Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω μια απορια για oc  σε core 2 duo.Σε παλιο υπολογιστη φιλου καναμε oc  τον επεξεργαστη του μεσω του setfsb.Το ανεβασαμε στα 2.65 MHz απο τα 2.2mhz.Απο οτι ειδα παει ελαφρως καλυτερα απο πριν στα παιχνιδια και γενικα σαν PC νομιζω.Το θεμα ειναι οταν κλεινουμε τον υπολογιστη και τον ανοιγουμε πρεπει να το ξαναρυθμισουμε απο το setfsb γιατι δεν κραταει τις ρυθμισεις.Αυτο ειναι φυσιολογικο;Γενικα αυτο το προγραμμα ειναι σωστο για ρεαλιστικο oc?Η πρεπει να γινει κανονικο oc  μεσω του bios?Η δεν ειναι κανονικο oc  με αυτο το προγραμμα;Δεν ειμαι και  πολυ σχετικος με τον υπερσυγχρονισμο.Το ιδιο ακριβως παρατηρησα και για την καρτα γραφικων του PC  την οποια κανανμε oc με MSI afterburner και το nvidia inspector και παλιδεν κραταει τις ρυθμισεις οταν κλεινωκαι ανοιγω το pc

Επεξ/σία από bboy14
Δημοσ.

Το setfsb* -εκτος και εχουν αλλαξει κατι- πραγματι δεν κραταει
(καλως-κακως, ετσι εχει παντως), τις ρυθμισεις σου σε restart...
🤓
Ομως μπορεις να το ορισεις, ωστε να ξεκιναει στην αρχη:
http://research29.blogspot.com/2015/03/keep-setfsb-settings-after-reboot.html
επισης και με προγραμματα, οπως το Revo Uninstaller Pro
🙂

*εκτος και εχεις, καποια 'κλειδωμενη' μητρικη, δες bios!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εψαξα και κάναμε αυτόματο oc μέσω του bios ένα 20% και ανέβηκε στα ίδια στα 2.65mhz. Νομίζω ότι είναι το πιο ασφαλές oc αφού σου το επιτρέπει μόνη της ή μητρική, αυτόματο χωρίς να πειραξω τπτ άλλο.Μην του το κάψουμε του φίλου.Α ν και είδα βίντεο στο youtube δεν το κατέχω να πειραξω τα ρεύματα περαιτέρω .Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας

Επεξ/σία από bboy14
Δημοσ.
14 ώρες πριν, bboy14 είπε

Το εψαξα και κάναμε αυτόματο oc μέσω του bios ένα 20% και ανέβηκε στα ίδια στα 2.65mhz. Νομίζω ότι είναι το πιο ασφαλές oc αφού σου το επιτρέπει μόνη της ή μητρική, αυτόματο χωρίς να πειραξω τπτ άλλο.Μην του το κάψουμε του φίλου.Α ν και είδα βίντεο στο youtube δεν το κατέχω να πειραξω τα ρεύματα περαιτέρω .Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας

Η μητρική μόνη της του γμει τα πέταλα. Κάνε σωστό χειροκίνητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...