Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi note 6 pro 64 GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Από τα Note 5 και Note 6 Pro, με 40€ διαφορά, ποιο θα διαλέγατε; Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους;

Note 6 pro.

Πιο καινούργιο, αισθητά καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση.

Εγώ όμως θα πήγαινα στο Mi8 lite .

Βέβαια εχει τρία αρνητικά (μπαταρία, ραδιόφωνο, θύρα ακουστικών).

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Note 6 pro.

Εγώ όμως θα πήγαινα στο Mi8 lite 

Το σκεφτόμουν για το Μi8 Lite αλλά ξεφεύγει. Βασικά κοιτούσα για το Note 5, μετά είδα το 6 Pro σε προσφορά, αλλά το 8 σαφώς καλύτερο αλλά κλιμακώνεται ο λογαριασμός πέρα του "προβλεπόμενου". Βασικά θέλω ν' αντικαταστήσω το γέρικο iphone 5s μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Το σκεφτόμουν για το Μi8 Lite αλλά ξεφεύγει. Βασικά κοιτούσα για το Note 5, μετά είδα το 6 Pro σε προσφορά, αλλά το 8 σαφώς καλύτερο αλλά κλιμακώνεται ο λογαριασμός πέρα του "προβλεπόμενου". Βασικά θέλω ν' αντικαταστήσω το γέρικο iphone 5s μου.

Οπότε αν είναι θέμα οικονομικώ πας στο 6 pro.

Δεν ξέρω όμως πως θα σου φανεί το Android και μάλιστα το skin του Xiaomi, επειδή προέρχεσαι από iphone.....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Οπότε αν είναι θέμα οικονομικώ πας στο 6 pro.

Δεν ξέρω όμως πως θα σου φανεί το Android και μάλιστα το skin του Xiaomi, επειδή προέρχεσαι από iphone.....

Είχα προσπαθήσει και παλιότερα να φύγω από το iOS. Ήταν δύσκολα, αλλά τώρα που τα νέα iphone είναι εκτός τόπου και χρόνου, νομίζω πως το android είναι μονόδρομος. Θα μου λείψουν κανα-δυο apps, αλλά δεν θα πεθάνουμε κι όλα. Τα xiaomi δείχνουν αξιοπρεπή για το κόστος τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω γράψει και πιο πάνω παίζει αυτή η προσφορά για Mi 8 Lite μόνο σε μαύρο χρώμα όμως https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-8-lite-global-version-4gb-ram-64gb-mavro (για μαγαζί που παρέχει 2 χρόνια εγγύηση δηλ...)

Δεν εμφανίζετε στο skroutz..

56 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Note 6 pro.

Εγώ όμως θα πήγαινα στο Mi8 lite .

Βέβαια εχει τρία αρνητικά (μπαταρία, ραδιόφωνο, θύρα ακουστικών).

Μπορεί να πάρει ακουστικά μέσω της usb type 3?

Επεξ/σία από Lside
Δημοσ.

Για να βοηθήσω και εγώ λίγο...πήρα το redmi note 6 pro πριν καμιά βδομάδα ερχόμενος από το αθάνατο lg g4 και ξεκινάω :

μπαταριαρα ξεχνάς να το φορτίζεις προφανώς με τον καιρό θα πέσει η απόδοση της αλλά και πάλι τούμπανο ίσως και ο συνδιασμός με τον 636 να την κάνει αχτύπητη

καμερα αρκετά καλη τηρουμένων των αναλογιών βγάζει ικανοποιητικές φωτό και καλά βίντεο(μην περιμένεις επίπεδο ναυαρχίδας) 

οθονη ωραία φωτεινή με ζωντανά χρώματα γρήγορο touch και απροβλιματιστο

ταχύτητα για το 95% των χρηστών που κάνουν τα βασικά υπερκαλύπτει δεν κολλάει καθόλου κανένα lag καμιά καθυστέρηση σε ότι και αν ζητήσω 

και τέλος το miui 1η φορά μαζί του μου φαίνεται πολύ καλό χωρίς περιττές εφαρμογές και ελαφρύ και παραμετροποιησιμο 

για μένα χτυπά έχει καλό πακέτο σαν τηλέφωνο και κάποια πράγματα που λείπουν από κινητά πολύ ακριβότερα (3.5 jack,ράδιο,μπαταριαρα)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, babis13 είπε

Για να βοηθήσω και εγώ λίγο...πήρα το redmi note 6 pro πριν καμιά βδομάδα ερχόμενος από το αθάνατο lg g4 και ξεκινάω :

μπαταριαρα ξεχνάς να το φορτίζεις προφανώς με τον καιρό θα πέσει η απόδοση της αλλά και πάλι τούμπανο ίσως και ο συνδιασμός με τον 636 να την κάνει αχτύπητη

καμερα αρκετά καλη τηρουμένων των αναλογιών βγάζει ικανοποιητικές φωτό και καλά βίντεο(μην περιμένεις επίπεδο ναυαρχίδας) 

οθονη ωραία φωτεινή με ζωντανά χρώματα γρήγορο touch και απροβλιματιστο

ταχύτητα για το 95% των χρηστών που κάνουν τα βασικά υπερκαλύπτει δεν κολλάει καθόλου κανένα lag καμιά καθυστέρηση σε ότι και αν ζητήσω 

και τέλος το miui 1η φορά μαζί του μου φαίνεται πολύ καλό χωρίς περιττές εφαρμογές και ελαφρύ και παραμετροποιησιμο 

για μένα χτυπά έχει καλό πακέτο σαν τηλέφωνο και κάποια πράγματα που λείπουν από κινητά πολύ ακριβότερα (3.5 jack,ράδιο,μπαταριαρα)

Άρα πάω για το 6 pro! Δεν είμαι χρήστης που θα του βγάλει το λάδι, αλλά τουλάχιστον για τα βασικά να μην βγάζει αυτό τη δική μου πίστη.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ δεν είμαι τόσο απαιτητικός χρήστης ποια το ψάξαμε λίγο και με καλύπτει απόλυτα το redmi note 6 το πήρα 185 από Σκρουτζ με 2 χρόνια εγγύηση 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lside είπε

Μπορεί να πάρει ακουστικά μέσω της usb type 3?

Όχι.

Μόνο το Mi8 υποστηρίζει με αντάπτορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όχι.

Μόνο το Mi8 υποστηρίζει με αντάπτορα.

Κρίμα... αν και εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ ακουστικά μόνο bluetooth νομίζω όλα τα κινητά θα έπρεπε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κουμπώνουν ακουστικά...

Επεξ/σία από Lside
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lside είπε

Κρίμα... αν και εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ ακουστικά μόνο bluetooth νομίζω όλα τα κινητά θα έπρεπε να τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κουμπώνουν ακουστικά...

Έπρεπε....

Δημοσ.

Λέω να πάρω για τη μητέρα μου το redmi note 6 pro. Η χρήση που θα κάνει είναι YouTube, σερφάρισμα στο ιντερνετ, φωτογραφίες,  άντε κ λίγο fb. Είναι σωστή η επιλογή ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο (μπάτζετ έως 200€). ; Αξίζει να πάω στο 4/64?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, fever25 είπε

Λέω να πάρω για τη μητέρα μου το redmi note 6 pro. Η χρήση που θα κάνει είναι YouTube, σερφάρισμα στο ιντερνετ, φωτογραφίες,  άντε κ λίγο fb. Είναι σωστή η επιλογή ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο (μπάτζετ έως 200€). ; Αξίζει να πάω στο 4/64?

Στο 4/64 φυσικά

Δημοσ.
Στις 18/12/2018 στις 10:33 ΠΜ, saruman123 είπε

Στο 4/64 φυσικά

Να κάνω και μια τελευταία;

Μεταξύ Note 6 Pro και Honor 9 Lite, ποιο να διαλέξω; Και τα δυο είναι στην ίδια τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...