billakossss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα Καταρχήν είμαι αρχάριος στον προγραμματισμό Είχα ασχοληθεί πριν 10 χρόνια στην σχολή με C++ Sql και Html Απλά τώρα δεν ξέρω τίποτα.... Θέλω να ασχοληθώ για αρχή με ιστοσελίδες Με ποια γλώσσα προγραμματισμού να αρχισω οι ποιες γλώσσες ? Τι πρέπει να ξέρω για να μπορώ και να δημιουργήσω σελιδα αλλα και για επεξεργασία σελίδας Έβλεπα διάφορα και λένε για Html Php Sql ισχύουν αυτα?? Απλά μπορώ να μάθω μόνος μ από βιβλία η θα πρέπει να κάνω μαθηματα??
MitsarasAth Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 αφου θες ιστοσελιδες χωσου αρχικα html css αρχικα και εμτα javascript, τωρα απο εκει και περα οτι βολευει τον καθενα ,αλλος βιβλια,αλλος σεμθιναρια,αλλαος τουτοριαλ. εγω πχ θα σου προτεινα τουτοριαλ αρχικα και μετα να βλεπεις βιντεο με προτζεκτς και αυτα τα προτζεκτς να τα επεκτεινεις εσυ,και μελλοντικα προτζεκτ που σκεφτεσαι εσυ ο ιδιος να τα υλοποιεις
defacer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 14 hours ago, billakossss said: Απλά μπορώ να μάθω μόνος μ από βιβλία η θα πρέπει να κάνω μαθηματα?? Έχεις βγάλει σχολή λες, δεν ξέρεις αν μπορείς να μάθεις δύσκολα πράγματα μόνος σου; 4
_Theo_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, billakossss είπε Καλησπέρα Καταρχήν είμαι αρχάριος στον προγραμματισμό Είχα ασχοληθεί πριν 10 χρόνια στην σχολή με C++ Sql και Html Απλά τώρα δεν ξέρω τίποτα.... Θέλω να ασχοληθώ για αρχή με ιστοσελίδες Με ποια γλώσσα προγραμματισμού να αρχισω οι ποιες γλώσσες ? Τι πρέπει να ξέρω για να μπορώ και να δημιουργήσω σελιδα αλλα και για επεξεργασία σελίδας Έβλεπα διάφορα και λένε για Html Php Sql ισχύουν αυτα?? Απλά μπορώ να μάθω μόνος μ από βιβλία η θα πρέπει να κάνω μαθηματα?? Ξεκίνα με αυτά που διδάχθηκες στη σχολή, αυτά που σου φαίνονται πιο οικεία. Όσον αφορά τις σελίδες, αποφάσισε αν θα ασχοληθείς με το Front-end κομμάτι (HTML/CSS) ή με το Back-end (PHP, JavaScript) ή και τα δύο. Το πρώτο θεωρείται πιο εύκολο. Η SQL αφορά Βάσεις Δεδομένων. Όσο για το πως μπορείς να μάθεις, τον τρόπο μόνο εσύ τον ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα