moure Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καινούριο surface με έκπτωση και δώρο το καλό πληκτρολόγιο από αλκαντάρα.882 βγαίνει με τα μεταφορικά βάση ισοτιμίας. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07JWVB5Q1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από moure
NaGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Στις 749 λίρες παίζει και απο microsoft uk το bundle, και γλιτώνεις τον αυξημένο ΦΠΑ Ελλάδας και τα μεταφορικά. Επιφύλαξη οτι ισχύουν ακόμα όσα ήξερα απο παλιότερα οτι η microsoft uk εκτελεί παραγγελίες hw Ελλάδα.
Mountzouris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς αν κόβεται τιμολόγιο μέσω Amazon ή ΜS?
fasmatikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Mountzouris είπε Ξέρει κανείς αν κόβεται τιμολόγιο μέσω Amazon ή ΜS? μέσω amazon εννοείται! amazon business
dimoskoutr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέσω MS δεν γίνεται να κοπεί δηλαδή; 2 ώρες πριν, NaGR είπε Στις 749 λίρες παίζει και απο microsoft uk το bundle, και γλιτώνεις τον αυξημένο ΦΠΑ Ελλάδας και τα μεταφορικά. Επιφύλαξη οτι ισχύουν ακόμα όσα ήξερα απο παλιότερα οτι η microsoft uk εκτελεί παραγγελίες hw Ελλάδα. Όσο και αν προσπάθησα στα 749 δεν το βρίσκω στο MS, μπορείς να δώσεις link; Επίσης νομίζω ότι δεν κάνει πια παραγγελίες για Ελλάδα γιατί στην διεύθυνση μου κοκκινίζει το postcode και την χώρα... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από dimoskoutr
moure Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Μέσω MS δεν γίνεται να κοπεί δηλαδή; Όσο και αν προσπάθησα στα 749 δεν το βρίσκω στο MS, μπορείς να δώσεις link; Επίσης νομίζω ότι δεν κάνει πια παραγγελίες για Ελλάδα γιατί στην διεύθυνση μου κοκκινίζει το postcode και την χώρα... Εδώ είναι το λινκ https://www.microsoft.com/en-gb/p/surface-pro-6-with-typecover/8VVGCGKPSWS0?icid=Cat-Surface-Hero1-BFdoorbuster&activetab=pivot%3aoverviewtab Και εγώ όμως που προσπάθησα μου κοκκινίζει postcode και χώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα