MegalosVeziris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εμας που πηραμε την τηλεόραση απο την προσφορα στα 330 ευρω, πρεπει να πουμε και για το τηλεκοντρολ που ειχε μεσα , οτι ειναι για κλαματα. Ποιο θα μου προτεινατε? ευχαριστω Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris 1
daPro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε Για εμας που πηραμε την τηλεόραση απο την προσφορα στα 330 ευρω, πρεπει να πουμε και για το τηλεκοντρολ που ειχε μεσα , οτι ειναι για κλαματα. Ποιο θα μου προτεινατε? ευχαριστω Επειδή σκέφτομαι να την πάρω πως σου φαίνεται η τηλεόραση.. εικόνα.γωνια θέασης και smart.το τηλεκοντρόλ τι έχει?
MegalosVeziris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, daPro είπε Επειδή σκέφτομαι να την πάρω πως σου φαίνεται η τηλεόραση.. εικόνα.γωνια θέασης και smart.το τηλεκοντρόλ τι έχει? Το τηλεκοντρόλ είναι ότι πιο απλό και μικρό. Κάνει δουλειά αλλά θέλω κατι καλύτερο γιατί πριν είχα ένα Σόνυ πολύ καλό. Η τβ τίμια για τα λεφτά της. 19 λεπτά πριν, jophone είπε Από που παιδιά η προσφορά 330? Ήταν μέχρι χθες στο you gr
overpower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παρατηρησα ενα backlight bleeding στις πανω γωνιες. Βεβαια δεν ξερω αν φταει το οτι ειναι τοποθετημενη γενικα ψηλα (1 μετρο) ενω οταν καθομαι το κεφαλι μου ειναι στο ιδιο υψος με την βαση της (οποτε δεν την εχω κεντρο). Ναι γενικα το τηλεκοντρολ ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση του ηδη απλου που εχει στις τηλεορασεις της με καποια εξτρα κουμπια για το smart κομματι (μαλλον μονο το κουμπι apps ειναι εξτρα) Εγω αλλο θεμα εχω. Στο Netflix δεν δινει ηχο μεσω οπτικης. Λιγο που το εψαξα πρεπει να ειναι θεμα του netflix και το ιδιο θεμα υπαρχει και σε αλλη μια εφαρμογη (hbo?). Υπαρχει λυση για αυτο? Αν και τα ηχεια μου φανηκαν αρκετα καλα.
MegalosVeziris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, overpower είπε Παρατηρησα ενα backlight bleeding στις πανω γωνιες. Βεβαια δεν ξερω αν φταει το οτι ειναι τοποθετημενη γενικα ψηλα (1 μετρο) ενω οταν καθομαι το κεφαλι μου ειναι στο ιδιο υψος με την βαση της (οποτε δεν την εχω κεντρο). Ναι γενικα το τηλεκοντρολ ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση του ηδη απλου που εχει στις τηλεορασεις της με καποια εξτρα κουμπια για το smart κομματι (μαλλον μονο το κουμπι apps ειναι εξτρα) Εγω αλλο θεμα εχω. Στο Netflix δεν δινει ηχο μεσω οπτικης. Λιγο που το εψαξα πρεπει να ειναι θεμα του netflix και το ιδιο θεμα υπαρχει και σε αλλη μια εφαρμογη (hbo?). Υπαρχει λυση για αυτο? Αν και τα ηχεια μου φανηκαν αρκετα καλα. ο ηχος ειναι γεματος, δηλαδη για ενα σαλονι ειναι κομπλε. εγω εφαγα μεγαλο ξενερωμα με το κοντρολ...
JEIQ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παιδια μηπως μπορειτε να μας πειτε περισσότερα λογια για την τηλεοραση ; Ειμαι και εγω ετοιμος να την παραγγειλω
L3xone Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη. Εχει arc? Ρώτησα στην samsung και ούτε αυτοί δεν ξέρουνε. Επίσης μπορώ να την συνδέσω με κονσόλα PC και Home Cinema ταυτόχρονα; Γιατί έχει μονο 2 θύρες hdmi.
overpower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, L3xone είπε Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη. Εχει arc? Ρώτησα στην samsung και ούτε αυτοί δεν ξέρουνε. Επίσης μπορώ να την συνδέσω με κονσόλα PC και Home Cinema ταυτόχρονα; Γιατί έχει μονο 2 θύρες hdmi. Ναι το hdmi 2 δουλευει και ως arc (μπορεις να το δεις και μεσα στο manual απο το site) Μια ερωτηση. Ενω δεν υπαρχει θεμα με το σημα (0 errors, 99% strength) δεν μου βγαζει τα καναλια με hd. Με ενδιαφερουν ant1, star και δεν ξερω αν και τα σκαι και αλφα εκπεμπουν επισης σε hd (δεν χρησιμοποιουμε αλλο καναλι ετσι και αλλιως). Καμια ιδεα? Μεσω auto, οριζω digital αλλα δεν λειτουργει ή δεν κανει αυτο που θελω εγω αυτη η επιλογη
overpower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Επίσης σε άκυρες στιγμές ανεβοκατεβαίνει η αντίθεση. Δεν μπορώ να βρω ποια ρυθμίσει το προκαλεί αυτό. To contrast enchancer το έχω δοκιμάσει και στις 3 επιλογές. Επίσης το κάνει και στο dynamic και στο movie mode
akis9117 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα την παρέλαβα γιατί δεν μπορούσα πιο πριν, φαίνεται πολύ καλή με μια πρώτη επαφή. Το τηλεκοντρόλ δεν διαφέρει σε τίποτα από το προηγούμενο που είχα, ή έτσι δείχνει, δουλεύουν και τα δυο στην ίδια τηλεόραση, απλά με το νέο έχω την εντύπωση ότι δεν έχει άμεση απόκριση η tv, ενώ με το παλιό έχει (να φταίνε οι μπαταρίες?) Anyway μάλλον θα κρατήσω το παλιό. Ανεβάζω και φωτό έπάνω είναι το καινούργιο τηλεκοντρόλ. To σεταρισμα πανεύκολο. Backlight bleeding στις πανω γωνιες δεν παρατήρησα αν και εμένα είναι τοποθετημένη στο ύψος του καναπέ. Επειδή ή είσοδος της επίγειας tv είναι σε διαφορετική θέση, δεν τη δοκίμασα γιατί πρέπει να αλλάξω καλώδιο. Μέχρι στιγμής δεν είδα θέμα με το contrast. Κατεβασα netflix και το δοκίμασα. Έχω και xiaomi mi tv BOX αλλά θέλω να το τεστάρω να δω αν έχουν διαφορές στην εικόνα, αν δεν έχουν το tv box θα οδεύσει προς αγγελίες, ανεβάζω και 2 φωτό η πρώτη είναι από το xiaomi η δεύτερη από τη Smart tv (υπότιτλοι φαίνονται κανονικά) οι φωτό τραβήχθηκαν για τους υπότιτλους μη περιμένετε επαγγελματικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα