billakossss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας... Μόλις έκανα φορμάτ τον υπολογιστή Μ... Και είχα έναν σκληρό που είχα τα αρχεία Μ εκεί φωτογραφίες και διάφορα...Στον ένα σκληρό έκανα το φορμάτ και συν δεύτερο δεν έκανα κάτι γιατί είχα το backup Μ Αφού έκανα το φορμάτ άνοιξα το pc και όλα καλά Πάω να ανοίξω τν υπολογιστή Μ και όλα Μ τα αρχεία τα έχει datawait και δεν ανοίγει κανένα... Αν κατεβάσω φωτογραφία τν βλέπω κανονικα ανανοίξω τν σκληρό να δω τα αρχεία που έχω όλα λεηονται datawait και δεν ανοίγουν ... Παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, billakossss είπε Καλησπέρα σας... Μόλις έκανα φορμάτ τον υπολογιστή Μ... Και είχα έναν σκληρό που είχα τα αρχεία Μ εκεί φωτογραφίες και διάφορα...Στον ένα σκληρό έκανα το φορμάτ και συν δεύτερο δεν έκανα κάτι γιατί είχα το backup Μ Αφού έκανα το φορμάτ άνοιξα το pc και όλα καλά Πάω να ανοίξω τν υπολογιστή Μ και όλα Μ τα αρχεία τα έχει datawait και δεν ανοίγει κανένα... Αν κατεβάσω φωτογραφία τν βλέπω κανονικα ανανοίξω τν σκληρό να δω τα αρχεία που έχω όλα λεηονται datawait και δεν ανοίγουν ... Παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω Ευχαριστώ πολύ Δεν υπάρχει λύση φίλε για αυτήν την κρυπτογράφηση. Δυστυχώς την πάτησες. btw, ρε συ bilakos, αφού τα γράφεις όλα κανονικά αυτά τα "τν" και "Μ" τι τα θέλεις; Σε κουράζει να γράψεις "τον" και "μου"; 15 ώρες πριν, filip123go είπε Τι windows έχει το pc; Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό!
billakossss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Χαχαχαχα οκ φίλε θα προσπαθήσω να μην το κάνω ..Δλδ την πατήσαμε ε??
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον ναι. Έψαξα λίγο για decrypter αλλά δεν έχει για το συγκεκριμένο variant.
ManFromEarth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 2:37 ΠΜ, billakossss είπε Χαχαχαχα οκ φίλε θα προσπαθήσω να μην το κάνω ..Δλδ την πατήσαμε ε?? τρολ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από ManFromEarth
tarantules Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2018 στις 11:55 ΜΜ, micos000 είπε btw, ρε συ bilakos, αφού τα γράφεις όλα κανονικά αυτά τα "τν" και "Μ" τι τα θέλεις; Σε κουράζει να γράψεις "τον" και "μου"; Αν δεν έγραφες αυτό το μήνυμα , ακόμα θα έψαχνα στο google τι σκατά είναι αυτά τα αρχεία Μ και πως ανοίγουν... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από tarantules
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα