πας σήμερα να το παραλάβεις από εκεί ή να επιλέξεις συγκεκριμένη μέρα και ώρα παράδοσης Ευχαριστω πολυ!Ειδα οτι τα μαγαζια τους ειναι στο αεροδρομια και στο μαρκοπουλο για την Ελλαδα ,αυτο σημαινει πως μονο απο εκει μπορω να παρω το δεμα μου?Επισης χρεωνομαι τιποτα τωρα που μου το κρατανε?Παντως απαραδεκτοι να ειμαι ολη μερα σπιτι και να φυγουν λεγοντας οτι αδυνατη η επικοινωνια ,μα πως να ειναι δυνατη οταν δεν προσπαθησαν καν να επικοινωνησουν μαζι μου .
IzAz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ευχαριστω πολυ!Ειδα οτι τα μαγαζια τους ειναι στο αεροδρομια και στο μαρκοπουλο για την Ελλαδα ,αυτο σημαινει πως μονο απο εκει μπορω να παρω το δεμα μου?Επισης χρεωνομαι τιποτα τωρα που μου το κρατανε?Παντως απαραδεκτοι να ειμαι ολη μερα σπιτι και να φυγουν λεγοντας οτι αδυνατη η επικοινωνια ,μα πως να ειναι δυνατη οταν δεν προσπαθησαν καν να επικοινωνησουν μαζι μου . Δε χρεώνεσαι κάτι όχι. Ναι εκεί θα πρέπει να πας λογικά. Αλλά επικοινώνησε να επιβεβαιώσεις που βρίσκεται το δέμα σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να κανονίσεις το τρόπο παραλάβής γιατί μετά τη 2η απόπειρα αποστολής αν πάλι δε σε βρούν ... νομίζω υπάρχει χρέωση για να στο στείλουν και 3η. Πρέπει να διαβάσεις την πολιτική τους. Σχετικά με την επικοινωνία ... δεν σε παίρνουν τηλέφωνο. Λένε πως ο παραλήπτης δεν είναι διαθέσιμος για παράδοση όχι αδυναμία επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει πως ήρθαν χτύπησαν, δεν τους άνοιξες και έφυγαν. Μην περιμένεις τηλέφωνο από εκείνους Μπορεί όταν χτύπησαν το κουδούνι να μην το άκουσες ... ή κάτι. Δεν μπορώ να ξέρω ούτε αμφισβητώ ότι ήσουν εκεί. Απλά δεν έχουν λόγο να πουν ψέματα και εκείνοι ότι ήρθαν και έφυγαν χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από IzAz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα