Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια πολύ καλή κάρτα γραφικών μόνο από τον Κωτσόβολο δεν με νοιάζει το χρηματικό. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη που μπορώ να πάρω για το σύστημα της υπογραφής μου;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αληθεια τώρα ;;;
https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/vga?v=0&order=1
5 κάρτες έχει και όλες είναι σχεδόν 2-3 φορές η τιμή τους πάνω από τις ¨νορμάλ¨τιμές
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

gtx 1060  509€
rx 570 700€

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, InTheEnd είπε

Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια πολύ καλή κάρτα γραφικών μόνο από τον Κωτσόβολο δεν με νοιάζει το χρηματικό. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη που μπορώ να πάρω για το σύστημα της υπογραφής μου;

Πάρε την RX570 με 700 ευρώ. Ιf you go retard, go fully retard.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις προσβλητικός. Έχει και 1060 με 300κατι ψάχνω από τον Κωτσόβολο γιατί κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική. Αν γνωρίζετε κανα άλλο κατάστημα πείτε μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, InTheEnd είπε

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις προσβλητικός. Έχει και 1060 με 300κατι ψάχνω από τον Κωτσόβολο γιατί κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική. Αν γνωρίζετε κανα άλλο κατάστημα πείτε μου

Η ίδια κάρτα έχει 200 ευρώ άλλου. Αξίζει να πληρώσεις +50% για να έχεις δόσεις;

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ.

Χαχα 700€ RX 570 ούτε πωλητής στο Ebay δεν το κάνει αυτό . Πλάκα πλάκα άμα θες φτηνή κάρτα με 100-130€ παίζουν απο ebay RX 470/480/570/580 που είναι σαν GTX 1060 πάνω κάτω. Είχε το πλαίσιο RX 570 στα 139€ βγάλει που ήταν καλή τιμή. Π.χ amazon.de 150€ RX 570.

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται. 

Όταν λες χωρίς πιστωτική δόσεις,τι εννοείς; Κάνει δόσεις ο κοτσο χωρίς να καλύπτεται από τράπεζα; Απίθανο το θεωρώ. 

Έστω κάποιας μορφής δανειακή σύμβαση ή πιστωτική που σου βγάζει αυτός,-μέσω τράπεζας πάντα - πιστεύω θα ειναι.

Όπως και να έχει,με τέτοιες τιμές δεν ασχολείσαι καν με κοτσο ,και αν έχω δίκιο στα παραπάνω μήπως να το ψάξεις κι αλλιώς. Αν είναι να "μπλέξεις " με τράπεζα σίγουρα θα υπάρχει καλύτερη λύση από κωτσοβολο .

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Περίεργο μου φαίνεται. 

Όταν λες χωρίς πιστωτική δόσεις,τι εννοείς; Κάνει δόσεις ο κοτσο χωρίς να καλύπτεται από τράπεζα; Απίθανο το θεωρώ. 

Έστω κάποιας μορφής δανειακή σύμβαση ή πιστωτική που σου βγάζει αυτός,-μέσω τράπεζας πάντα - πιστεύω θα ειναι.

Όπως και να έχει,με τέτοιες τιμές δεν ασχολείσαι καν με κοτσο ,και αν έχω δίκιο στα παραπάνω μήπως να το ψάξεις κι αλλιώς. Αν είναι να "μπλέξεις " με τράπεζα σίγουρα θα υπάρχει καλύτερη λύση από κωτσοβολο .

Ψωνιζουν κιαλλοι απο την δουλεια μου και γενικος απο πολλους το ακουω Κωτσοβολο απλα ζητανε ενα χαρτι μισθοδοσιας και σε εγκρίνουν μετά από 1-2 μέρες. Απλά επειδη δεν θέλω να βγάλω πιστωτική για να κάνω μια αγορά το μόνο κατάστημα που βρήκα είναι αυτό. Έχω απελπιστεί με το setup μου παίζω μεταβίας LOL και PUBG ουτε στο very low

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως και να εχει ρε αγορινα ειναι πολυ κριμα να δωσεις τοσα πολλα φραγκα για καρτες που δεν τα αξιζουν με την καμια, μονο και μονο για τις δοσεις και να κανεις μαγκα τον κοτσο. Ποσες δοσεις σκοπευεις να κανεις δηλ μια καρτα γραφικων απο τον κοτσοβολο; Χιλιες φορες γινε χωμα, κανε γερη υπομονη μεχρι να μαζεψεις τα χρηματα παρτην σε νορμαλ τιμη και τα υπολοιπα  χρηματα που θα γλυτωσεις βγες στο μπαλκονι και καφτα.

Επεξ/σία από kaklikos
Δημοσ.
8 ώρες πριν, InTheEnd είπε

Ψωνιζουν κιαλλοι απο την δουλεια μου και γενικος απο πολλους το ακουω Κωτσοβολο απλα ζητανε ενα χαρτι μισθοδοσιας και σε εγκρίνουν μετά από 1-2 μέρες. Απλά επειδη δεν θέλω να βγάλω πιστωτική για να κάνω μια αγορά το μόνο κατάστημα που βρήκα είναι αυτό. Έχω απελπιστεί με το setup μου παίζω μεταβίας LOL και PUBG ουτε στο very low

Κάτι κάνεις λάθος, με τον επεξεργαστη που έχεις πρέπει να πάιζεις ανετότατα το LoL και σχετικά άνετα το PUBG στα Low.

Δημοσ.

Το lol στο High το παίζω με 90fps και όποτε το θυμάται κάνει fps drops Επισεις όσο κάνω browsing μπορεί να μαυρίσει η οθόνη για 0.5sec και άμα είμαι σε παιχνίδι και κάνω alt tab για να δω κάτι στο Ίντερνετ κάνει 1-1,5λεπτο να επενεργεί στο παιχνίδι γενικώς είναι χάλια η κατάσταση. Δεν ξέρω αν φταίνε τα 8gb ram δεν έχω κάνει os και τέτοια γιατί δεν είναι ποτέ stable αλλά είναι χαλί μαύρο.

Γενικως προτιμώ να βρω ένα μαγαζί με δόσεις γιατί η κάρτα δεν είναι η προτεραιότητα μου αλλά έχω άνεση να δίνω 50-100€ το μήνα.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα Stable οι μνήμες σου στα 3200 ; Για LOL δεν θα πρέπε να χεις κανένα θέμα ... στο Pubg που είναι τραγώδια το optimize δεν τραβάει σίγουρα ο 2400G Low/Very Low για να την παλέψει. Είσαι με latest οδηγούς/Chipset/Bios ; Κάποια buggia παίζει και έχεις θέματα, γράψε και στο θέμα με Ryzen 5 2400/2200 μπας κ έχεις κ'αλλος ίδια θέματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, InTheEnd είπε

Το lol στο High το παίζω με 90fps και όποτε το θυμάται κάνει fps drops Επισεις όσο κάνω browsing μπορεί να μαυρίσει η οθόνη για 0.5sec και άμα είμαι σε παιχνίδι και κάνω alt tab για να δω κάτι στο Ίντερνετ κάνει 1-1,5λεπτο να επενεργεί στο παιχνίδι γενικώς είναι χάλια η κατάσταση. Δεν ξέρω αν φταίνε τα 8gb ram δεν έχω κάνει os και τέτοια γιατί δεν είναι ποτέ stable αλλά είναι χαλί μαύρο.

Γενικως προτιμώ να βρω ένα μαγαζί με δόσεις γιατί η κάρτα δεν είναι η προτεραιότητα μου αλλά έχω άνεση να δίνω 50-100€ το μήνα.

Δεν λειτουργεί σωστά το pc και δεν θα φτιάξει με κάρτα γραφικών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...